ואיה החדשות?

siviva

New member
ואיה החדשות?

אין יותר מדי חדשות סביבתיות בזמן האחרון באזורנו.. אולי זה הסתיו הממשמש, אולי הבחירות האמריקאיות, מריבות פרלמנטריות..או משהו אחר?! העידכון היחידי שמצאתי למתעניינים - ועדת המדע והטכנולוגיה וועדת הפנים ואיכות הסביבה של הכנסת,קבעו כי ישנה הסכמה לגבי הוצאת כלובי הדגים ממפרץ אילת ויש להקדים ולעשות זאת. השר החדש לאיכות הסביבה אילן שלגי צפוי להגיע מחר לאילת, לסיור עבודה ראשון ויסייר גם בחוות למראה עיניים. אם למישהו יש מה לחדש - השמע קולך..

הליויתן

New member
טוב נו,אבקש בקשה ברשותך

אם את מוכנה לגשת עם מצלמה דיגיטלית למחצבה של נופי שבנחל שלמה ולצלם בשבילי אבנים שיש בהם פנים מה שיותר שטוחות,שנחשפו,אגלה לך סוד אני צריך תמונות של אבנים שהחלק השטוח שבהן הוא בגודל של90X90 סמ בערך האבן עצמה רצוי שתהיה גדולה יותר האם סביבתית נענית לאתגר?

siviva

New member
מתה על אתגרים..

בד"כ זה ישר ממריץ אותי לנסות ולהצליח. אבל... יש לי בעיית ניידות קשה... חסר לי רכב. קצת קשה יהיה לדדות לשם ברגל. אם אמצא מי שקוסמים לו הסביבה ואתגרים אוכל לקפוץ ולבדוק ולצלם יהיה החלק הקל. ככה שהאתגר כרגע הוא כפול
אשמח לשמוע את הסוד בלי קשר!!

siviva

New member
עדכונים

מחר בבוקר תכריע המועצה הארצית לתכנון ובנייה בשאלה באשר לאישור תוכנית מתאר לחופי אילת. התוכנית ,באם תאושר, לא כוללת בתוכה את חוות הדגים במפרץ אילת. השר לאיכות הסביבה- אילן שלגי הודיע היום,כי הוא משוכנע שהמועצה הארצית לתכנון ובנייה תאשר מחר את הוצאת כלובי הדגים ממימי מפרץ אילת. השר שלגי אמר את הדברים בעת סיור עבודה ראשון באילת, מאז נכנס למשרד איכות הסביבה, כממלא מקום השרה יהודית נאות. השר גם קרא לראש העיר – מאיר יצחק הלוי, לנתק את תשתיות המים והחשמל והתשתיות של חוות הדגים באילת. *באדיבות "red c תקשורת"

siviva

New member
שנדחתה באופן מפתיע ../images/Emo4.gif

או לא כ"כ מפתיע... התקדמות מסויימת כן הייתה שם - החלו לדון בדו"ח המדענים הבינלאומי.

Stilletto

New member
sea-viva-מזה דנו, דנו אינטרנשיונל..

ולאחר שדנו והסתמנה קבלת דוח המדענים כלשונה, נדחתה ההחלטה בעיניין לזמן בלתי מוגבל... והסיבה הרישמית, הוועדה עייפה... (ומופתעת ללא ספק) סטיל...

siviva

New member
הוועדה עייפה...

מסכנים. שיאכלו משהו, יצאו לאיזה פגרה משהו... אולי שימליצו להקים עוד וועדה שתדון בדיונים על דוח המדענים, שקם גם הוא בעקבות דיונים על דוחות אחרים.. עד מתי??? *אש על משחק המילים, על זה לא חשבתי. הולם לי

למעלה