ואחרי הכל...........

טאKילה

New member
ואחרי הכל............./images/Emo221.gif

אני @שוט עייפה וקר לי מאודדדדדדדדד
אז אז עפתי למיטה להתעטף בפוך
ולעצום עיניים עד שיעבור לי
ולא לעשות רעש של פרורים

אוףףףףףף איך נפרדתי מ-510 שקלים

והיום התחיל רגיל השמש בצבצה לה ואני באוטו דולקת לעבר תל אביב שומעת מוסיקה בדיסק את LUCIANO PAVAROTI AND FRIENDS וגם שרה ונהנת והיה לי מצב רוח הכי כיף הגעתי לאמא והחנתי את האוטו כמו כל שבת במקום שלא ממש מותר ויש עוד המון כמוני כי שבת כאילו מותר ואף פעם אין בעיה אז השבת החליטו שלא ,ויצאתי ואין אוטו וכמו שלי עוד מלא מכוניות "ניקו "את כל השטח כמה מעצבן אוףףףףףףף לנסוע לדולפינריום לקחת ת'אוטו.וגם 260 שקל גרר ו 250 שח קנס עשו קופה טובה היום אז את הגרר שילמתי, את הקנס אנסה לבטל לכתוב מכתב לעיריה לנסות לבטל את הדו"ח לומר להם זה פעם ראשונה וכאלה , ורחמנות אני אחרבש להם משו נראה לכם שיעזור לי? לא חראם על 250 שח? אויש כמה שזה מעצבן ליאור

צודקת.... זה מעצבן....

אבל יודעת מה... שולחת.....
יודעת שאת הכסף זה לא יחזיר אבל!!!!! אל תתני לזה למחוק חיוך מפניך... שומעת?!

שמים1

New member
העיקר ששרת פברוטי וחברים

ויש דברים יותר גרועים מגרר וקנס. למרות שזה מרגיז ומעצבן. תתחילי את השבוע בחיוך. שבוע טוב אני ליאור
וכל מי שבדרך.

dardara

New member
שבוע טוב ,הי ליאור ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

דעי לך שתמיד יש פעם ראשונה ואת ספגת את הדוח הראשון שלך במקום שמזמן הית אמורה לקבלו כי חנית במשך תקופה ארוכה במקום אסור ,צר לי לי לומר זאת בצורה ישירה (אני עובדת עיריה) אולי אוכל לנחם אותךבזה אולי יש לך קשרים עם מישהו בעיריה וכן תצליחי לבטלו מאחלת לך בהצלחה

jud1001

New member
אניליאור מרגיז אכן..אבל..../images/Emo41.gif

לא לאבד את החיוך...
משהו בשבילך כיפי וקצבי... (מקווה שגם יעלה) להנאתך..

optimi10

New member
ליאור ../images/Emo141.gif אכן מעצבן

אמרתי לך ,שלא טוב לגור במרכז תבואי לגור פה לידי שטחים ירוקים ,בלי בעיות חניה וחוצמזה נוכל להיות זוג בברידג' ויפה שעה אחת קודם ..
)

רואה טאKי../images/Emo13.gif

במקום להתפכפך ולעצום עיניים נסעתי לדולפינריום לקחת את המכונית החמודה שלי ליאור

טאKילה

New member
מרגיז ליאורי אוףףףף

הם ממש גוזלים לא קונסים. מקווה שיעזור לך לפחות לבטל את הקנס. קחי חיבוק

אתם חמודים של ממש../images/Emo24.gif

זה היה סתם מעצבן ומאד מטרטר אבל זה לא הדבר שיצליח למחוק את חיוך מפני תודה על העידוד ובפירגון השיר המדליק והחיבוק ועכשיו אפילו לא אכפת לי כבר שהלכו לי 510 שקלים ככה סתם כמו שאומרים "כפרה" שבוע טוב שבוע שמח בעיקר אהבה ליאור

dardara

New member
ליאור ../images/Emo24.gifככה צריך להתיחס לחיים

אם הפגיעה היא ברכוש ו או בכסף כל עוד הבראיות טובה הכל בסדר האימיני לי שום דבר לא שווה לכעוס ולהעצבן שבוע טוב לך

אורלייט

New member
אכן חוויה של שבת, ליאורית../images/Emo24.gif

מקווה שיהיה רק כיף אצלך ואכן כפרה על הכסף והעיקר הבריאות... והינה גם שיר בשבילך

אנדי 43

New member
לא נורא ליאור ,חיוך שווה המון ואין

לו ערך לא בכסף ולא בממון .

למעלה