ואז

ואז

מגיעים להם הטפטופים.
כן, כן מכירה את האמירות וההסברים.
ממש פשוט לי להרגיע אחרות.
עליי זה לא עובד

טוליתי

New member
רגע, יקירה,

באיזה שלב את?
את נוטלת תמיכה? איזו תמיכה?
תכתבי וננסה לעזור.
ובינתיים חיבוק

את כזו מקסימה

אני ביום ה 9 להחזרה (מוקדם הרבה יותר מידיי לעשות בטא)
נוטלת 2 קרינון ביום.. הבנתי שזה המקסימום
אמנם הטפטופים מעטים
רק שזה בדיוק מה שהיה גם בפעם הקודמת..

טוליתי

New member
התמיכה שלך רחוקה מלהיות מקסימלית.

הריונות רבים מתחילים בטפטופים, ואני מאוד מקווה שזה המצב אצלך
,גם אם בפעמים הקודמות זה היה אותו הדבר, מאחלת שהפעם התוצאה תהיה שונה.
ואם חלילה לא, ואני מקווה שמה שנכתב כאן הוא תיאורתי בלבד, תזכרי שאפשר לתת לך תמיכה מוגברת יותר, שתמנע את הטפטופים.
עוד יהיה טוב, את תראי!

spirt20

New member
יש גם תמיכת אסטדריול

זריקות גסטון םרגניל סינרל אוביטרל.. לא חסר... בכל אופן זה יכול להיות דימום השתרשות התחלת הריון או המכשפה חס ושלום. מאחלת לך שהפעם תהיה הפעם

עדכון

קבלתי זריקה (חצי אמפולה) בעוד 4 ימים עוד אחת..
הפחד מהכאב של זריקה שומנית היה חסר פרופורציות לעומת המציאות שהיא ממש לא נורא (אולי בזכות החימום המסיבי.. לא יודעת)
מה שמוזר לי, זה שהאחות שאלה אם אני רוצה ולפי זה היא רשמה לי את המרשם לזריקה.
כששאלתי אם לא צריך לשאול רופא, אמרה שזה מה שהם נותנים תמיד(?!) וההחלטה היא שלי.
רק אחר כך עלתה לי מחשבה.. האם יש דבר כזה יותר מידיי תמיכה? ז"א עודף פרוגסטרון? האם זה יכול להזיק? מישהי אי פעם קבלה על זה תשובה?
ודבר נוסף, אמרתי לאחות שאני מתכוונת לבצע בדיקה ביום ה 12 , כי כאמור זה מה שעשיתי בפעם הקודמת כשהמחזור כבר היה בשיאו.. היא אמרה לי שגם ביום ה 12 יכולות להיות טעויות (כבר קרו להם מקרים..) ולכן צריך להגיע רק ביום ה 14 לבטא.
נשמע לכן הגיוני?
(אני כמובן אעשה בדיקה בקופ"ח ביום ה-12, לחכות עד יום רביעי זו התעללות בגוף ובנפש.. ואם לא יגיע המחזור, אלך אליהם ביום רביעי)

שינו נהלים.. גם אצלנו (שיבא) התחילו לבדוק רק ביום 14

אגב, גם אני עם תמיכת קורינון ×2 אחרי החזרה.
לי נתנו להמשיך גם עם פורגינובה (×4) שבין היתר מונע מחזור (אבל באופן מוזר ראיתי עכשיו יחד עם הפרשת הקורינון גם גושים שחורים שאינני יודעת מה הם)

שיהיה בהצלחה לכולנו !

היא321

New member
לא נראה לי שיש דבר כזה עודף בפרוגסטרון

אני גיליתי על ההריון שלי 8 ימים אחרי החזרה באמצעות בדיקה ביתית. יומיים אחרי ביום 10 התחילו טפטופים. הייתי על 3 אנדומטרין ליום. וגם אותי העבירו לגסטון שזה אותו העקרון.
אני כבר יותר מ 3 שבועות הולכת יום יום למרפאת אחיות לעשות זריקת גסטון, בהתחלה הייתי מחממת, מביאה קרח לשים על המקום לפני ןאחרי, ואחרי כמה פעמים פשוט התרגלתי והכל בסדר. מאחלת לך בטא יפה ביום שני

בלונד23

New member
שטויות. ביום 12 להחזרה יש תשובה סופית וברורה

אין צורך להתעלל עד יום 14.

למעלה