ואז נהיה שקט.

subatoi

New member
ואז נהיה שקט.

כבר כתבתי פה פעם שמול הבניין שלנו יש חצר של בית פרטי, עם תרנגולות שחיות שם בחופש ומסתובבות גם במגרש החניה שלנו. תמיד נחמד לראות אותן משתכשכות בחול, "רוקדות" כדי להזיז את החול ולחפש אוכל, או נחות בצל.
שלשום לראשונה שמתי לב שיש שם אפרוחים/פרגיות שמסתובבים/ות ביחד עם התרנגולות הגדולות

ובשעה האחרונה הייתי מהופנט אל החלון, עד כמה שאפשר היה לראות משהו מבין העצים. היה רעש חריג של קרקורי התרנגולות. היה לי ברור שקורה משהו. לשאר השכונה זה בטח נשמע כמו רעש רגיל להתעלם ממנו. ושמתי לב שהן בורחות לחצר שלנו וחוזרות לחצר המקורית, ואז קלטתי שיש אנשים שמסתובבים שם, מה שבד"כ לא קורה, וראיתי מישהו רודף אחרי משהו עם קופסת קרטון. בקיצור, באו לאסוף את הקטנים והקטנות

ואין שום דבר שאפשר לעשות

ואז, לפני כמה דקות, נהיה שקט. כנראה שגם התרנגולות כבר הבינו שזה נגמר והשתתקו.
כי באמת מה אפשר לומר אחרי זה.

אוף.

אני תוהה אם יש חומרי הסברה שאפשר להדפיס מהאינטרנט ולשים להם בכניסה לבית

המלצות מישהו?

יוספה 51

New member
קשה לי להאמין שמי שאוסף אפרוחים ולוקח לגריסה, יעזור

חומר הסברה. אלה שאוכלים אותם עם עצימת עיניים, הסברה יכולה לעזור לפקוח עיניים. אבל פה? עצוב. כל כך עצוב.

l coyote l

New member
תרנגולות חצר? לא סביר שהאפרוחים נלקחו לגריסה.

סביר יותר שהאפרוחים הועברו למקום אחר מסיבות של חוסר מקום, כמו חצר אחרת או מקומות פתוחים שאנשים נוהגים לשחרר/לזרוק בהם תרנגולות (תלוי איך מסתכלים על זה).
רוב האנשים שמגדלים תרנגולות משאירים מספר מקסימלי כלשהו, וכל המתרבים מעליו מועברים.
&nbsp
איזה סוג של חומר הסברה אתה מחפש למטרה הזו?
על התעשיה יש אינספור חומרי הסברה להדפסה, רק לחפש באתרים הרלוונטיים; ואפשר להדפיס תמונה וכיתוב פריסטייל, כמו הבחור החמוד הזה, שמדביק במקומות ציבוריים (פתוח ללא הרשמת פייסבוק)
https://www.facebook.com/ramishir.mali/posts/492507517566698
&nbsp

subatoi

New member
לא חשבתי על גריסה. חשבתי על שעבוד "רגיל" איפשהו.

אם יגיעו לשטח חופשי לגמרי כמו זה שיצאו ממנו, אין בעיה.

cocacola27

New member
דווקא במקרה הזה לא נראה לי שאתה צריך להיות מודאג

התעשייה לא מתעסקת עם כמה אפרוחים בגינה של בית, זה במימדים אחרים לגמרי.
מן הסתם מסרו אותם לחברים כי יש להם מספיק תרנגולות.
אני במקומך הייתי שואלת אותם בחביבות לאן נעלמו האפרוחים, לא שמה חומרי הסברה.

למעלה