ואז מה יולי ?

ואז מה יולי ?

הדרעקית יולי תמיר רוצה משאל כללי כי העם יצביע בעד ההתנתקות ויביא לחזרת השמאל הציוני לשלטון. ואז מה יולי ? תביאו שלום ? איך ? ח"כ יולי תמיר: צריך ללכת לבחירות חדשות, שיהוו משאל עם מחייב חברת הכנסת יולי תמיר (העבודה) קוראת לראש הממשלה, אריאל שרון, ללכת לבחירות כלליות, שיהוו משאל-עם מחייב. "הניסיון להפקיד את גורלה של המדינה בידי מתפקדיה של מפלגה אחת הוא חסר אחריות ואנטי-דמוקרטי", אמרה ח"כ תמיר. (אטילה שומפלבי)

מר גוטרמן...

האם הליכוד הוא "העם"
האם בידי כמה חוליגנים ופייגלינים למינהם, הזכות לקבוע את עתידה של מדינת ישראל
האם להם יש זכות לקבוע האם אתפוצץ מחר באוטובוס/רכבת לתל אביב
אם לא בחירות כלליות, אז לפחות משאל עם בנוגע לסוגיה חשובה כמו התנתקות מהפלשתינאים, בניית גדר בתווי נורמלי, וסיום השליטה בערי הגדה... ולא חושב שיולי תמיר זכתה בכינוי "דרעקית", הלוואי עלינו עוד אלפים כמותה...

כן אבל המשנה המדינית של יולי רק

מביאה לסבל ולמלחמות בין העמים . יולי מחרחרת מלחמה כמו שאר השמאל הציוני .

לא חושבת שיולי תמיר מחרחרת מלחמה

היא הגישה את הצעתה לפיתרון הסיכסוך, אתה יכול להסכים אתה יכול שלא.. אבל מטרת התוכנית שלה היא הפסקת המלחמה.

אבל מה התוצאה ? כלום ! הפלסטינים

לא מקבלים את תוכניתה משום שהיא מסרבת לשיבת הפליטים ולמדינה דו לאומית לכן כל עוד היא תדבק בעמדותיה המיושנות והארכאיות, היא פשוט מחרחרת מלחמה משום שהיא יודעת שללא מתן הזכויות הלגיטימיות לעם הפלסטיני לא ישרור שלום היא פשוט משקרת כמו כל שאר השמאל הציוני !

לא מסכימה איתך

מטרתה של מדינת ישראל היא מדינה יהודית דמוקרטית, עם חיי רווחה . הפלשתינאים צריכים להתפשר בדיוק כמותנו, מדינה דו לאומית לא מקובלת על רוב העם, ואפילו לא על חציו. וזכות שיבה היא לא זכות "לגיטימית", בדיוק כפי שלא אקבל את השדות והבתים של אבותי במרוקו/פולין/רומניה.

יוֹאב

New member
ראשית

הייתי מציע לך לדבר בשפה יותר מכובדת על ח"כ יולי תמיר. גם אם אינך מסכים איתה, זה לא אומר שמגיע לה הכינוי דרעקית. שנית, אני ברגעים אלה מברר לך איזה קו מגיע לכנסיה האנגליקנית. הייתי מליץ לך להצטרף שם אל ואנונו הציוני הגדול.

למעלה