ואז בשקט קראתי

ואז בשקט קראתי

את סופי שחוגגת את שנטו שמארגנת את נקלעת שמיעצת את שומרת נסורת שמתעניינת את גרוש במכנסיים שמנסה להבין למה כל כך בקלות מתגרשים את אוהב לבשל שמבשל בשקט בשקט ולפעמים מתובל מידיי
את חיפושית שבהגיון מוחלט מחליטה להגיב "איך זה קשור להתחלה שמדברת על הלבד-הטוב-העצוב" . את מג'יק שמצרפת תמונות של השפן החמוד את חברן שמחכה שנפרגן לו על האכילה בשבת את טוטאל שחושב שהסיפור על הפיצה מעניין.
את מעוף שכניראה חוזר בתשובה ואני כמו מפגרת אין לי מה לספר
וממשיכה בשלי, לבכות כי חסרים לי טאז 39 אדמונית בועז 10 shelika עכביש על כביש ואפילו בונד ואיפה טלה צפוני ואיפה לונלי ואיפה בת אורן ואביטל ואיפה נעלם נו איך קראו לו ברבור וגם אויש אויש כמה שהם חסרים לי
לא יכולה להמשיך עצוב לי מידי חג שמח
תמשכו להזכיר לי את החסרים

הנה עוד כמה שנעלמו

בדד1 רות2 קאזה חיוכים בלונדה איש פשוט ואמיתי או GN64 שחר יניב קרטר ויש עוד שלא זוכרת..אך את אלו שזוכרת..זוכרת בגלל כתיבתם..

סליחה אבל בעז זה בלי ו'

עם ז' בסוף אבל דפנטלי בלי ו'. אולי בגלל זה הוא לא בא. חוצמזה, מותר לאנשים אחרי כך וכך שנים להיות במקום אחר

שלום לך יקירתי.........

לונג טיים נו סי... ילה איפה השאר? תתחילו להתפקד. אני מתגעגעגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעתתתתתתתתת...

R a c h e li

New member
../images/Emo6.gif

חסרים עוד ממי..... אבל לא אגלה לך למה את עוד תמשיכי לבכות חחחחחחח וואלה בגלל שחסרים בוכים הרגת אותי על הבוקר
שמרי על עצמך ואל תשכחי שכל דימעה שווה.....

למעלה