ואו!!!

Franz Ferdinand

New member
ואו!!!

אז ככה: אני יושבת לי בחדר מול המחשב, בסלון הטלוויזיה דלוקה בערוץ שש (אל תשאלו...) ופתעום יש פרסומת של הסדרה הדפוקה הזו "הילדים מגבעת נפוליאון". ונחשו באיזה שיר השתמשו בפרסומת...? בליס!!! כל הקטע הזה שמיוז מתחילים להתפרסם כבר עובד כל גבול!!! השירים שלהם כבר נמצאים בפרסומות! ל"הוט" אני עוד יכולה להבין... אבל לערוץ 6??? "ערוץ הילדים"??? הם כמובן שינו קצת את הטונים בשיר כדי לנסות להסתיר את זה, ומי שלא שומע מיוז באופן קבוע לא היה מבין, אבל אתם בטוח ישר תשימו לב!!! שומעים הכל!!! בהתחלה הקלידים המהירים... ואז איך שנכנסת הגיטרה... תצפו מתישהו בפרסומות ותבינו!!!

gloria23

New member
לי אישית לא יצא לראות את זה

עדין.. אבל מה אפשר לומר..גנבים!

NiKi†a

New member
כן אנחנו יודעים ../images/Emo13.gif

כבר דיברנו על זה לפני חודש+...(היו יותר מ-50 הודעות על זה) ממ..לדעתי זאת גם חוצפה, שמעתי שהם תבעו את הזמרת על זה...לא?

Franz Ferdinand

New member
איך דיברתם על זה לפני חודש...?

הפרסומת על "הילדים מגבעת נפוליאון" יצאה לא מזמן...

TeamMidgets

New member
אני חושב שזה גם הפתיח

לא יודע, אף פעם לא שמעתי את זה, אבל דיברו על זה כאן די הרבה פעמים

jordan bellamy

New member
תבינו...

זה בעיקרון שיר של שרון רוטר...זאת ששרה "אני ארוץ אליך...אם רק תבוא...כל הציפורים בלה בלה בלה...בדרך שלך". וכן היא גנבה את הפתיחה של השיר של בליס. זה פשוט מזעזע...מיוז לא תבעו אותה...ממש לא. אבל חבל שהם לא עשו את זה.

קוף חלל

New member
עכשיו הורדתי את השיר הזה.

דומה באופן מזעזע לבליס. וזה לא הדבר היחיד שמזעזע בשיר, הפכו את זה לשיר קיטש מסריח. פשוט איום ונורא. ממליץ לא להוריד.

the papercut

New member
מצטרף להמלצתך....

אחותי שומעת את השיר הזה המון.. היא שומעת המון זבל כמו סאבלימינל,שי גבסו,רוני,וכל שאר השיט...

ramoni

New member
קצת לשפוך צבע..

הזמרת שרון רוטר, היא מזמרות השולים בארץ, אשר הצליחו לפרוץ למנסטרים אחרי ערבוב של פופ.. וחבל.... דוקא נראה שהיא הולכת בכיוון טוב אחרי "ארוץ אליך" אבל מסתבר שצריך קצת פרופורציות בשביל להגיע להכרה לה היא זכתה. ולבסוף.. השיר גרוע...... אבל מה לעשות, בתור חובב קאברס של מיוז, אני אהבתי את הפתיחה..

למעלה