ואו! לא היה לי שצץ של מושג שמיוז הוציאו קליפ ל-Uno!!! ראיתי היום בפעם הראשונה!!!
A A Quiet Cat New member 19/5/04 #1 ואו! לא היה לי שצץ של מושג שמיוז הוציאו קליפ ל-Uno!!! ראיתי היום בפעם הראשונה!!!
G gloria23 New member 19/5/04 #3 לכי למיקרו קאטס, אני חושבת יש את הגירסה הישנה, שלא אהבתי בכלל, בטח ראית את הגירסה של הדלתות..לעוד מישהו זה מזכיר את "קיוב"
לכי למיקרו קאטס, אני חושבת יש את הגירסה הישנה, שלא אהבתי בכלל, בטח ראית את הגירסה של הדלתות..לעוד מישהו זה מזכיר את "קיוב"
A A Quiet Cat New member 19/5/04 #5 כן... ראיתי את הגרסה של הדלתות... זו הגרסה הישנה או החדשה (יחסית...)? ואיך הולכת הגירסא האחרת?
G gloria23 New member 19/5/04 #6 זה הגירסה החדשה יחסית לכי לקישורים לאתר micro cutsאם אני לא טועה ולכי לוידאו ושם יש את הגירסה הישנה.
R ramoni New member 20/5/04 #7 וכמובן שיש שם את הגרסה המצונזרת של הסטריה, מה שגרם לאסימון הכבד שישב לי ל הראש בכל פעם שצפיתי במצונזר, ליפול במלוא עומתו מעטה. מאיפה לי להבין שהמזוכיסט הזה היה אונס שפחות??!
וכמובן שיש שם את הגרסה המצונזרת של הסטריה, מה שגרם לאסימון הכבד שישב לי ל הראש בכל פעם שצפיתי במצונזר, ליפול במלוא עומתו מעטה. מאיפה לי להבין שהמזוכיסט הזה היה אונס שפחות??!