ואו!

noosh 19

New member
ואו!../images/Emo99.gif

אתם לא מבינים! אכלתי עכשיו פשטידה כ"כ טעימה נ"ג כמובן!! עם בצק חומוס בתחתית וגבינות עם בצק תפו"א אדמה. טוב שלא חיסלתי את רוב התבנית )-; חח.. !!

noosh 19

New member
../images/Emo91.gifפשטידת גבינה (סוףףף!!)

-1 יוגורט טבעי או אשל -חצי כוס (מהגביע של היוגורט) שמן - קמח חומוס לערבב את כל החומרים ולהוסיף הקמח עד שכמעט נהיה (סמיך) צמיגי. לקחת תבנית לשמן אותה לשטוח את הבצק בתבנית. 2 גבינה סקי רגילה + 3 ביצים +מלח+פלפל+ 3 כפות קמח תפוחי אדמה, ולשפוך על הבצק ולהכניס לתנור ל 180 מעלות עד שמשחים מלמעלה. מקור - אמא של נועה
אגב- תנסו לעשות בדיוק כמו שזה רשום. מתכון פשוט וטעים.

הדר 2 2

New member
בירור על ההמלצה

כמה קמח חומוס? סליחה,אבל לי יש בעיה אני צריה כמויות מדודות... ויש אפשרות לאכול קמח חומוס?,כי באריזה של גרגירי חומוס רשום עשוי להכיל גולטן אז איפה ההיגיון מישהו מוכן להסביר לי? ועוד דבר פול מותר? כי אחרי שבוע של התמדה בתזונה שהיא נ"ג אחרי שאכלתי דג עם פול היו לי תופעות לוואי כמו שבספרים אז רציתי לדעת אם זה קשור. תודה נ"ב ניסיתי לכתוב אם סימני פיסוק מקווה שזה יותר טוב....

noosh 19

New member
זה הבעיה

במתכונים של אמא שלי, שכל פעם היא עושה לפי העין וזה המתכונים שיוצאים הכי טוב, לכן היא כותבת עד שזה מתחיל ליראות מוצק כזה כמו בצק, לנו יש קמח חומוס ולא כתוב שעשוי להכיל גלוטן אז אני לא יודעת , איזה אריזה יש לך? בכל אופן בקשר לפול אני לא יודעת,

כמה סקי צריך?

כתבת 2 גבינת סקי. הכוונה שלך לשני גביעים של 250 גרם כל אחד? או שאולי הכוונה לשני מיכלים של 500 גרם (למרות שבמחשבה אישית זה נראה המווווון גבינה...)

noosh 19

New member
שתי גבינות סקי מרוקנות

עד הסוף, הגביע בגודל הרגיל חחח [; אמא שלי המצחיקה רושמת לי "סקי" חח.. זה הגבינה שיש בבית אבל תעשו איתה =]

noosh 19

New member
../images/Emo99.gif

זהו נגמרה הפשטידה )-; זה יותר נקרא קיש. גם כמה קמח חומוס אין לה מידה מסוימת הכל לפי העיין עד שזה נהיה בצקי כזה

למעלה