ואו

N o l o g o

New member
ואו../images/Emo70.gif

ההופעה אתמול, היה מדהים.. פרטים במשך היום, כי כרגע ממש אין לי זמן..
לכולם..=)

שלמונזה

New member
ואללה הלכת בסוף? ../images/Emo168.gif

סחתיין הופעה ראשונה מלאה שלך, נכון? צריך להשמע מעניין

N o l o g o

New member
טוב, אז ככה..../images/Emo9.gif

בשעה רבע לעשר, אני וחברה שלי הגענו לליפס, דיברנו קצת עם השומרים, ביקשנו שיכניס אותנו, אמרו לנו שכמעט בטוח שלא, ושאנחנו קטנות וזה (כניסת בנות מגיל 22).. אמרתי לו "שמע, אני מנהלת הפורום שלו בתפוז, וזאת ההופעה הראשונה שאני באמת יכולה להגיע אליה, ואני חייבת להיות בה
". הוא שמע, חשב כמה דקות, ואמר לנו להגיע בסביבות 11, כמובן שלא היה לנו לאן ללכת, אז נשארנו שם, הזמן זז מהר, לא שמנו לב בכלל, בסביבות 11 ורבע נכנסנו..המקום פשוט מדהים, ממש יפה בפנים,אז חברה שלי אמרה, בואי נלך לשירותים שניה (היא חשבה שהם יהיו יפים, אבל היא טעתה חח), כשיצאנו היא נתנה לי מכה, ואמרה לי לגשת לדבר איתו, לא היה לי הכי נעים להטריד אותו, אבל הוא עצר, וניגשנו, אמרתי לו מי אני, ודיברנו קצת על הפורום, וביקשתי שייכנס לפה, קראו לו והוא הביא לי את האימייל שלו, כדי שנוכל לדבר על הנושא, לחצנו לו את היד, והמשכנו לבמה, חיכינו עוד קצת, והוא עלה לבמה, מלווה עם המון מחיאות כפיים.. הפלייליסט: הוא התחיל עם "מחטט"..שלא כלכך זיהו, מודה, גם אני בהתחלה, עד ששמעתי "מחטט אבל לא בשלי.."אחרכך המשיך עם "ראשון שבת", שמדבר על מערכות יחסים, וגם ככה בסוף נפרדים..השיר הבא הוא אחד הלהיטים של ירמי, "קולה וברה", ירמי ניסה לשתות את הבירה, לפחות את הקצף שעלה למעלה..
, המשיך עם בקשה אליה, לאישה כמובן, בשיר "אל תהרסי את הבית", השיר הבא דיבר על כמה רע בחוץ, כמה לא טוב בפנים.. "כמה נדבר" - השיר שלי..
חסרת מילים. הוא המשיך עם "הרבה דברים", כי "תחושת הלמה לא, היא תחושת החמצה..", ופה הוא הודיע ששאר השירים הם לפי ההתנהגות שלנו
כשהוא שר את "תתחיל מאפס" האנרגיות בקהל יתעצמו יחד איתו, את מודדת, הוא הקדיש לכל הנשים בקהל, שהגברים פשוט נכנעים למשחקים שלהן..בחוץ ממך כלום, שבמקור של רמי קליינשטיין, הקהל מאד אהב, ושר את המילים יחד איתו, אחרכך היה את לשקר ולברוח, כי זה הכי קל לזיין ולברוח.. אני אשתנה, "כל מי שממחר מפסיק לשקר/לעשן, שירים יד"
חשק, שזה שיר חדש שלו, המילים שלו מקסימות.. השיר האחרון, לפי דבריו היה הדפוק הזה, מה שהקים את הקהל על הרגליים, ולצרוח יחד איתו את המילים..=) אחרי השיר הוא ירד, שתה קצת, חיכה 5 דקות למשמע "ירמי קפלן" שחוזר על עצמו..ועולה שוב לבמה עם "גלי", שהיה כלכך טוב,
, וממשיך עם "מדוע לא באת?, שקצת לא הבינו למה, ואז הוא אמר משהו שנורא אהבתי, "אני רואה את עצמי דרך העיניים שלכם, ואני צריך לראות את האהדה הזאת כשאני פה, אחרת אני שונא את עצמי" או משהו כזה, והמשפט הזה הביא את כולם להתעורר ולמחוא לו כפיים (והגיע לו
), השיר ה"אחרון" היה "במוקדם או במאוחר", שלא הכי הכרתי.. הוא בא לרדת מהבמה, וכל הקהל, כולו, התחיל לשיר את "כבר עכשיו", ולא הבינו בכלל איך הוא חושב על לרדת מבלי לשיר אותו, הוא צחק והבין שאין לו הרבה ברירות, והתחיל לשיר, ואיתו כולם, הקלטתי אותו בפלאפון, באמצע השיר הוא עצר, מסתכל עלי ושואל אותי אם אני משמיעה את זה למישהו (רציתי להשמיע את "הדפוק הזה" אבל היא ישנה. בלע צבא), אמרתי שלא, ושאני מקליטה אותו בפלאפון, שאל אם כדי להעלות את זה לאינטרנט וזה לא חוקי, סגרתי את הפלאפון, וכשירד מהבמה, הלכתי אליו ואמרתי שהקלטתי לא כדי להעלות לאינטרנט או משהו, אלא כדי לשמוע שוב ושוב ולהזכר איזה כיף היה, באותה שניה הוא חייך ונתן לי נשיקה על הלחי. לידינו היו שתי בנות שבאו מיבנה, אחת קוראים לה שלי, נראה לי, היינו בנות 18 היחידות חח, היה ממש מדהים. כל מה שנאמר כאן, הוא אינו מצוטט מפי ירמי, זה לפי מה שאני זוכרת, לכן, אין לתפוס אותי במילה. תודה. סליחה על האורך.. בתקווה לעוד הופעות כאלה..=)

שלמונזה

New member
|כן |סחתיין עלייך ../images/Emo168.gif

שמחה שנהנית וניתנה לך ההזדמנות לדבר עם ירמי. אולי בנס הפעם הוא באמת יתייחס לפורום

יאא שיראל איזה יופי!../images/Emo88.gif

אני שמחה שנהנת
, נשמע ממש טובב!! איזה מזל שהכניסו אותכן
..

N o l o g o

New member
../images/Emo51.gif מותק

היה מאד כיף, וכן, בסוף הכניסו אותנו, אני כלכך הולכת להתנחל במקום הזה, שלא תהיה לו ברירה אלא להכניס אותי חח =)

למעלה