ואו!@ כמה משמח!!1

ali22b22

New member
ואו!@ כמה משמח!!1

חשבתי שאני היחידה בעולם שצופה בזה!!! זה הריאליטי היחיד שאני רואה ברצינות, כל השאר הם סתם ודי מבויימים... D: ההאהאהא אני מתגעגעת לPJ ולאיימי!!! ולבית הקודם ולמאמנת הקודמת [קראפ שחכתי את שמה], אבל איאנלה נחמדה גם. חיחי

ali22b22

New member
ובנושא אחר

למה ביטלו את השידורים החוזרים בבוקר?! זה רע. והעבירו את הסדרה 10 דקות לפני האהא אני לא מספיקה לראות :( זה יהיה משמח אם יהיו אנשים שיספרו לי!! :)

ali22b22

New member
הא?

עצומה? אפשר קישור ישיר? :| ותודה!!!

ali22b22

New member
אוי סורי [וסיפור חיי]

אף פעם לא כתבתי בפורום של תפוז :| הכל פה נורא מוזר ואי אפשר לערוך הודעות!!! O: בכל מקרה אני ארשם לעצומה כמובן. סיפור חיי. אני בת 17 ומשהו מכרמיאל. אני אוהבת ספרים, סרטים טובים, חורף וצילום D: אני רואה מתחילות מחדש בערך מהפרק ה20 של העונה הראשונה. לא מעט פרקים אני מוצאת את עצמי בוכה ^^" חח התוכנית גורמת לי לחשוב :| הרבה יותר אהבתי את הבית הראשון, בעונה השניה יש הרגשה של מסחור :| ואיאנלה בסדר, איכשהו, אבל אני מתגעגעת לרונדה [נזכרתי בשם!!!] זהו :)

ali22b22

New member
אוי

לא רונדה השניה ראנה כן זהו סליחה על הספאם פורומים זה מלהיב ^^"

ali22b22

New member
:)

ח. קראתי כמה הודעות [לא הכל, יש כאן הרבה O:] והבנתי משהו על אתרים אישיים שיש לכל הנשים, או משהו, ויש כאן תמונות של הילדה של טוואנדה [!] וכל מיני מאיפה אתם יודעים את כל זה??

מרגו7

New member
../images/Emo207.gifהלפ!הצילו! מתי השידור החוזר ב

הוט? לא הצליחה לי ההקלטה היום וראיתי שאין בלילה שידור חוזר כמו ביס.לפני שבוע עברתי להוט.

צריך להפגין להוט

שיכניסו כבר את הפרקים של מתחילות מחדש ל-vod ואז יהיה הרבה יותר קל ופשוט.

ali22b22

New member
חבל שבYES אין משהו דומה.

כי אז הם היו צריכים להכניס את הסדרה לשם D: אני מפספסת את ההתחלה כל יום :S

פיפיטה

New member
אלי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יש לנו 12 עמודים בפורום אם תדפדפי יהיו לך את כל התשובות ושוב ברוכה הבאה למשפחה.

למעלה