ואו, איזה סטליסט

ואו, איזה סטליסט

Bouncing Off Clouds Little Amsterdam Rattlesnakes Beauty Of Speed Roosterspur Bridge Professional Widow Big Wheel Crucify Siren Cornflake Girl Bells For Her Doughnut Song Caught A Lite Sneeze Paris Hilton improv Leather Garlands Lust God Code Red Precious Things Parasol Take To The Sky Hey Jupiter

סתם, זה באמת מאד מסוכן להופיע בישראל. ../images/Emo10.gif

כבר ראינו שאפשר לקבל מזה דלקות גרון חמורות.

רעוּת

New member
על כזה הייתי מוכנה להתפשר פחות-או-יותר

אבל חסר שם פריטי
ו-FTCH....ו....טוב, אני אפסיק כאן לפני שזה יתחיל לדכא אותי.

וואי רעות,

תפוז צריכים להמציא בשבילך איקון של כאפה נשבעת. [תשמעי פיונה, זה טוב לנשמה. ותתקני את המסנג'ר הדפוק שלך כבר!!!]

Applebite

New member
אני היחידה שמסרבת בכל תוקף

לראות סטליסטים כי הם ממש כמו ספויילר, כלומר, אני רוצה להיות מופתעת לחלוטין מכל שיר שהיא תתחיל לשיר? אני מתה על הקטע שאין לי מושג איזה שירים היא מתכוונת לעשות ולחוש פרצי שמחה כשהיא מתחילה לנגן שיר שאני ממש אוהבת ושלא ציפיתי שיהיה. ככה עשיתי עם כל אמן שהלכתי להופעה שלה/ו, עצמתי עיניים, סתמתי אזניים וצעקתי "לה לה לה לה" (טוב, במובן המטאפורי) כל פעם שהיה סטליסט של הופעות קודמות בסביבה

מה זה Paris Hilton improv?

מה יש בסטליסט הזה? תקנו אותי אם אני טועה... 5 מ-ADP - זה הטור שלו! 2 -TBK כלום מ-SW 1 מ-SLG 1 מ-TVAB 0 מ-FTCH (!!!) 5 מ-BFP 3 מ-UTP 3 מ-LE זה סך הכל שבעה שירים מ"התקופה החדשה" של טורי (החל מ-SW), שיר בודד מ-TVAB ו-FTCH גם יחד, ו-11 שירים מהשלושה אלבומים בראשונים שלה. אני חושב שאני מעדיף את הסט ליסטים הקודמים, שהצליחו לערב יותר טוב את כל האלבומים שלה - ובכל זאת נתנו משקל כבד בהרבה לאלבום החדש. כמו שכבר אמרתי פה לפני כמה שבועות - אני מעדיף בשבילה בתור אמנית שתלך עם מה שהיא מאמינה בו ותקדם את האבלום החדש שלה. אני גם מאמין שמי שפחות מתחבר אליו עכשיו, יראה צדדים אחרים של ADP בהופעה חיה, ואולי יהנה ממנו יותר אחר כך.

למעלה