ואולי???????????

B.Shokor

New member
בוא נחשוב על זווית וצד אחר..

על מה אתה מוכן לוותר ע``מ להיות חיי? (כבר נתת תשובה שלילית נגד השלום (לפי דעתי)). על מה אתה מוכן לוותר ע``מ להיות חיי? > אני מוכן לוותר על האדמה שלא שייכת לישראלי, על האדמה ששייכת לעם אחר (הפלסטיני). > אני מוכן לוותר על האדמה הזאת בשביל שאוכל לחיות עוד זמן רב וליהנות מהחיים הנהדרים האלה שאלוהים העניק לנו. > אני מוכן לוותר על האדמה הלא שלי למען בני בני בני הבנים שלי שיוכלו לחיות פה בעוד אלפי שנים בלי סיכסוך ובלי בעיות.

all

New member
שוב ושוב אדמות

כבר בא לי להקיא מכל האדמות האלה. אני מדבר על דברים שהם ברומו של העולם ואתה חוזר שוב ושוב לענייני אדמות, ענייני שלי ושלך. תנסה להבין, שוקור, החופש והדמוקרטיה חייבים לחול על כל האדמות בעולם, כל מקום שאין בו חופש, עלול להפוך לגרמניה הנאצית. ויש לך מושג למה? כי אחרי שטיפת מוח של מנהיג דמגוג ומטורף, 95% מאיתנו יהיו נאצים.

B.Shokor

New member
אמיץ וגדול..

מר ALL צודק מאוד, אסור לוותר על האדמה בגלל שלאויב יש טילים כימיים או משהו כזה, נכון שאנחנו רוצים שלום ורוצים שקט, אך מצד שני אנחנו חייבים לשמור על האדמה שלנו. מה שמגיע לפלסטינים יקבלו, ומה שלא מגיע להם ישאר למדינת ישראל

יוסי26.5

New member
בת עמי היקרה...

אני לא מסכים עם אף אחת מהערותייך או דעותייך,אבל כיבדתי אותך כי זכותך לדעתך... אבל איזה סוג של ביטוי זה לקלייר...פצמ``דים על ביתך?? מה קרה?? ככה מדברים?? ואגב ..מאין את יודעת שקלייר כבר לאחטפה בחייה... פצצות על ביתה???מאין??? את מרגיזה לפעמים בטיפשות התבטאותך...ממש

קלייר

New member
הפה גדול מתאי המוח לצערי

הפה גדול מתאי המוח ,לצערי נערה כזו מסטכנת יותר מפגז על הבית כי מחפשת את המלחמה יותר מאשר את החיים

eliasys

New member
קלייר יקירתי

לא בכדי נרצח ראש ממשלה בארץ הנאורה שלנו. אל תקחי ללב חבל על הזמן

קלייר

New member
איך לא/הלב שלי זועק-היכן טעו הוריה

איך לא ,ליבי זועק היכן טעו הוריה שנערה כה צעירה מחפשת מלחמה והרג ול חיים הרי היא עדין בתחילת דרכה,ודרך מחשבתה מסוכנת יותר מפצצת אטום

יוסי26.5

New member
קלייר יקירתי...

גם ליבי זועק יחד עם ליבך... אך החינוך שלה שגוי מיסודו... ונכון ..נערה בתחילת דרכה בחיים וכבר איבדה אותה... חבל חבל חבל...

B.Shokor

New member
קלייר, אני מסכים איתך, אסור לתת

לכעס ולאי-הבנה להשלתט על הנוער של היום, כי הם חושבים שהפתרון זה רק מלחמה.אלימות באלימות.

יוסי26.5

New member
קלייר יקירתי...

קלייר יקירתי אל תקחי כל כך ללב... הרי מישהו עוד זקוק ללב הזה שלך... לב רחב ומבין ועוזר לכל הנזקקים... אנא תרגעי חומד... תודה

B.Shokor

New member
גם אני קורא לך קלייר נשמה, תרגעי,

חייבים לסבול את כל ``קוראי המלחמה`` למען המדינה שלנו. חייבים.

קלייר

New member
כל רצוני-שהנוער לא ידע יותר מלחמות

כל רצוני שהנוער לא ידע יותר מלחמות,שבמקום לשרת בצבא יסעו לטייל בעולם ילמדו,ולא יחשבו על המוות,וקשה לי לראות נערה כה חמודה מלאה בשנאה ומרירות ,הרי כולנו עברנו מלחמות ,הפצצות על בתינו, ועדין מאמינים שאפשר אחרת

B.Shokor

New member
צודקת קלייר, אין לי מה להגיד חוץ

מדבר אחד, נמשיך נמשיך נמשיך לסבול להשכיל את הנוער עד שהמצב ישתפר יותר.

קלייר

New member
צריך לקחת את הנוער הזה/ללוינשטיין

לראות את התוצאות של המלחמה,המתים כבר לא חשים אך הנשארים בחיים,ללא ידים ורגלים,ללא עינים משותקים לכל חייהם,ואלה הסובלים העיקרים מהמלחמה שכה רוצה בת-עמי ומזה תבוא הישועה לארץ ישראל?,היכן העינים שלא רואות ,היכן האוזנים שלא שומעות,

יוסי26.5

New member
לוינשטיין...איך אני לא חשבתי על זה

קלייר את נהדרת ברעיונותייך... בלוינשטיין הנוער יכול ללמוד שני דברים: 1.תוצאות של מלחמה בפצועים...מתים כבר באמת לא משנה להם.. רק ההורים בוכים בשקט שלא יראו...!!!!!! 2.תוצאות של תאונות דרכים שזו גם תוצאה של חוסר יכולת של דו קיום של הנהג עם הולך רגל או עם המכונית.. וכו` אני מבקר שם באופן קבוע פעמיים בשבוע... ולא מזמן עוד הייתי מבקר שם יום יום....

יוסי26.5

New member
כל רצונך-שהנוער לא ידע עוד מלחמות

קלייר,אהבתי את הכותרת כמו שכמובן את התוכן. אני רוצה שהנכדים שלי לא ילחמו עוד.. אבל עם נוער כמו בת עמי...אין הרבה סיכוי... אם נוער בגישה של קלייר היקרה יש ויש הרבה סיכוי... מי יתן וכל משאלותיה תתמלאנה... אמן

B.Shokor

New member
צודק יוסי, ולכן חייבים להשכיל את

הנוער מספיק בשביל לזרוק את כל המחשבות של המלחמה מאחורי הגב שלהם. כנראה שבבית-ספר מלמדים אותם דברים אחרים!.

מה קרה לכולכם?

בסך הכל הצעתי ג`וינט למנהיגים על מנת להרגיע אותם ותראו לאן זה התגלגל.... מה אתם בסדר? סוטול נעים לכם זאפוד

למעלה