ואולי...

אוסי

New member
ואולי...

אתה שם רחוק...מעבר לים ...נלחם... לא יכולה לראות את פנייך היפות ... את עינייך הירוקות ... אולי לא אוכל להרגיש אותך לעולם ... ואני כל כל צמאה לקולך ... כל כך כמהה לדמותך... מציירת אותך בדימיוני ... לא יודעת אם אתה בכלל אמיתי... עכשיו שפניי לא מחייכות ... צריכה אותך לראות ... אולי תכניס קצת אור בחיי .. אולי תכיר לי את האושר שלא ידעתי מימיי... ואולי...ואולי.... ואולי רק תבוא ....ודיי.

Mrs.Dvash

New member
בוקר לאוסה שלי

אני לא עצובה עצובה, זה מן געגוע כזה את יודעת. כשאת חוזרת לשגרה ממשהו טוב, ממשהו שונה שהיה לך יש בך עדיין את הקורים שעוטפים אותך, כמו קורי שינה מתוקה כזו שאת לא רוצה להתעורר ממנה... אני חצי שם חצי פה. בכל מקרה, איך היה בסופ``ש!?, איך היה בת``א? איך היה במוצ``ש? לפי מה שאני מבינה לא היה... [תקני אותי אם אני טועה]. מה שלומך בכלל?, אוסה שלי , למרות שזה קשה לפעמים, תחייכי - המון. שיהייה לך יום נפלא עם המון המון חיוכים וחשיפות שיניים :) :cool: B-) ;-) אוהבת אני.

אוסי

New member
דובדבנית ......

בת``א היה אחלה .... סוף השבוע היה דיי רגוע אני בסדר...לא קשה לי לחייך , זה פשוט לא משקף את ההרגשה שלי אבל אני אופטימית... אוהבת אותך.... אוסי.

Mrs.Dvash

New member
האופטימיות לעולם לא נפסקת אצלך...

זה מדהים עד כמה שזה נפלא :) תספרי לי יותר מאוחר בטל` מה היה? ואם תוכלי, אם יתאפשר לך, תקפצי לאילת בסופ``ש הזה שווה שווה שווה - ניקוי ראש שאין כמותו...

אוסי

New member
;-) אני אוהבת את החיים...

ומחייכת אליהם ....בתקווה שהם יחייכו אליי, בקשר לאילת, כואב לי שאני צריכה לוותר על זה, אבל, אני לא יכולה יש לי יותר מידי דברים לסדר... טוב אני צריכה לעשות משהו היום ..מממ או שלא ??? אני מ`זה מתבטלת ,יש לי מלאן סידורים ... ואני רושמת לי בפורומים ...שומעת לי טריסי ציפמן ומעשנת ... טוב הגיע זמן להתחיל את הבוקר... אז יאללה ביי ,(בנתיים) אחזור עוד מעט ...אל תזוזי .. ביי אהובתי ...

Mrs.Dvash

New member
צ`או מיי דארלינג

גישה כמו שלך היא גישה שאני מנסה לאמץ לעצמי. אוהבת אותך - הרבה :) אני בינתיים פה מחכה...

אוסי

New member
אהובתי ..

זוהי הגישה הנכונה ... עבדתי הרבה על עצמי ... תנסי ...משתלם ... הנה תראי... ;-) גם כשהמצב לא בשמים ...אני מותחת את השפתיים... אוהבת ...............(מלאן) אוסי.

למעלה