ואולי זה לא יקרה.....

grey

New member
ואולי זה לא יקרה.....

אם אני מסתכלת על החיים שלי לאחור... היה שם המון עצב היתה גם שמחה אבל הרבה עצב וכאב. מין חוסר היתחברות לכלום .. חברים באים והולכים אנשים נכנסים לחייך מאירים אותם ואז הופס הם אינם יותר. ושוב את לבד-וכשאת מכירה מישהי חברה שטוב לך איתה את נותת את הלב את הנשמה אולי יותר מידי ואז שוב ישנה נפילה ושוב את לבד.. למה? אין לי תשובות. אנשים מיתפתחים מיתחתנים מוצאים זמן לדברים אחרים אתה נעשה להם פחות חשוב.... אף פעם לא חיבקו אותי לפני השינה וסיפרו לי סיפור אף פעם לא שאלו איך היה בבית הספר..לא הרגשתי שיש לי גב בבית שיש מי שייתן לי תחושה של חום של - אל דאגה אנחנו פה בשבילך הוריי גם הם אנשים שלא קיבלו אהבה יתומים מגיל צעיר.. אז אומרים לך שהדברים לא נעשו בכוונה הם פשוט העבירו לך מה שהם ידעו- ככה אמרו לי אז אני מקבלת וזה עצוב . זה מת. אין שמחה אני צוחקת אבל מבפנים אני עצובה גם היום לאחר הרבה שנים של למידה והיתנסות אני עדיין שואלת- למה אני פה? רציתי הרבה דברים רציתי בשבילי.. ולא כל כך הגיע לי אז נשארתי לבד..או שאולי פשוט ככה זה. אבל השאלה הגדולה שלי היא- לא הגיע הזמן שאני יהנה קצת מהחיים??. אני נהניתי בחיי אבל היו אלה רגעים קצרים של חסד.. אז תגידו לי שככה זה? לא מקובל עליי . פשוט חוסר מזל לא שאני מרחמת על עצמי כלל וכלל לא אני פשוט עצובה מבפנים חסרה לי אהבה של שנים חסרה לי הנתינה הזו יש בי המון לתת ואני חושבת שאני מוכנה לקבל רק שלא הולך ולא מסתדר וקבלי את זה ככה..... אני אומרת לעצמי אז מה עושים עם העצב האינסופי הזה????? אני אוהבת את הטבע את העצים שהם כל כך חזקים ועומדים בכל מזג אויר אוהבת את הרוח שמלטפת את השמש. אוהבת את בעלי החיים שיש איתנו פה בכדור הזה הם יפים הם מדהימים ביופים ... אוהבת לחייך ואוהבת להיות בחברת בני אדם אוהבת עוד הרבה דברים אבל העצב הזה הפנימי הוא איתי תמיד לא עוזב לא מרפה... חושבת שמשהו בי נשבר מאז שהבנתי שאי אפשר שזה לא ילך.... לא שלפני כן הייתי בענים אבל חלמתי חשבתי שאולי הנה זה הולך גם לי לקרות האושר הזה אבל לא.. כנראה שעדיין לא אז מה אומר לכם?? משתדלת לחייך אפילו מתגלגלת מצחוק לפעמים אבל העצב והכאב הפנימי הזה עוד בתוכי

קרני

New member
כאב...

בכל אחד יש כאב... כל אחד מרחם על עצמו וחושב שהוא מסכן... בכל אחד יש אהבה ורצון לנתינה (אפילו לקבלה...) כל אחד רואה את העולם מנקודת מבטו שלו ולא תמיד מצליח לראות את הכל... חיה מבחוץ ומבפנים גוועת... עצוב... כשאני מרגישה שזה קורה לי, אני מיד מתחפרת בתוך כל הרגעים הקטנים האלו שאני רוצה להגיע אליהם ואני אגיע (גם לי מותר לא?!) ומחייכת את חיוך מס. 35 זה שמסכים עם האמירה שגם לי מותר... והמצבורים האלו שאני (ואני סומכת על עצמי בקטע הזה...) ממלאת לעצמי ממשיכים איתי עד שאני הולכת לאיבוד שוב ונתקלת בעוד מחשבה שחורה או אפרורית אחת... ושוב כל הסיפור... אני יודעת שהכל נמצא בראש... שאני רואה צד אחד של העולם שאולי עוד אנשים רואים אותו, ואולי עוד אף אחד לא רואה... אני יודעת ומאמינה בתוכי, שכולם זכאים לאושר וכולם יגיעו בסופו של דבר אליו אם יצרו אותו במו ידיהם... לא משנה מה קרה בעבר... כן משנה מה תעשי עם ההווה ועם העתיד... אז תני לנו חיוך, כי לנו לפחות זה נותן המון כוח לדעת שיש אנשים שאוהבים כל כך הרבה דברים בעולם, ורוצים להמשיך ולתת... שיהיה לך יום מקסים, ותודה ששיתפת אותנו במסע הנדודים באיים אבודים... (נגע לליבי!!!) שלך, קרני. @ @ J U

Dovsha

New member
זה יבוא [תאמיני או לא]

הייתי שם בתוך העצב הרבה דברים רעים, הרבה דברים קשים ניסו לדבר, ניסו לעזור ובסוף את יודעת מה קרה? התשובה באה ממני האושר הזה שכ``כ חיכיתי לו השמחה לקום בבוקר שהנה הנה מתחיל יום חדש ואני בעצם נהנת ממנו שיש חברים, אנשים, משפחה שיש לי אותי אפורה יקרה [אולי תשני לכחולה ? :)], אל תעזי לחשוב שלך לא מגיע אל תעזי לחשוב שלך זה לא יבוא את ראוייה הלוואי והייתי יכולה להושיט יד ולעזור אך נבצר ממני רק בקשה אחת לי אלייך אל תאבדי תקווה תאמיני תאמיני אם לי זה הגיע אין סיבה שבעולם שלך זה לא יבוא רק רק אושר - תסתכלי טוב הוא כבר שם :] לילה נפלא לך דובשה.

naknik

New member
ואני חשבתי שרק אני כזה ...

סתאם .. רק כדי למשוך קצת צומת לב בשביל אחד שרק הגיע .. אז מה שאני חושב בתור אחד שהגיע למקום אחרי נקודת האל חזור (תסלחו לי על הביטויים..) ויצא משם פעם אני חשבתי , מה לי ועולם הזה , שום דבר טוב לא יצא ממנו זה היה פרק זמן בחיים שאני מצד אחד שמח שעברתי ומצד שני מבכה עליו כי אלה היו אמורות להיות שנותי הטובות ביותר כמו שמגדירים אותם רבים וחכמים ממני .. אבל זה לא אומר כלום , כי כל אחד הוא ישות עצמאית כך שאין איזה דפוס מסוים שכולם צריכים לנהוג לפיו אז אני מתנחם בעובדה שזה כבר מאחורי ואז כשאני שקוע במעמקי הרחמים העצמיים שלי (באותה תקופה ..) גיליתי שיש אנשים במצב יותר גרוע ואני סתם מתבכיין .. (אחרים היו רואים את זה כקטנוניות לשמה אבל איך אפשר להסביר לאנשים שמה שאתה מרגיש גורם לך להיות כל כך חסר ערך בעיני עצמך ככה שבשלב כלשהוא כבר לא התייחסתי ) ואז קלטתי שזה הזמן לצאת משם , למען האמת זה התלווה במאורע משמח יחסית אחר (מה כבר יכול להיות משמח בלהשתחרר מהצבא..) אבל היי זה אני .. ומאז לא הכל היה מרגוע ושלווה על האולימפוס תוך כדי אכילת אמברוסיה וגמיעת בקטר לצידה של ונוס ואפולון.. (אני קצת מגזים פה .. ) הנקודה היה שתמיד יש חורים שחורים , אי אפשר להמנע מהם , אבל אפשר להתייחס פחות , ולהנות ממה שיש בחיים. כמו שמישהו הזכיר פה : יום חדש , אפילו שקמים מאוחר ולא מספיקים לעשות את כל מה שרוצים לעשות .. צריך למצוא את האושר אפילו שנראה שהוא לא קיים למען האמת יש עוד שיטה , אני לא בטוח ביעילותה אבל ... צריך למצוא מספיק תעסוקה כדי שלא יהיה זמן לשקוע למצב הזה .. נכון שזה לא כל כך יעיל מצד אחד אבל מצד שני מי יודע מה יוליד יום , ובכלל השקיעה הזאת לתוך עצמך (כמה שזה דבר נחמד לפעמים ..) יש לה את היתרונות שלה וגם את החסרונות .. טוב בטח נמאס לכם מכל הקישקושים האלה , לפעמים זה פשוט יוצא ואז קשה להפסיק .. וגם זה יוצא מפרופורציה הממ.. לא משנה .. מה שחשוב זה להרגיש טוב ולעשות קצת חיים וזאת אני מאחל לכל מי שחסר לו קצת מזה .. אל תתנו לשמיים ליפול עליכם .. תגידו לאטלס שיפסיק לשחק בגן שלו , מקסימום תחזיקו קצת את השמיים בעצמכם , זה עוד לא הרג אף אחד .. ובסוף תגלו שזה רק חישל אתכם (טוב לא כל יום יוצא לכם להחזיק את השמיים...) הממ .. ורק דיברתי על לצאת מפרופורציה .. ביי נקניק

moran-b

New member
נקניק

מה שאמרת תואם את דבריי בדיוק. תואם את חיי בדיוק.

naknik

New member
עוד משהו על החיים ...

מורן, לכל אחד מה שקורה בחיים שלו זה הכי חשוב לו ככה שאין סיבה לפי דעתי שצריך להסביר כל דבר במיוחד מה שקשור לעצמך.. דבר שני.. נכון שיש אחרים במצב יותר גרוע אבל כל אחד הוא/היא ישות אחרת ועצמאית וכולם בסופו של דבר חושבים רק על עצמם (חוץ ממישהו אחד שהכרתי שהיה הבנאדם הכי טוב בעולם. כל כך טוב שזה כבר היה בילתי נסבל אז אני ועוד כמה חברים שהיינו איתו בצבא קצת הרסנו אותו .. אבל עדיין הוא בחור טוב, הכי טוב ..לפחות זה מה שאני חושב ) ולבסוף אם יצאת כבר משם אז אני מאחל לך הצלחה וכל טוב בהמשך דרכך ואם לא , אז כולי תקווה שתצאי משם ואז שיהיה לך כל טוב ואושר .. בכל מקרה אסיים בשני משפטים שכל אחד מתאים לאחד משני הצדדים הראשון LIFE IS A BITCH AND THEN YOU DIE (היה לי מעין מנטרה בשלב מסוים בחיים .. :) ) והשני .. LIVE LONG AND PROSPER .. (קצת מטופש ואני חושב שזה מSTARTREK או משהו ..) אבל בכל אופן שיהיה רק טוב ותעשי חיים נקניק

Dovsha

New member
life`s a bitch and than u marry 1

ססססססתתתתתתתתתתאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!! :]]]]]

naknik

New member
LOL

כן שמעתי את זה גם פעם ... מקווה שזה לא יקרה לי ..

moran-b

New member
נקניק

מקסים אמיתי אתה.... אני חושבת שכשאני רואה מצבים שאנשים נמצאים בהם אין טעם שאני אסתכל על מצבי ואתלונן עליו. אבל עזוב... כבר יצאתי משם ואני מאושרת... תודה רבה לך!!

naknik

New member
תודה תודה

שלום שלום ותודה תודה על קבלת הפנים החמימה .. :))

קרני

New member
אכן... ברוך הבא למעוננו הדל B-)

עוד מליצות, שנינויות ודברי חכמה הגיעו עלינו לטובה... איזה יופי!!! :)) ברוך הבא!!! קרני @ @ J U

moran-b

New member
בחיי

אני קוראת סיפורי כאלו ואני אומרת לעצמי... איך אני יכולה לטעון שהיו לי חים קשים??? מי אני ומה ניסיוני לעומת חייה של הבחורה כאן???

tairon

New member
סיפור לגריי

היה היה לפני הרבה שנים חיה לה בעיר חושם נמלה בודדה שלא ידעה מהי אהבה והיתה בודדה עוד מקטנות חשבה לה הנמלה אייך אעשה שלא אהיה לי בודדה שמעה שמועה שבעיר הקרובה יש דבר שנקרא מועדן חברים רק מה? להתקבל לשם היתה זקוקה להמלצה התחילה הנמלה ללכת לחפש אחרי אותו אחד או אחת שימליצו עליה אבל היא לא מכירה אף אחד או אף אחת החליטה לעשות מעשה לקחה תרמיל ומקל והחלה ללכת לכיוון חושם בדרך נתקלה לא במעט אנשים אך בגלל חוסר הבטחון שבה לא נתנה לאף אחד להתקרב בנקל לפרפר לא רצתה להתקרב כי ראתה אייך הוא מדלג מפרח לפרח והיה שם משהו מחוסר הנאמנות והיא רצתה בחבר/ה נפש לדבורה לא רצתה להתקרב כי ראתה אותה עוקצת והיא הנמלה פחדה מלהעקץ והיתה רגישה נורא לבסוף שהתעייפה לה הנמלה התיישבה לה מתחת שיח שלפה טרמוס של תה וסנווביץ שהכינה במו ידה מבעוד מועד ולפתע התיישבה לידה ציפור קטנה ומיוחדת מיהרה הנמלה להציג את עצמה השתעלה קלות התנצלה שזה מהסגריות ``שמי אפרוחי`` הציפור חייכה אליה ומיד אהבה אותה רצתה לחבק אותה אליה ומהירה אף היא להציג את עצמה `` שמי פייסטריקית`` מהר מאד השתיים נהפכו לחברות והחברות ידעה עליות וירידות כי זו היתה מהות של חברות אמיתית הנמלה אפרוח הרגישה סוף סוף שיש לה בעולם הזה מישהי שאיכפת לה ---~~~~~---~~~~--~~~~~ @@@לגריי לא תמיד אנחנו נולדים עם כפית שלזהב או כסף והחיים הם מה שאנחנו עושים אותם אז אולי לא נתנו לך אהבה בילדותך ואולי את מרגישה בודדה אבל בטוחני שישנם מספר אנשים שכן אוהבים אותך ומקבלים אותך כפי שאת ואולי כמו הציפור שפגשה את הנמלה יש בחייך משהו דומה לפעמים זה טוב להיות לבד אין בזה דבר רע אבל אני משוכנע ואומר את זה בלב שלם שאת מכל דבר יודעת להפיק את הטוב ביותר ראית דרך חיים מסויימת שלא אהבת ואת יודעת שיש דרך חיים אחרת צרי לך אותה האמיני בעצמך תאהבי את עצמך וגם לך יש שם אהבה חום חברות כל מה שתחפצי והסיפור שפה לא יודע מה ניסיתי לעשות או לגרום לך דרכו להבין אני מקווה שאת הבנת את המסר שמסתתר שם ואולי זו השעה שגורמת לי לכתוב שטויות

למעלה