ואולי זה הסוף ???

ואולי זה הסוף ???

בחודש הבא "נחגוג" את יום הנישואין הראשון (ויש לנו בייבי קטן) מחשבות על גירושין ממלאות לי את הראש כל יום שעובר יותר ויותר אבל החששות הפחד איך למען השם מסתדרים עם בייבי קטן וכמה עצוב שהוא יהיה בן יחיד ומה עם כסף (כמה זה בכלל מזונות???) ואיך אפשר להיפרד מהבייבי שלי פעם בשבועים למשך סופ"ש (ומי יודע עם איזה בחורות הוא יםפגיש את הילד שלי בכל סופ"ש) והילד שלי לא יחווה בית משפחה (כמו שאני לא חוויתי כבת להורים גרושים) אבל מה איתי איך להקדיש את החיים שלי (בשביל הילד) לוותר לאלתר על חיי אהבה חיי זוגיות טובה לוותר על אושר אני רק בת 25

אם לא כלנית אז שושנה

יקירתי, קודם כל אני מחזקת אותך האם אלו רק מחשבות או שכבר דיברתם על זה? האם ניסיתם לקבל ייעוץ זוגי? האם את בכלל רוצה להשאר עם בן זוגך? לא רשמת בדיוק מה המצב בניכם אלא רק שאת חושבת על גירושים... לגבי עתיד בנך ועתידך שלך - הו יקירתי - השמיים הם הגבול והכול בידייך והכול עוד פתוח בפנייך נשים רבות מוצאות אהבה (אחת נוספת או רבות נוספות) בהמשך הדרך ובנך יגדל להיות ילד מאושר אפילו אם הוריו יהיו גרושים, זה כמובן יהיה הרבה בעזרתך ובאהבתך שתקדישי לו אני לא יודעת בן כמה הוא ואני מבינה לחששות ולדאגות שלך אבל דעי לך שזה לא סוף העולם וגם ממש לא סוף הדרך והנך כה צעירה, הרבה הרבה עוד לפנייך בן יחיד? אולי תמצאי בן זוג נוסף בהמשך ותביאי עוד ילדים / אחים לו לעולם? משפחה חווים גם עם הורה יחיד! האם יש לך משפחה תומכת? גם הם משפחה שלו... הכי חשוב בעיני זה שתבדקי עם עצמך מה ממלא לך הראש? מה הסיבה שבגללה את רוצה להתגרש מבן זוגך והאם יש סיכוי לשפר את היחסים... יקירתי, האושר שלך לא תלוי באם יש לך בן זוג או לא, אני מאחלת לך שיהיה לך אבל את יכולה להיות מאושרת ולהצליח גם בלעדיו!

פאפילה

New member
עדיף לחיות לבד מאשר להרגיש לבד

אני מאוד מבינה אותך ואת החששות שלך, אני מכירה את הסרט הזה... אבל אם הוא לא אוהב אותך אז מה יש לך שם בזוגיות הזו שמחזיק אותך? יש לך כבר ילד, ואת צעירה מי יודע אולי תתחתני שוב, ולא יותר טוב לבן שלך לקבל אמא מאושרת מאשר אמא מתוסכלת שחיה ללא אהבה?? אם תוותרי על זוגיות טובה תחיי חיים קשים ומתסכלים וזה יצא בצורה זו או אחרת על הילד וחבל... ולגבי הפרידה מהילד - אז מתרגלים לכך ואח"כ אפילו נהנים, גם לי יש תינוק קטן והיה לי מאוד קשה בהתחלה והייתי יושבת מסתכלת על השעון שיעבור הזמן, אבל היום אני נהנית מסופי השבוע שהוא עם אבא שלו מנצלת את הזמן לבלות להינות משקיעה בעצמי! וגם באמצע השבוע שהוא לוקח אותו , יש לי היום יותר זמן ממה שהיה לי כשהייתי נשואה! ואת תתרגלי לזה ותראי שהשד לא כל כך נורא. את צריכה להיות שלמה עם ההחלטה שלך, ולפעול קדימה, לגבי המזונות זה תלוי במשכורות שלכם ובהוצאות המחיה, עם זו דירה שלכם או בשכירות, אם יש לך עבודה וכ"ו... בהצלחה

מרגנית2

New member
להנות מהשקיעה..

זה יפה שאת מוצאת זמן להרגע ולצפות בשמש השוקעת... כמה זמן לא עשיתי את זה... פשוט להרים את הראש ולהתבונן בשמיים.. זה כל כך מהנה ומבהיר את המחשבות. אבל כשרצים אחרי ילד אנרגטי שכל רגע עלול ליפול או להזיק לעצמו - מסתכלים רק למטה אליו - ואוחזים בו חזק - רק מלתאר את זה אני נהיית עייפה..

למעלה