ואולי...אשליה?

moran.l

New member
ואולי...אשליה?

כל כך פחדתי מהרגע הזה... החשש שמילא את ליבי ששרטת, שיתק אותי. חסרת מחשבות,חסרת רצונות - לא יכולתי להיות. וכל כולי נאחז ברגע העתידי, הרגע של לראות אותך בפעם הראשונה מאז, מהיום ההוא... עדיין לא הצלחתי לעקור מן השורש את שרידי הכאב והאכזבה שנטעת בי, לכן תאוותי להרגיש מאום נמהלה בחוסר יכולת לחשוב. והרי ידעתי שהרגע הזה יגיע ביום מן הימים, של לראות אותך אחרי הפרידה, אבל גוססת,כואבת, מיאנתי להאמין שהוא כל כך קרוב. פחדתי לסעור, לרגוש. פחדתי שגרעין האהבה שאולי התכחשתי אליה ינבוט לפתע. פחדתי להיחשף, פחדתי להיסחף. פחדתי לא לעמוד בהחלטה. פחדתי שהכוח שהצטבר בי בזמן המועט הזה מאז,יעלם כלא היה...נוכח מבטך. וכשראיתיך... כלום. פשוט כלום. לא סערתי, לא רגשתי, לא הוצפתי מחשבות אינסוף. כשמן ומים, אתה בשלך, ואני בשלי. ועכשיו, עם טעם הכלום המלא הזה בפי, קצת קשה לכבות את להבות האכזבה... מסרבת לחשוב, אבל לא יכולה, אולי כל אשר היה בינינו אינו אלא א ש ל י ה?

tairon

New member
מורן l -- כמה מילים לך

קודם כל אני שמח שאחרי המשמרת ההיא שכל כך חששת מסיומה היה בך את הכוח והפחד נעלם לטובת משהו אחר התחנות מעבר של החיים מסתבר שיש לנו כל מיני עצירות בדרך חלקן טובות חלקן פחות אבל דבר אחד דעי לך קחי לך מכל תחנה את הדבר הכי טוב שלמדת או הכרת ותמשיכי הלאה כן לפעמים זה קשה כי יש הרגל אולי אהבה אולי רגשות מעורבים אבל כאשר את יודעת את עצמך שזה לא זה פשוט המשיכי הלאה לדבר האמיתי והנכון עבורך

moran.l

New member
ומה עושים כש

בנקודה מסוימת חושבים שזה כן זה... אם חושבים שזה הדבר האמיתי, הנכון...? כשהטעות נחשפת, קשה הקבלה כל כך טאי. כבר אין מה לקחת מהתחנה הזו, אבל היא היא אכן משאירה אותותיה בי...היא מדכאת את הרצון למצוא את הדבר הנכון, האמיתי... כי אם תחנות כאלה, מי בכלל יודע אם קיים לי יעד?

tairon

New member
אני יכול לנסות להסביר מה עושים..

תראי אנחנו חיים וכל עוד אנחנו כאלו עלינו למצות את כל החיים האלו בכל הצורות והדרכים בזה שנאמר לא רוצה אנחנו מרימים ידים וזה אסור שיקרה כי מחר את גם תפחדי לחצות את הכביש אז מה זה אומר שלא תצאי מהבית כל החיים נאמר פעם לכל סיר יש מכסה גם לך יש והוא שם ממתין לך אנחנו עוברים תהליכים מסויימים שמבגרים אותנו נותנים לנו נסיון אפשר לומר מכינים אותנו וגם נותנים לנו את הכלים להתמודדויות העתידיות אז התחנה אותה עברת היא דרך לריפוי ולהבין דרכה אי אילו דברים על עצמך על הרצונות שלך ובכלל והיא כיום את מבינה שאינה מתאימה אז הלאה להרים את הראש כי יש לך מה להציע ומה לתת וגם את צריכה יותר

קרני

New member
מסכימה עם טאי!

קחי נשימה עמוקה ולכי עם עצמך... זה נשמע כאילו את עוצרת את עצמך, מפקפקת ברגשות, במחשבות שלך... לא תמיד אפשר להיות צודקים ושזה לא קורה, אז לומדים מזה וממשיכים הלאה. אל תעצרי את עצמך מלנסות בגלל הפחד. זה טבעי לפחד אבל לא טבעי לעצור לחלוטין. מותר לך לא לדעת מיד חד משמעית מה טוב ומה לא. לפעמים צריך זמן ואירוע מסויים שיעזור להבין את עצמנו ואת ההתנהגות שלנו. אל תלחיצי את עצמך, תני לעצמך לחיות ולהרגיש. מגיע לך יותר טוב ממה שאת נותנת לעצמך... שיהיה לך יום נהדר :)

moran.l

New member
לקרני וטאי

המון המון תודה... אני יודעת שאתם דואגים..אבל אני לא מרגישה כל כך נורא כמו שזה נראה.. אתם יודעים למה? לא מעט בגללכם! מחר נקנה עוד אבודקו...וגם נתגרש מטאי. אוווווווההההההבבבבבתתתתתתת

למעלה