ואוו..

Lablabla

New member
ואוו..

הרבה זמן לא הייתי פה... פספסתי את כנס סוכות בגלל חו"ל (אני לא לגמרי בטוח שהבחירה הייתה נכונה) ועכשיו אני ועומר (אלפסי) מעבירים חוויות מכל הקורסים והכנסים.. אין מה להגיד.. המשצים זה הדבר הכי טוב שקרה לי
ואני לא מאמין שזה נגמר... נשאר לי עוד כנס אחד (לפחות זה.. אני מתגייס במרץ) וזהו... הפסדתי רק 2 כנסים (סוכות הראשון, והאחרון. את הראשון זה היה בגלל חתונה של דוד שלי, גם כן בחו"ל, וגם עכשיו) זה יוצא 3 קורסים שלי (משצים, סיו"ן, השרדות) זה יהיה 9 כנסים (לא הייתי פש"צ כי רק שנה שעברה התחלנו עם זה) עוד 2 קורסים כבוגר... וזה נגמר... :&#39
כרמל מחוז צפון. קורס משצים 2003 מחלקה 4 קורס סיו"ן 2004 מחזור ב' צוות 4 קורס השרדות 2005 צוות 1

כ ר מ ל וש

מאמי כ"כ התגעגעתי אליך ג€ג€ חסרת בכנס ממש! ראיתי את אמיר הוא הסתפר וראיתי את מתן וטל ואופיר היה מעולה, מה שלומך?

Lablabla

New member
אני מצויין

כןן איזה באסה... אני אהיה בכנס חנוכה, אבל הוא לא ארצי............................... למה אתם כל כך רחוקים??? (למרות שאני הרחוק אבל לא חשוב) יש סיכוי לראות אתכם מתישו? רק תגידי לי מתי את נמצאת במקום קצת יותר נגיש מירושלים (מה לעשות.. אין לי איפה לישון שמה, כל המשפחה שלי בת"א)

משואות יצחק

זה נגיש? נעשה איזה ערב חמישי אחד ערב כיף (זה מסורת) בארלוזרוף ונקנה מאזריאלי ארוחת פועלים ונאכל אותה בארלוזרוף... (אוחחח זמנים טובים) רק הבעיה שכולם בצבא מכינות או ש"ש ג€ג€

Lablabla

New member
נשמע נהדר!

היום אני נוסע לת"א (ובעצם כל סופ"ש) נוסע בחמישי וחוזר אף פעם לא ידוע.. בד"כ אני תלוי באוטובוסים אז הוא שישי מוקדם (שעכשיו זה בעיה כי שעון חורף) או שאני מחכה עד שבת בערב..

gayyyyy

New member
../images/Emo45.gif

שכן ירבו כמוך , משקיענים שוצאים לכל הכנסים והקורסים !!

למעלה