ואוו!!!

אן לי

New member
ואוו!!!

ודווקא אני המכורה כביכול למעדן מעורר היצרים הזה לא חיפשתי או פשוט לא חשבתי שיש פורום שכזה אתם ענקיים!!!! ולהוגי הרעיון קבלו נשיקות גדולות ממני
רציתי לשאול משו איפה בארץ יש חנות לשוקולדים אבל חנות משו בסגנון הסרט שוקולד ככה שלטעם של השוקולד יש את הטעם המהמם הזה שלא מוצאים בכל סופר למרות שאני מדגישה שאני מכורה לשוקולד פרה הפשוט ומהמם אבל בכל זאת שווה לטעום גם טעמים חדשים??...... אז אם למישו ידוע אני אשמח לשמוע פרטים ועוד משו מידע על פסטיבל השוקולד מה זה הפסטיבל הזה האם חוגגים אותו גם השנה? איפה הוא מתקיים? כל דבר בתודה מראש ומאחלת לכם רק פתיתי שוקולד ממוסים בפה שירן אן

NBGirl

New member
חנות שוקולדדדד

אני פעם עברתי במרכז הכרמל וראיתי חנות שוקולד !!! אבל היא לא היתה פתוחה
אבל יש שם

אן לי

New member
תודה רבה

תודה רבה לכל מי שתרם מזמנו והקדיש לשאלתי רגע אחד לצערי אני גרה בצפון אז לא נתקלתי באף אחת מהחנויות אבל....יש עתיד חוץ מזה שבשנקין אין חנות שוקולד וזה בבטחון אני הייתי יודעת אז תודה ויאללה ביי

or 343

New member
יש כלמני

תלוי מאיפה את בארץ? אני מירושלים וראיתי רשת חנויות שנקראת "הר שוקולד" וכל מני מעדניות שוקולד, יש מעט, לא הרבה... יש גם את החנויות של מקס ברנר , אבל לא יצא לי לראות חנות כמו בסרט "שוקולד"... אולי קיים משהו כזה ברחוב שנקין?!

מפעל שוקולד קטן

יש מפעל משפחתי קטן באזור התעשיה בנתניה שנקרא שוקונוי. לפני הכל המפעל הוקם כדי לספק תעסוקה לחבר'ה קשיים תפקודיים ומשמש כמסגרת תומכת מעבר למקום עבודה נטו. יש להם חנות קטנה בחזית המפעל שמעוצבת ממש יפה ונותנת הרגשה חמה וביתית. השוקולד שלהם מצויין. הם מתמחים בפרלינים עם מליות פירות מדהימות טעמתי שם פרלין פסיפלורה מדהים ופרלין צ'ילי שהוא מאוד מעניין. הם גם עושים כיתוביות על הפרלינים (בתשלום). נדמה לי שגיל חובב כתב עליהם ב TIME OUT/ זה נמצא בקצה אזור התעשיה של נתניה (כלומר אחרי איקיאה. צריך לעבור משהו כמו שבעה רמזורים ואז פונים ימינה ורואים בנין רכבת ארוך. הם בכניסה הראשונה מול הבנק.

מ א י.

New member
כפר סבא

ברחוב הרצל קצת אחרי הקניון ממשיכים הלאה לפנים כפר סבא מצד ימין באחד הכוכי חנויות האלה . חנות מ ד ה י מ ה ששכחתי איך קוראים לה..:)

definatlly

New member
עידכון

מקס ברנר, רבותיי, פשטו רגל והצטרפו לקונצרן "עלית". אם כי יש עדיין הרבה מקומות בהם אפשר להשיג אותם כמו בחנות פרחים ב"אגד" ירושליים. ספיקינג אוף חנויות שוקולד יש "פיציקטו" באילת -מומלץ! ושתדעו לכם על מקס ברנר שהם בעצם גנבו את כל המתכונים שלהם משוקולטייר מעולה בפאריז בלי שהוא יודע שהם משתמשים במתכונים שלו בארץ ובטח בלי שהוא רואה מזה שקל, ככה שמגיע להם לפשוט רגל. הם בכלל חשבו הרבה יותר על כסף מאשר על שוקולד ומטרה לא טהורה מביאה לתוצאות עצובות!. זהו להיום.אוליי.

ליאן.

New member
../images/Emo12.gif

עד כמה המידע הזה מבוסס?? מקס ברנר ניתן לקנות במבחר מקומות בארץ, ובנוסף, יש להם סניפים גם בחו"ל. זה נכון שהם בבעלות "עלית" ועד כמה שידוע לי, המפעל נמצא כעת באזור התעשייה בכפ"ס.

למעלה