ואוו..40%.

ואוו..40%.

אני לא מבין... האם זאת אסטראטגיה מפורסמת או פרי פיתוח אישי שלך?...יש מצב שאתה מוכר אותה? בכל זאת 40% זה נשמע לי הגיוני יחסית.... יש כל מיני אנשים מתיימרים שהאסטראטגיות שלהם עושות 40%+ בחודש...... אבל אני לא מבין מדוע אנשים כאלו מסתובבים בפורומים ומדברים על זה במקום להיות באי בודד?... שאלתי שם בפורום אבל כולם טוענים כי זה בגלל שאין להם הון ראשוני לשים....זה בולשיט...?#?!#?לא@

המכור4

New member
בחיים אין כזה דבר מתנות בחינם

כל מי שמבטיח לך אחוזים כאלה גבוהים של רווח צריך לגרום לך לחשוד בו. במידה ולמשהו הייתה אסטרטגיה כזו הוא היה מוכר אותה במיליונים!!! תזהר גבר בחיים אין מתנות בחינם!! על מנת להצליח בשוק המטח אתה צריך ללמוד אותו היטב על מנת להתמקצע. אני לא מאמין בתוכנות שמבטיחות רווח זה נשמע לי הזוי! בהצלחה

raanans

New member
תוכנות שמבטיחות רווח

אין תוכנות שמבטיחות (ומקימות) רווח בודאות של 100%. אבל יש תוכנות שמסוגלות לתת תוחלת תשואה גבוהה יותר מאשר ברוקר אנושי ממוצע. בסה"כ זה אומר שקבלת ההחלטות והביצוע נעשית ע"י מחשב, לפי תוכנה \ אסטרטגיה שפותחה מראש ע"י בני אדם. זה תחום שנילמד באוניברסיטה (בדר"כ קשור לסטטיסטיקה או מתמטיקה). Computational Finance or Financial Engineering http://en.wikipedia.org/wiki/Computational_finance יש קרנות גידור שמתעסקות עם זה, והן מצליחות "ליצר" כ-60% לשנה בצורה קונסיסטנטית. אבל זה בהחלט לא פשוט. (אני עוד לא הגעתי לרמה שלהם) קשה לי להאמין שאפשר להגיע לרווח של עשרות אחוזים בחודש, בצורה קונסיסטנטית. אם משהו מבטיח לך את זה - אז הוא כניראה מתעסק בהימורים. האסטרטגיות בהם אני משתמש פיתחתי בעצמי. נכון להיום אני לא מוכר אותם. אולי בעתיד. - עצם העובדה שהם נותנות 30-40% לשנה על נתוני עבר. ו-40% לשנה בשנה שעברה - אך אחד לא מבטיח שהם יעבדו גם בעתיד בצורה דומה. למרות שאני לא מוכר אסטרטגיות מסחר, מה שאני כן מוכן לעשות (בתשלום) זה לבדוק איך אסטרטגיה שאתה פיתחת \ הסגת עובדת על נתוני עבר + אופטימיזציות למיקסום תשואה.

תודה

תודע על התגובה... כרגע אין לי אסטראטגיה...אני רק בודק...יש הרבה אסטראטגיות באתרים שונים ואני כרגע נותן לאנשים באתר אחר לבדוק אותם לפני שאני אשתמש...אבל אני מניח שלך יש נסיון רב ולכן לפני שאני אבחר סופית אני אשתמש בהצעתך. בכל זאת.. על איזה קרנות גידור אתה מדבר?

גבוהה גבוהה

מה אתה מדבר גבוהה גבוהה? מה אתה מתרברב? אולי אתה מוכן לבדוק לי בתשלום אם יש לך שכל בראש? על מה אתם מדברים כולכם בשוק המט``ח אין אסטרטגיות ואין כללים, השוק הזה עושה מה שהוא רוצה ואיך שבא לו. מי שתפס את הכיוון הנכון הרויח! אף אחד לא יכול לדעת את הכיוון ומי שיודע לא יושב בבית אלא סופר את הכסף בדרך להשתבש. מי שבורא עולם מחליט שמגיע לו מצליח לתפוס את הכיוון הנכון. בהצלחה לכולם

למעלה