ואוו, מחזות זמר!!!!

fan of Gary

New member
ואוו, מחזות זמר!!!!

טוב, אז זה שם דפוק להודעה אבל לא נרוא. אני מתה על מחזות זמר (במיוחד סרטים), לא ידעתי שיש פה פורום כזה. נראה לי שיש פה פורום לכל דבר אפשרי בעולם!! בכל מקרה, מחזות זמר שראיתי: מופע הקולנוע של רוקי (דדדדדדהההההההה), חנות קטנה ומטריפה, אוליבר, גברתי הנאווה, שיקאגו (הסרט), גריז. מחזות זמר שהורתי מהם שירים: שיקאגו (ברודווי), קאטס (חתולים, כאילו), שיער, ואם יש עוד אני לא זוכרת! יש עוד המלצות על דברים???

fan of Gary

New member
ועוד משהוא

תגידו, אתם גם בקטע של סתם שירים מסרטים/הצגות שלא נחשבים מחזות זמר? אני כן. אני גם אוהבת שירים של דיסני, אבל רק באנגלית כמובן. מה שהתכוונתי אליו היו דברים כמו "Allways look on the bright side of life" למשל של מוטני פייטון או שירים מוזרים מ"robin hood men in tights" גפ כן סרט שאני נורא אוהבת...

כבר לפני שנים שמתי לב שברשימת

הסרטים החביבים עלי יש הרבה סרטים שהמוסיקה מאד מרכזית בהם: חופים, האחים בלוז, הדלתות, החומה, טומי, מופע האימים של רוקי ועוד הרבה שאני לא זוכרת כרגע. וגם אני אוהבת את הסרטים שהזכרת.

fan of Gary

New member
החומה!

שכחתי מזה!!! ובדיוק נגמר השיר של זה (השיר הכי מפורסם, אין לי כוח לרשום באנגלית)!!! סרט... מפחיד... אבל כמו אמריקה x, כזה סוג של מפחיד. האמת היא שמה שהכי הפחיד אותי היו המסיכות האלו... ממש נבהלתי כשהיה הקטע עם הרכבת הזאת... האמת היא שהסרט אפילו מוזר אבל חזק מאוד!

פעם הייתי רואה אותו בערך כל יום

אבל הגעתי למסקנה שזה ממש ממש לא בריא

Cabaret

New member
בעיני הסרט שיקאגו פחות טוב מהמחזמר

הסרט מהמם, ואני חולה עליו- כבר ראיתי אותו 7 פעמים! אבללל... וכאן מגיע ה-"אבל", אני חושב שלא ניתן להשוות אותו, או את רוב הסרטים, לביצוע על הבמה. כי למשל הקונספט במחזמר "שיקאגו" הוא הצבע השחור, שהוא באמת הזה שעל הבמה: הסולמות שחורים, כל התלבושות שחורות,הכיסאות והמקום של התזמורת שחורים, ולעומת הסרט הצבעוני. הצבעוניות מאוד מוסיפה לסרט אבל יותר חזק לראות דברים כאלה על הבמה.. או עוד דוגמאות: קברט- שקיצצו ממנו איזה 7 שירים לפחות (כמו שיקאגו)- ועוד שירים ממש חשובים ויפים! וגם חנות קטנה ומטריפה, למרות שאני מכור לסרט הזה! ו... ווואו! לא ידעתי שיש עוד אנשים שאוהבים את "רובין הוד גברים בגעטקס!" חחחח.. חשבתי שאני היחיד! בקיצור, הנקודה שרציתי להבהיר היא שהסרטים לרוב, פחות טובים מהמחזות זמר המקוריים.

VAMPhantom

New member
סליחה...אך כתבתי כתגובה לקאברט...

ציין את "רובין הוד גברים בגאטקס" וציינתי: שכל דבר שקשור למל-ברוקס פשוט
אני אוהב את התוצר שהוא מפיק והפיק.

למעלה