ואוו מזל טוב הנה זה מגיע

אורלי41

New member
ואוו מזל טוב הנה זה מגיע../images/Emo24.gif

ואווו הנה מגיע הרגע לו יחלנו.... פרק ב´ גם לנו מגיע פורום משלנו. לאותם אלו שחוו את הפרק הראשון אך עדיין כמהים לפרק ב´ טוב יותר עם לקחי העבר. ניצת שושן........שיחת אותה בגדול. נעדרתי כמה ימים והנה צץ לו פרח לו כמו פטריה בשלה של אחרי הגשם... פורום פרק ב´. אינשאלללה כאן נמצא לנו מרגוע לכאבנו ופינה חמה לאהבתנו.... היכן אתה אבירנו ? נסתפק גם לא באביר אלא בבחור בשר ודם ... רק בוא
ולך ניצת... בהצלחה
הנני כאן בכל בקשת עזרה ניצתי

אורלייייייייייייייי../images/Emo25.gif

חיכינו לך,התחלנו לסדר ת´בית ובטח שצרכים עזרה. הנה כאן למטה כבר יש לי שאלה נורא חשובה. ובכלל אם יש לך לינקים לאתרים מאמרים וכל מה שאת חושבת שמתאים ל"ריהוט" כדי שנבנה לנו כאן לוחות,קישורים וכל מה שרק בא לנו. אהה,עוד שאלה אלייך ולאחרים כמובן האם יש מקום לפתוח בלוחות הפורום לוח היכרויות שלנו,רק אנשי הפרק הבא?
ניצת

אורלי41

New member
בכייף יקירתי../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

לגבי השאלה הכרויות שלנו לא נראה לי מסיבה פשוטה... תמיד יהיהו מסתננים שלא בדיוק מחפשים פרק ב´ אלא פרקים מקבילים והרי זה לא העניין שלנו. להם מגיע...
אבל מה?
אפשר לבנות את הקבוצה לאט לאט ולהוציא שנורקל החוצה מהוירטואליות כקבוצה...
אפשר להגיח לדרום לצפון המקסים המוריק
או לאילת המטריפה
או אפילו גיחות קצרות לחו"ל קרוב כי זהו זמן מטריף לטיולים. ועם הידע שיש לי (ידע מוכח)
אשמח להזרים את עצמנו החוצה... ותחשבו על זה
ובכן הנני כאן

ואוו טיול????

איזה יופי שיש עם מי להתיעץ בבית הזה ולבנות אותו כמו שאנחנו רוצים. אין ספק שהרעיונות נפלאים אך הם יוכלו להתממש רק לאחר שהפורום יעלה בשר ויוצר גיבוש. בכל מקרה ברור לחלוטין לי לפחות שמטרת הפורום אינה היכרויות אלה שיתוף, התיעצות,מקום חם שנותן כתף ,אם יקרה מעבר זה יהיה הרווח של כולנו.

למי הפרק השני? גם לי יקירתי?

למה פרק שני- זה פורום רק לנשים, ולא לעוד כמה אנשים? אולי גם חברים חדשים יכולים להיות אסופים כמו בולים? כשהאישה נפרדת מה"בעל" האם בגלל "לא למטה אלא מעל"? כשהגבר "רוצה לצאת לפרק שני", זה מקובל כשעושה זאת רק אני. אז אם לא כזוג יונים, ולא כחוג להיכרות, כי "פה לא נותנים" רק מקבלים - גזע כרות. די כבר- רדו מהעץ! ממש בא לי - להתפוצץ.

מה פיתאום ../images/Emo12.gif

רק נשים? קוציני אישה? שחף אישה? רק אישהייטק אישה? הפורום חדש וכולם מוזמנים וחברים חדשים מתקבלים בברכה ואל תתפוצץ יש לנו מספיק
בחוץ

גורן44

New member
מציץ../images/Emo131.gif

אני מציץ , ואני לא ממש מבין מה ההבדל בין פורום זה לגרושים/גרושות, מה יכול לקרות כאן ששם לא יכול ? מה, שם נתצאים אלו שבחרו להשאר לבד עד אחרית ימיהם ? אלו שבחרו לבכות את מר גורלם ?(ואולי לא כ"כ מר דוקא) גם אני לא בדיוק מהמין הנשי (רגע,, בודק...) לא ! לא אישה. אז אמשיך להציץ ואם תהיה הצדקה, אני נשאר. בכל אופן - בהצלחה לשוכני הפורום, מאחל לכם מכל הלב, ושיהיה לכולנו - רק טוב.

מציצן אחד ../images/Emo3.gif

בטח שיש הבדל ואם תכנס להודעת המנהלת תקרא את הצהרת הכוונות של הפורום. כאן אנחנו לא עוסקים בתהליך הגרושים- עברנו אותו כבר כאן יש גם מי שהתאלמנו כאן מדברים אהבה ואתה בהחלט יותר ממוזמן להשאר ולבנות ביחד איתנו את התכנים. בכל מקרה הרשה לי להעניק לך
ברוך הבא

למעלה