ואוו! העונה השניה!

Amazing18

New member
ואוו! העונה השניה! ../images/Emo58.gif

אנלא דעת מה איתכם, אבל אני ממש במתח.. וזה כל כך כיף! בדיוק כמו שהיה בפרקים 15-22 בעונה הראשונה, יו מה קורה עם הפרק הרביעי?! שוב אי אפשר לחכות.. דייל הזה כזה תותח, אבל איפה ההיא, שכחתי את שמה.. החברה העשירה שלו?! פשוט סדרה מעולה, אני מטורפת על הוקינס, הרב-סרן מזכיר לי איזה סוג של רמטכל של מדינת ישראל, איש צבא לכל דבר... מי זה השחקן הזה!?

riz1

New member
הפרק הרביעי של עונה 2 יהיה בתחילת מרץ 08

ולשחקן שמשחק את מייג'ור בק קוראים אסאי מוראלס - בהחלט שחקן טוב!

אוקיי ומה אחרי הפרק הרביעי? זה ממשיך?

כמה פרקים כבר צולמו? ומה התכנון של CBS? משדרים אותם שבוע אחרי שבוע? וואו שביתת התסריטאים הזו פשוט איומה! אחרי כל השיבושים האלה הם חייבים לקבל מה שהם רוצים! דבר אחד טוב יצא מזה- ביג בראדר 9!!

riz1

New member
צולמות ונערכו כל ה-7 פרקים של עונה 2

נכון להיום, ידוע כי CBS ישדרו כל שבוע פרק עד תום העונה ( 7 פרקים בלבד!) יש סיכוי כלשהו, שיהיו יותר מ-7 פרקים, ועל זאת נדע רק עוד חודש בהתאם לרייטינג שהתכנית תקבל. גם אם הרייטינג יהיה טוב ולא יהיו עוד פרקים בעונה 2, כנראה כבר יתכוננו לעונה 3 מלאה (22 פרקים). אלא אם אם כן יוחלט שזהו - הספיקו להם ה-7 פרקים של עונה 2 ואין יותר "יריחו". הפרק הראשון של עונה 2 ישודר הלילה בארה"ב (בלי כל קשר ל-3 הפרקים שהודלפו). מה שאומר שפרק 4 ישודר רק עוד 3 שבועות (בתחילת חודש מרץ). רק עוד 3 שבועות נוכל לדבר כאן על פרק 4, עד אז, התאזרו בסבלנות :)

למעלה