ואואואן

golem

New member
ואואואן

חברים...מסוכן לא להיות פה כמה שעות..
המחשב שלי היה עם בעיות - לא רצה להיפתח - עכשיו נכנסתי - חצי שעה עובר על כל השרשורים שלכם - זה בעייתי..
אבל תמשיכו ככה העליתם לי חיוך על השפתיים..
מקווה שכולכם בסדר....ואם יש איזה עדכון על ג´ס תודיעו לי (ןלמי שיש את המספר שלה - תשלחו לי בבקשה ..) אגב לגבי המשחק של המשפטים - הנה שלי: 1) קוראים לי עזרא... 2) לא קוראים לי עזרא תתאמצו תתאמצו...

@@

New member
עזרא, שאלה קשה שאלת../images/Emo2.gif

תן לי לחשוב על זה כמה ימים , ממש קשה

golem

New member
מי זו @@???

את חדשה פה....נעים מאוד קוראים לי עזרא....

@@

New member
נעים לי מאוד

שמי ריקי ואני בת 27.5 אני מתגוררת במושב מקסים ואני פשוט מאוהבת
בחיים, נכנסתי לפה הבוקר ממש במקרה והחלטתי להשאר פה איתכם, אתה מקבל אותי? אתם פשוט עשיתם לי את זה, נכנסתם לי עמוקקקקקק ב
זה די מוזר בהתחשב בזה שאני פה רק כמה שעות. ומה איתך? עזרא אמרת שקוראים לך? מה הסיפור שלך?

@@

New member
ועזרא, עוד משהו קטן

פרט קטן ששכחתי לספר על עצמי, כשאני נוסעת
ואני צריכה להגיע למקום מסויים, אניעושה את זה דרך אילת , לוקח לי כמה שעות לאתר את היעד

golem

New member
האמת הופתעתי....

כבר שמתי כמה מגבות על הראש כהכנה ממכת הפטישים שחשבתי שהולכת למחות עליי....
ריקוש חמודה שלי....מה שלומך????? הכל בסדר????? איפה את לא רואים אותך לא שומעים אותך - מה איתך?????? התגעגעתי אלייך חמודה..

golem

New member
ריקי...שאלה לי...

בגלל שהרבה זמן נעדרתי מפה...שאלה על מישהי שהייתה איתנו בפורום - לא ראיתי אותה בזמן האחרון..סערת רגשות - יש לך מושג מה קורה איתה??

@@

New member
עזרא.. תשובה לי אלייך...

ת´אמת מזמן לא ראיתי אותה, היא לא הייתה פה ימבה זמן, נקווה שהכל בסדר

mariana

New member
היא נמצאת הרבה בפורום

אהבה ורומנטיקה יכול להיות שהיא מצאה את אהבתה גם אני הרבה זמן לא ראיתי אותה.

ליאור 30

New member
נעים מאוד ריקי אפשר להציע לך נישואי

ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן?????????????????????????? ואנחנו צריכים לחשוב עם את רצויה כאן בכלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חולהההההההההההההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ליאור

למעלה