"ואהבת לרעך כמוך"?

שפנפן

New member
"ואהבת לרעך כמוך"?

אני כרגע בחיפושים אחר ה"צד השני" של הדעות לגבי המצעד העולמי. אז הנה, נתחיל במאמר של אדם מאוד מאוד שמרן לגבי "מצעד התועבה. יש לציין שהתגובות של המאמר לא היו חד משמעותיות והנה תגובה אוהדת : "מצעד גאווה - גאווה על שום מה? על שום שאין אדם צריך להתבייש בתכונות שלא הייתה לו בחירה בהן. "בצלם אלוקים" נברא האדם, ואילו רצה הקב"ה שלא יהיו בעלי נטיות הומולסביות בעולם, לא היה בורא אותם. לידיעתך כבוד הרב, יש עדויות לתרומת הגנטיקה להומוסקסואליות, כמו כן לשינויים הורמונליים במהלך ההריון אשר משפיעים על מבנה המוח. אך אין זה חשוב כלל, מה שחשוב הוא כבוד האדם וחירותו. "לא טוב היות האדם לבדו" ומי שבוחר להקים משפחה חד-מינית, בוחר בצורת חיים שהיא עדיין בגדר "אלטרנטיבית", אולם הוא בחר באהבה, בזוגיות בשמחת החיים, על פני הבדידות והריקנות. מי שלא יכול לאהוב בשלמות את חייו, לא יכול לאהוב בשלמות את האל. סופי מתוך אתר "כיפה" לכתבה לחצו כאן

שפנפן

New member
"עצת נפש" - יהפוך אותך לסטרייט\ית

מצאתי אתר יעוץ בשם "עצת נפש" שבין השאר עוזר להיפוך ה"נטיה" ההומוסקסואלית ומחזיר את הנערים לדרך הישר (איזה יופי). אני לא יודע מה איתכם אבל בתור פציפיסט, ממש מתחשק לי להרוג את האנשים שחושבים ככה, אבל הם בסך הכל בורים ואטומים... לקישור לחצו כאן

שפנפן

New member
"חופשי זה להיות מי שאני בחור להיות"

בהמשך לאתר "עצת נפש", יש שם ממש מדריך וירטואלי שלם ששואל שאלות שקשורות במשיכה מינית (משום מה מדברים רק על זכרים) וכמובן שעל כל שאלה המדריך עונה שאתה צעיר מכדי לענות על השאלה "האם אני הומו" באמת
ואיך אתם יודעים בן כמה אני בכלל? למדריך לחצו כאן

למעלה