ואגב התחלות חדשות

GALI02

New member
ואגב התחלות חדשות

עוד אחד מהשירים היותר אופטימיים שכתבתי: תיק לחיים חדשים: כל מסע מתחיל בסימן שאלה, התקוות בהירות,הדרך אפילה מה ניקח למסע? מה נשאיר מאחור? את התיק נארוז,נשתדל הכל לזכור. מתחילים בצדדים,בדברים הקטנים, מכניסים קצת פחד ואיתו משקעים ממשיכים במלאכה ואורזים אמונה, שאינה מוכנה להיפרד, מאחותה האכזבה. חיש,את התא האמצעי פותחים, הנחישות והדבקות את מקומם תופסים. הדבקות במטרה רואה את עתידה ולכן אף היא תופסת את מקומה בתא הגדול יש הרבה מקום בו יוכלו להתחלק האומץ והביטחון. מה נשאר לארוז שכמעט ונשכח? לתא החיצוני העבר לו נדחק. ובמשך המסע יתווספו לתיק פריטים שיידחקו במהרה את הפחד והמשקעים, האמונה מאחותה האכזבה תיפרד והעבר עם העתיד בהרמונייה יישתלב. כך יצאנו למסע,ארוזים ומוכנים בתקווה לחיים חדשים ומופלאים!

GALI02

New member
כמעט שכחתי,

מוקדש לשירז, ולכל מי שמפחד מהתחלות חדשות אי שם בעולם כולו!(טוב נו...אז קצת נסחפתי
)

ניקולי

New member
בשיר הזה

או יותר נכון דרך כתיבתך היא מאוד אופטימית... אמונה - אכזבה..... בתוך ליבך יש אמונה...אך משום מה את סוחבת איתך את האכזבה.. גילי כתיבת שיר נובעת ממה שאנחנו מרגישים..ממה שאנו סוחבים איתנו ימים שבועות,חודשים ובעיקר שנים..כשאת כותבת משקעים למה את מתכוונת..כי אם את יודעת משקיעים זה לאו דווקא מאהבה נאכזבת.. לעיתים אדם לוקח עליו אחריות מרובה על דבר שאינו קל בכלל... יפה גילי אהבתי...
שלך ניקול* נ.ב. - שבוע טוב שיהיה לך ורק טוב.. תמשיכי להיות אופטימית זה טוב!!

GALI02

New member
ניקול

את צודקת זה באמת לא קל ועבורי זה תהליך שאף פעם לא נגמר. המשקעים הם הרבה מעבר לאהבה נכזבת אבל כיום אני יכולה להגיד שאני הרבה יותר חזקה ובטוחה בעצמי(אם כי עדיין לא במאה אחוז כי יש רגעים שהכל חוזר לצוף מעל לפני השטח). תקווה באה עם אכזבה,אין מה לעשות עם זה חוץ מלא לתת לאכזבה להשתלט. וזה מה שאני מנסה לעשות. החוסר בטחון הוא כמו ווירוס כזה שהתרבה וגדל אצלי והיום אני מנסה לתקן את מה שלא לגמרי נהרס. שיהיה גם לך שבוע מצויין מאוד שמחתי לקרוא את התגובה שלך. זה מאוד חשוב לי!
גילי

shiraz2

New member
מתוקה שלי...

התחלות חדשות... את יודעת, אני דווקא אוהבת התחלות חדשות. עצם הידיעה שאיש אינו מכיר אותי ואינו יודע עליי דבר- עושה את כל העניין למאוד מסתורי ומעניין. ובכלל התחלה חדשה, דף חדש- אין צורך להוסיף במילים....
השיר שלך מקסים, לא ציפיתי אחרת. מי ייתן וההתחלות החדשות שלך בחיים תמיד יהיו מוצלחות. אוהבת אותך, תודה על השיר
שירז

למעלה