הvod של הוט...

rahmiel2005

New member
הvod של הוט...

תגובה אישית על שירות הvod של הוט (בנימת שלי חיימוביץ "ארץ נהדרת") אני רוצה למחול על כבודי ולהתריע בפני טכנולוגיה עם פוטנציאל עצום שממנה הוט לא מנצלת כלום. אז נכון, שלטכנולוגיה הזו יש יתרון משמעותי על הלווין אבל עם כמות התקלות שיש לשירות הזה אז עדיף שלא יהיה שום דבר. אז נכון, שאתם מספקים ממירים דיגיטליים מלפני קום הציוויליזציה האנושית וממירים טובים ונורמליים כמו הדוקסיס 7200 והתומסון 5000 מחולקים רק לקרובים לצלחת ובינתיים הלקוחות התמימים סובלים ממיר סמסונג שנדלק ונכבה ללא כל התרעה כאילו הוא נמצא במסיבה באיזה פאב וחושב שהוא איזה מנורת דיסקו או כמו שבמוקד שלכם נאמר ואני מצטט "אנחנו מספקים ציוד קצה ללקוח שמאפשר קבלת שירות אנחנו מספקים שירות וכל ממיר מקבל את השירות" ואני אומר נכון הוא אולי מקבל את השירות אבל יש הבדל באיזה אופן הוא מקבל את השירות יש הבדל בין ממיר שדבר מטומטם לוקח לו להריץ 10 דקות ואילו ממיר אחר מאפשר את אותו הדבר בדקה אז קחו את זה כנקודה למחשבה. אז נכון, שמרוב מספרי שגיאות שמופיעות בשירות הvod אפילו הנציגות שירות במוקד הטלפוני חושבים שמדברים איתם בסינית וצריכות הסבר מיוחד. אז אם כל הכבוד ויש כבוד לטכנולוגיה בעלת פוטנציאל עצום שכזה חבל שאתם שם בהוט לא יודעים לנהל דבר אחד בצורה נורמלית. ועל המחיר של 10 שקל דמי שימוש אתם יכולים ללכת לחפש כמה פרייארים ברחוב שישלמו לכם על שירות שכולו תקלות. שיהיה לכם יום נעים ומקווה שתגובתי האישית תזיז פה כמה עניינים אצל חלק מאנשי HOT שקוראים את התגובה שלי עכשיו.

201002

New member
מסכימה איתך!! המחיר בהחלט לא שווה

שירות כזה,מלא תקלות!! 10 שקל זה מוגזם בשביל ערוץ בודד,מה גם שבתוכו כל התכנים השווים באמת וכל הסרטים עולים עוד כסף בנפרד,ומשאירים "בחינם" את הדברים המשעממים שגם ככה אף אחד לא רואה!

HOT VOD2

New member
לגביי המחיר

בעניין המחיר, אשר טענת שהוא לא שווה את המוצר וזה מחיר יקר מידי לערוץ בודד, אז בוא אני יתקן אותך, כימעט כל ערוץ היום, הן בכבלים והן בלווין, עולה בסביבות 10 ש"ח (ובד"כ אף יותר). ואני בהחלט חושבת שערוץ כמו זה שבתוכו יש תוכניות כגון: כוכב נולד, סרטי MGM ואף סרטים ישראליים (כגון: פיתוי, רינה ואריק לנצח ועוד), תוכניות (כגון: טלנובלה בע"מ, ערב טוב עם גיא פינס, רצים לדירה, בנות בראון, השמינייה, גיל חובב והתוספות, בולדוג, מבקר המדינה, משחק מכור ועוד ועוד), מוסיקה (קליפים והופעות חיות) וקטגורייה לילדים שבחלקה תישאר חינם גם לאחר הקיץ - בהחלט שווה 10 ש"ח. מעבר לכך שבעתיד יעלו גם סדרות רכש- בעצם זה רק עניין של זמן. חשוב שתבין משהו אחד, יכול להיות מאוד שאתה לא מוצא עניין בתוכן הרחב מאוד שה- V.O.D מציע בחינם (כ- 65% מהתוכן בחינם), אך אנשים רבים מאוד החלו להיות כבר מכורים לתוכן. מלבד זאת, ב- V.O.D מתאפשרת אופצייה אשר גם את התכנים בתשלום מצדיקה כגון: העברה קדימה-ואחורה של הסרט, עצירה של הסרט. וכמובן, כל סרט שאתה מזמין ב- V.O.D הוא שלך ללא תשלום נוסף למשך 48 שעות, ממש כמו בבלוקבאסטר למשל, וכאן הוא עולה אף פחות מהשכרה בבלוקבאסטר. אז בעניין ה"משתלם או לא", זה עניין של טעם, יכול שגם כאשר נרחיב את התוכן (וכמובן שזה יקרה) עדיין לא תמצא עניין בערוץ, בדיוק כמו שאני לא מוצאת שום עניין בערוץ הספורט למשל (והוא עוד עולה 32 ש"ח). בכל אופן, המטרה של ה- V.O.D היא לנסות להגיע לרוב קהל היעד, וגם אלייך אני מקווה שנגיע. ודבר נוסף, המטרה של הפורום הזה היא גם לשמוע את הטענות שלכם, כדי שנוכל ללמוד להבין את הצרכים שלנו ובעקבות כך לשפר את השירות. אך גם מחמאות לא יזיקו! יום-טוב, בלה

למעלה