"הmזנון"

PABLO808

New member
"הmזנון"

מתחם הרכבת הישנה בירושלים נפתח לפני כמה חודשים אם אני לא טועה, והנה הגיע זמני לבקר.
היינו רעבות, חיפשנו מקום נחמד לשבת בו, וראינו את ה"מזנון" - קודם כל, הרגיז אותי השם (יומרנות משהו הייתי אומרת)
אבל התיישבנו, שיהיה..
ברגע שקיבלנו את התפריטים, עוד יותר התרגזתי - תפריט מטונף עם שאריות אוכל דבוק עליו, דבר שבאופן אוטומטי הרתיע אותי.
החברות היו רעבות, והיה די קריר אז החלטנו להישאר בכל זאת. לאחר כמה ניסיונות לאיתור המלצר ראיתי מישהו שנראה כמו אחראי
משמרת ובקשתי ממנו להחליף לי את התפריט, החליף.
לאחר רפרוף בתפריט שכמו שם המסעדה הוא גם - מנסה להיות משהו אבל לא הולך לו - החלטנו להזמין 2 מנות עיקריות-
האחת- ניוקי ברוטב רוזה, והשניה- פפרדלה ברוטב שמנת עם פטריות וערמונים (אציין שהמנות לא היו כתובות בתפריט ככה, ודי שיחקנו עם סוג הפסטה והרוטב).
המסעדה הייתה מפוצצת ומאוכלסת ביותר מדי אנשים וקצת מדי מלצרים, המארחת ניגשה אלינו כשראתה שאנחנו מחפשות שיגיע מלצר
לעזאזל וייקח מאיתנו כבר הזמנה, וטענה כי "הרבה מלצרים הבריזו הערב". אין מלצרים? אל תכניסו כל כך הרבה אנשים בכוח!
הגיעה המלצרית, דווקא הייתה נחמדה בהתחשב בלחץ המטורף שהיה במסעדה ובהתחשב בחוסר באדם נורמלי או אחראי משמרת שינהל אותה
כמו שצריך.
המטבח במקום פתוח ואפשר לראות עד כמה המקום מתנהל בצורה כושלת, אחד הטבחים צועק אל המלצר שנמצא בקצה השני של המסעדה שיבוא
ויוציא כבר את המנות כי הן מתקררות (לעזאזל, מה אתה צועק באמצע המסעדה?!), אדם נוסף שנראה כמו ערס עתיק מלפני 40 שנה, צועק לעבר הטבח
את הניוקי תכין ברוטב רוזה (אבל לא Roze אלא Roza - כן כן, כמו השם של דודה שלו) שוב, חשבתי לעצמי שכנראה זאת הולכת להיות נפילה.
המנות הגיעו (ייאמר משהו אחד לזכותם - לא לקח זמן רב), ניוקי פשוט רע. היה מורגש שהוא חיכה זמן רב מרגע סיום הבישול ועד שהוא נכנס לרוטב בגלל
הרכרוכיות והדביקות שהורגשה בפה. הרוטב היה נוראי - חמיצות מסוימת שאני טענתי שהיא מגיעה מרסק עגבניות (מי לעזאזל משתמש ברסק?),
מנת הפפרדלה היתה סבירה ולא יותר.
שירות מזעזע. אוכל בהתאם.

הmזנון - פשוט לא.

passioneta

New member
מה זה משנה, הריח מתוק באותה המידה

PABLO808

New member
טעות כתיב

ככה זה שה-S וה-Z מאד קרובות במקלדת והעייפות גומרת עליך :)

למעלה