הdvd החדש של zeppelin

moshel

New member
הdvd החדש של zeppelin

שלום לכולם טוב אז היום קיבלתי את הdvd הכפול של zeppelin פשוט דבר מדהים להלן סדר ההופעות : 1970 -live at the royal albert hall רשימת שירים: We're Gonna Groove" "I Can't Quit You Baby" "Dazed and Confused" "White Summer" "What Is and What Should Never Be" "How Many More Times" "Moby Dick" "Whole Lotta Love" "Communication Breakdown" "C'mon Everybody" "Something Else" "Bring It on Home Madison Square Garden, July 1973: "Black Dog" "Misty Mountain Hop" "Since I've Been Loving You" "The Ocean" Earl's Court, May 1975: "Going to California" "That's the Way" "Bron-Yr-Aur Stomp" "In My Time of Dying" "Trampled Underfoot" "Stairway to Heaven" Knebworth Festival, August 1979: "Rock and Roll" "Nobody's Fault But Mine" "Sick Again" "Achilles Last Stand "In the Evening" "Kashmir" "Whole Lotta Love וכמובן שחלקים נרחבים מהDVD יוקרנו על מסך ענק ביום שישי ה13 ליל שלושת הקדושים בנוסף להקרנות של rainbow & uriah heep moshel

SickAgain

New member
גן עדן

הגשמת חלום. אולי מותר לגלות אבל, ההופעה המדוברת של Rainbow היא גם לא פחות ממפלצתית. הצורה הכי טובה של ריצ'י בלקמור הענק מלווה בקול העמוק של רוני ג'יימס דיו ותופי הרעם של קוזי פואאל..תמיד טענתי שRainbow זו מימוש הפוטנציאל הכי גדול של ריצ'י ודיו. ג'אמים מטורפים וארוכים של גיטרה, ושירה מפחידה ועוצמתית... והביצוע הכי מדהים של mistreated שאי פעם נעשה.. על Uriah Heep אין טעפ להרחיב, נכון? :)

כשזה מגיע ל mistreated

אין כמו המקור. קוברדייל פשוט עושה את זה יותר טוב

SickAgain

New member
אין מצב

איך שדיו חוזר מהסולו המורחב של ריצ'י בצרחה עמוקה שנמשכת 5 שניות לפחות ואז הכניסה שוב של הריף. אין על הביצוע של ריינבו. מרגישים שהשיר הזה פשוט תפור על דיו. אם הייתי קוברדייל הייתי מתבייש לשיר את השיר הזה אחרי שדיו ביצע אותו כמו שהוא ביצע אותו... :)

WhiteSnake 85

New member
כמה שאני

מקנא בך...אני יכול רק לחלום על הדיוידי הזה. הייתי בא ברצון לצפות בליל כל הקדושים,אבל יש בעיות תחבורה,תקציב, ביטחון ומה לא?!? ולחברה שתווכחים-לדעתי קוברדייל בנוי לשיר הזה כמו שג'ופלין בנוייה לסאמרטיים: אבל הביצועים של בלאקמור על הגיטרה בהופעה החיה באמת עולים על כל דימיון ומעלים את רף הביצוע הזה מהביצוע החי של קוברדייל לשיר הנ"ל בקאליפורניה ג'אם. אבל באופן כללי אני חושב שהאמנים דיו וקאברדייל שקולים בביצועים וביצירות שלהם- והיפה זה ששניהם הקימו להקות מטאל אדירות בעיניי.

moshel

New member
סקירה של כל הdvd

מחר אני אכתוב סקירה נירחבת של כל הDVD הזה להנאתכם moshel

למעלה