הDiscworld שלי!

פנחסון

New member
יותר גדול, כהתחלה

TheBursar

New member
הערות והארות

נתחיל עם הארות: 1. אוסף מרשים למדי. 2. ייצוג נאה ויחס של בריטי/אמריקאי לא רע (ייתרון לבריטי) 3. המגל של DOR הוא תוספת נאה למדי. נעבור להערות: 1. יש לך שם עירבוב של מספר סופרים (נא לא להתבלבל! כל הסופרים המופיעים על המדף הם סופרים מעולים שאני מחזיק גם כן) ולא כולם ממש מתקשרים לטרי (סקוט קארד...) 2. למרות הייצוג של הבריטים יש יותר מידי אמריקאים (הערה לא קריטית אך מציקה מבחינת המראה של הכריכות. שונא אמריקאיות!) 3. חסרים ספרים דבר הגורר פערים ברשימה (אני סמוך ובטוח שאתה עומל ימים כלילות כדי להשלים חוסרים אלו). 4. האוסף שלי יותר גדול... תמונות יגיעו כשאני אבוא הבייתה לסופ"ש מהאוניברסיטה ואצלם את כולם כמו שצריך.... * הערת בונוס! - זה יותר המלצה מאשר הערה האמת... לשים את הספרים על מדף נפרד לחלוטין... יש הרבה ספרים והם ידחקו את הזרים לריצפה וחבל....

Nogmor

New member
האמת..

אני יודע שחסרים המון, אבל הבעיה היא שאני לא משלים פשוט כי יש את כל הסדרות שאני אוהבת לקרוא, שזה רינסווינד ומוות. אה והמגל פשוט חמוד אז הייתי חייב להוסיף אותו שוב. :) כן ידוע שיש עירבוב של סופרים על המדף, ואם תשים
תראה שבין קופמפניון בצד שמאל יש ספרון דק קטן שלא קשור בכלל שקוראים לו The living dead שהוא בכלל מסדרת D&D. אה וכמה ספרי ניל גיימן, למרות שדווקא ממנו באמת חסרים כמה ספרים שכיסי הקטן והחלול לא יכול להרשות עדיין.

ויימס

New member
אתה כל כך ביקורתי וקטנוני!

כמה אני שמחה שמעולם לא סיפרתי לי מה חשבת על הספרים שלי, חתיכת זבל אורגני כימי ביולוגי!!! (מה...?)

TheBursar

New member
האמת שאת מאוד תכעסי עליי....

קודם כל יש לי רק את 9 המפתחות (הראשון ששלחת לי וגם היחיד!!!) אני הגעתי לאמצע הספר אבל אז קרה הנורא מכל - הלימודים התחילו. מאז שהם התחילו אני עוד לא סיימתי אפילו ספר אחד! אם את רוצה דיווח על חוו"ד על מה שקראתי עד כה תודיעי לי בפרטי טוב? ואני רק יכול להתנצל שלא אמרתי מה דעתי כי אני לעולם לא מפרסם חוו"ד בלי שסיימתי לקורא.... ואני מוחה על שיוכי לזבל כימי! אני אורגני ביולוגי בכל רמ"ח אבריי (למעט אותם חלקים השייכים למערכת העיכול... הם איכשהו יכולים להיות מוגדרים כנס רפואי.... במיוחד הכבד...)

באותו העניין

גם אצלי הספר הנ"ל (או לפחות גרסת הוורד שלו) נמצא כבר הרבה זמן. קראתי בערך חצי, אבל נאלצתי להפסיק מאותה הסיבה. אני מקווה להמשיך בקרוב כי ממה שקראתי הוא ממש מגניב. זד הפיווריט שלי

Athaclena

New member
לשלי אין תמונה.

כי אין לנו מצלמה (דיגיטלית. ולמי יש כוח לישנות?) וגם אם היה, אין מקום לצלם את האוסף במקומו. לי יש את רובם, לא כולל את כל הספרי מדע מפות וקומיקסים, חלק בהשאלה כרגע (לא בטוחה כמה, כנראה 3 או יותר). יש לי 3 ספרים בכריכה קשה. ויש לי את הלא-עולם דיסקיים.

J e n i e

New member
הספרים שלי...

ושל אח שלי, אבל רק שלולה או ארבעה מהם שלו, והוא אפילו לא קרא את כולם. אם אני כמובן אצליח להעלות את התמונה בנסיון הראשון.

../images/Emo20.gif אצלי זה הרבה יותר יפה...

יש לי 17 בינתיים (יותר נכון 18 אבל אחד לא נחשב כי אני שונאת אותו ולכן הוא תחוב במעמקי ארון כלשהו. לסקרנים, זהו כמובן זה שכולל בתוכו פרקים שלמים ומשעממים של מדע. שכחתי את השם המדויק). אז כל ה 17 ערומים אחד על השני כשבחצי הראשון כל ספר בולט קצת אחורה ובחצי השני קצת קדימה. יוצא מגניב. תנסו. ועל רקע הקיר הכתום שלי.... בכלל. וכל הכבודה נמצאת על השולחן שלי בפינה בניגוד לכל הספרים סוג ב' שנמצאים סתם במדפים קונבנציונאלים.

TheBursar

New member
האוסף שלי עומד כרגע על:

(המספרים מהזיכרון... קשה לי להתחייב ואני אתן תיקון מחר בערב אם יהיה צורך) 24 ספרי עולם הדיסק (מתוכם 3 בגירסה האמריקאית....). 2 מפות עולם הדיסק (לנקרי והעולם עצמו) 1 ספר אסטרולוגי - משעשע למדי האמת מלבדם ישנם עוד שלושת ספרי טרילוגיית הננסים. אנשי השטיח ג'וני ורק אתה יכול להציל את האנושות החתול הלא מתבגר.... (תרגום חופשי) ויש עוד 5 בהזמנה בסטימצקי (מזכיר שוב... טוב שיש קשרים בסטימצקי) כולם מסודרים על מדף יפה ביחד חוץ מאחד שנדד איתי לב"ש ויושב על המדף מיותם ובודד בין כל הספרי לימוד המשעממים שלי.... תמונות יגיעו (בתקווה) היום מאוחר יותר כשאני אגיע הבייתה לסופ"ש.

TheBursar

New member
לא....

לא יצא לי לקנות אותה מהסיבה הפשוטה שלא מצאתי! ואין לי כ"כ זמן לחפש אותה בזמן הקרוב.... אוניברסיטה זה לא חיים! אני רוצה הבייתה!

Rincewind

New member
האוסף שלי (בקרוב תמונה)

כל ספרי עולם הדיסק, לבד מ-Thud!, תשעה מהם בעברית ואחד מהם כריכה קשה, כל הספרים באנגלית גירסה בריטית (הספרים בגירסה האמריקאית מיועדים למעריצים סוג ב' לדעתי) טרילוגיית ג'וני שני ספרי טיפאני בשורוטו (מישהו קרא את הספר הזה?) אנשי השטיח, סטרטה, צידה האפל של השמש שני ספרי מדע הדיסק הראשונים מפת הדיסק ספר הבישול של נני The last hero קומיקס אור מופלא ואת ננסי המכרות בעברית. סך הכל, אם אני לא טועה בספירה - 45 ספרים! אני אוסף מאז גיל 14
חוץ מהספרים יש לי גם את שלושת משחקי המחשב חוקיים כמובן.

אני אתן לכם להמשיך בהתפלשויות שלכם

בנתיים אני מתקדם עמוד 60 ב wyrd sisters אחרי שסיימתי את המדריך באנגלית

ויימס

New member
אני אעשה נסיון.

נסיון חגיגי להעלות תמונות לפורום. הנה. החלק הראשון של האוסף פלוס ליצן מפוקפק למראה.

למעלה