ה1 באפריל

stאסתי

New member
ה1 באפריל

חבר'ה תתרגלו זה יום חשוב:) על מי כבר עבדתם ומי עבד עליכם היום? לי יש חברים משוגעים...

BatHell

New member
הפסקתי לענות לטלפונים ../images/Emo5.gif ../images/Emo6.gif

איזה 1 באפריל... משו לא נורמלי! בהתחלה אחותי עבדה עליי שחברה שלה גוססת... ושהיא בבית חולים אחרי שנדרסה קשות. צריכה להופיע בבימה הילדה הזאת... שיחקה אותה בוכה ומבוהלת כאילו ראתה שד! (היא עדיין לא אמרה לי שזה לא נכון... פשוט הבנתי לבד אחרי שקלטתי שכולם היום עובדים על כולם כי היום 1 באפריל!)
; לחברה שלי פורצים בזה הרגע לבית והיא שומעת קולות מהסלון. לחברה אחרת נשבר האף. ידיד שלי הזריק לעצמו איסולין בטעות. חחחח יה רייט. עד שלקחתי על עצמי יוזמה, התקשרתי לחברה ש"פרצו לה" והחלטנו להעביר קשר לכל הכיתה שיש עוד חודש מתכונת ראשונה בהלכות חגים, וצריך ללמוד חצי קיצור שולחן ערוך. "להעביר לכולם שלפרטים נוספים יפנו אל בתאל". היו חלק שהבינו שעבדו עליהן, והיו מסכנות שכבר התחילו לחפש את הקיצו"ש... עד עכשיו אני מוצפת בטלפונים! חחחחח! איזה כיף לצחוק לאנשים בפרצוף!!! אחד באפריל!
אחד באפריל!

בן הצבי

New member
עלי גם עבדו...

אמרו לי שהמשגיח שלי לשעבר עבר התקפת לב והוא מאושפז בבית רפואה (סליחה.... בית חולים, הרגל חב"די, מצטער...
) וכבר שקלתי אם להתקשר אליו או לא... בסוף הוא שואל אותי- "איטזה יום היום...?" ואז הוא זכה למטר קללות עסיסיות ברומנית...

למעלה