ה Y המיתולוגי

*צופיה*

New member
ה Y המיתולוגי

לרגל השנה החדשה (האזרחית. אבל אנחנו אוהבים מספרים) ובחסות הפוסט של אקספו משולי זאת שעברה אני משיקה בזאת מונח חדש – ה Y המיתולוגי. וזה הולך גם ברבים/ות. (מונח זה דווקא מונח מתאים כאן, כי לרוב הוא מונח ממש מתחת לאף שלך. ואף על פי כן – לא !). זה אותו אחד שזה אף פעם לא קרה לך איתו. אבל ממול ברקע באויר בשתיקות בדימיון באולי – זה קיים. וה Y הזה זו רשימת ה"Y זה עדיין לא קרה". החל מ"ברגע שהוא יעזוב את החברה הכי טובה שלי/שלו/שלנו". או חברה בכלל. עבור דרך "רומן בעבודה ? לא טוב. לא טוב. הנה אני כבר מתפטרת.". או הוא. וגמור ב"לא חבל להסתכן בלהרוס ידידות כזאת קרובה ?" הקלאסי. (ולפעמים גם "YYY ! כשזה יקרה סופסוף, זה בטח יהיה פיצוץ... או פלופ אדיר".) בחלק מהמקרים – זה רק בראש, ורק בזה שלך - ויישאר שם לנצח, ובחלק אחר – זה באויר, זה בראש של שניכם, ואם לא תאבדו את המומנטום – זה גם יכול לקרות. מומנטום. המפתח בכגון דא ובהכל כמעט. זה שיגלה עולם חדש או ישקע – ואז זה כמעט בטוח לתמיד. , No second chance בד"כ, במקרה של Y –ים – במצולות ים הדברים שכבר לא יקרו. צופי. בפרק ממתמטיקה שימושית.

WOW או הבלתי נסלח או אבק האש

אולי נעשה פינה להצעות/הגדרות שונות בעברית/ובלעז תודה ולהשתמע

אורמור

New member
היה לי Y אחד כזה... בעצם שניים

שהפכו לYYY ואחרי כן ל- ZZZZ לא רע ולבסוף הלכו בדרך כל -X ישר למיתולוגיה כן.. היו שניים זה חוקי? ולא ספרתי את ריצ'רד גיר גם לא את קליידרמן או כהן כי הם התפקששו לי איכשהו..
אור

chercher la fun

New member
why not??

מסתובב שנים ארוכות (יותר מ30) עם y-ית שלהרף רגע עברה ל-"זה" ומיד חזרה למעמדה הקודם,כמו שאני חזרתי. מנגד ישנן כמה y שהפכו ל X " ללא חרטות" כל שהם. y yes!!! גם אפשרי, הכל לגופו של עניין.

למעלה