ה-WMA ישודר בארץ!!!!

rinatgor

New member
ה-WMA ישודר בארץ!!!!

מעריצים יקרים! יום ראשון ישודר טקס ה-WMA סוף סוף! יום ראשון בשעה 22:15 בערוץ 24 מוסיקה ישראלית גם ביס וגם בהוט אז ככה שלא נראה לי שמישהו לא יוכל לראות... תהנו!

g a g a

New member
כבר הודיעו על כך בפורום.

אבל תודה על התזכורת

lovemichael

New member
ארררררררררררררר../images/Emo46.gif

אני לא אהיה בבית...
היו חייבים לשדר את זה בערב הסילבסטר....

g a g a

New member
אז אל תחגגי :X

גם ככה סילבסטר היה צורר יהודים יימח שמו וזכרו
אולי יהיה שידור חוזר ואז אין לך מה לדאוג?

g a g a

New member
מאלה שלא סובלים

צוררי יהודים כמו סילבסטר? צר לי לאכזבך גבינקה - אני מאלה

אבל זה היום בו הוא מת- למה לא לחגוג

מוות של צורר? חוץ מזה, אף אחד לא חוגג סילבסטר. חוגגים שנה חדשה, שזה במקרה יום הסילבסטר. אם תגידי לאמריקאי או אירופאי "סילבסטר", הם לא יידעו מה זה. בארץ קוראים לזה ככה כדי להשחיר אנשים מסויימים, אבל בואי לא נכנס לזה.

g a g a

New member
אני יודעת אנוצ'קה../images/Emo6.gif

וואו אנשים תירגעו
אני יודעת שחוגגים את תחילת השנה האזרחית. ואני יודעת גם על חוסר הבקיאות של האמריקאים והאירופאים בנוגע לזהותו של סילבסטר. זו סתם היתה הערה. לא צריך להיכנס לסרטים. תבלו, תחגגו, תהנו, והעיקר - אם שותים - לא נוהגים

g a g a

New member
אבסולוט ../images/Emo11.gif ../images/Emo48.gif

*לא מבינה במשקאות אלכוהוליים וסתם תקעתי שם שיצא לי לשמוע מפעם לפעם*

אז גם לי הערה- לא לציין ולנטיינס

כי גם הוא היה צורר יהודים כמדומני, ובכל אופן- צורר גורושות (מי שיש לו אהבה- לא צריך חג כזה, ומי שאין לו- סתם מתבאס). וגם את אום כול תום הצוררת אין סיבה לשמוע בכל-מיני חגים שהקשר שלהם ליהדות קלוש. ומי שחוגג כמו שצריך- לא יוצא ולא מתפקר, ולא מפריע בעין לאף אחד. לצאת- סתם המצאה ישראלית שלא קשורה לכלום. הייתי חייבת להוציא את זה fight the power

לפרט?

הקיץ הושפלתי בביקורת דרכונים גם בשדה תעופה וגם בהפלגה (צרות של עשירים- אבל לעניים יותר גרוע), ואם הייתי ערבייה או אתיופית זה היה אולי מעניין מישהו. טוב שלא יצא לי להיעצר ע"י המשטרע לאחרונה- עוד היו מכריחים אותי להודות ברצח שלא ביצעתי. ופקיד של רשות מסויימת שואל אותי על ההתחלה: "איך קוראים לחבר?", במקום לשאול האם יש לי חבר, וטועה בתחום היחיד שהוא למד כל החיים. שכנה שלי יוצאת עם איזה אחד, ומסתבר שאמא שלי מכירה את אמא שלו. וכמות הלכלוכים הגזעניים שהאמא שלו אמרה לאמא שלי- בחברות, בתקווה למצוא הבנה, מזכירה לי משטרים אפלים. טוב שלהורים שלי יש חוש הומור, כי לי הוא כבר נגמר. אז למי שחשוב לו לדעת מה עשיתי הערב: ראיתי טלויזיה, ושתיתי לגימה אחת של שמפניה 5%. נורא, כן? להזעיק את משמר המוסר! כת השטן פראיירים לידי, ומי שרוצה לדעת איפה אפשר לקנות מסמכים מוייפים באיכות טובה- שיתקשר לצומת.
(מהמאפיה)

g a g a

New member
מה ז"א "הושפלת"? ../images/Emo12.gif

מה הלך שם בדיוק? את מוזמנת לספר לי במסר אישי אם את לא רוצה לחלוק את זה עם כל העולם וגיסתו.

למעלה