ה-WIFI נדלק מעצמו על HTC Desire

DustMan

New member
ה-WIFI נדלק מעצמו על HTC Desire

לא ברור לי איך זה קרה, אבל בשבוע האחרון יש לי תופעה מאוד מאוד מעצבנת: אני מכבה את ה-WIFI, וכעבור כמה זמן הוא נדלק מעצמו. וחוזר חלילה. אין לי מושג למה זה קורה. אני חושש שאחת התוכנות המותקנות עליו עושה את זה. יתכן ומדובר בתוכנה שעברה עדכון מתישהו לאחרונה, וקיבלה הרשאה להדליק את ה-WIFI "לפי הצורך". אבל אין לי מושג איך למצוא מי עושה את זה. מהמעט שחיפשתי וקראתי, הבנתי שיש כמה תוכנות שעושות את זה, כדוגמת Shop Savvy, אבל לי אין אותה. יש לכם רעיונות מה עושים?

Zמבוש

New member
בדקת שזה לא על חיבור אוטומטי כל שהוא ?

יש כמה סוויצים אשר מעבירים ל-WIFI בצורה אוטומטית כאשר גלישה סלולרית נופלת

DustMan

New member
המממ...

קודם כל, אין לי בכלל גלישה סלולרית, ה-APN לא מוגדר כלל. איפה אני יכול לבדוק אם אין שום "חיבור אוטומטי" מוגדר באף תוכנה?

sandbird4

New member
MANAGE APPLICATIONS

בתפריט APPLICATIONS ב-SETTINGS. איפה שעושים UNINSTALL לאפליקציות. יש שם גם אפשרות לראות איזה הרשאות יש לכל אפליקציה.

DustMan

New member
ואז מה?

יש שם הרשאות גישה לכל תוכנה, זה נכון. אבל אז נשאלות שתי שאלות: א - מה בדיוק אני אמור לחפש שם; ב - האם זה סביר, לעבור על כל ה-200 אפליקציות שמותקנות לי, כדי למצוא מי היא האפליקציה הסוררת שעושה את זה?

Zמבוש

New member
האם יש

עידכונים אוטומטיים של מזג אוויר ואו של חשבון הגוגל או סינכרון הלוח הכלנדרי ? זה נשמע משונה מאוד יש לך בדיזייר אופצית SETUP האיקון שלו זה כובע קסם עם שרביט , נסה להריץ אותו ונראה מה יקרה

DustMan

New member
המממ...

עד היום תמיד האופציה של סנכרון אוטומטי דלקה אצלי, וזה פשוט עבד כשהיה חיבור אינטרנט, ולא עבד כשלא היה חיבור. עכשיו כיביתי את זה, נראה אם זה יסתדר...

Zמבוש

New member
אני מקווה עבורך כי זה

יסתדר כמו כן בדוק כי סינכרון אוטומטי כבוי גם בשאר המקומות כמו חדשות , בורסה , וHTC סנס יכול להיות כי זה הפעיל בצורה אוטומטית לפי תיזמון דברים מסוימים

DustMan

New member
המצב הולך ומחמיר!

אתמול עשיתי ריבוט למכשיר, בתקווה שזה יפתור את הבעיה, ואכן כמה שעות הכל היה בסדר, עד שהפעלתי את ה-WIFI וגלשתי קצת. לאחר מכן התופעה חזרה. אבל יש גם תופעה נוספת עכשיו: אני יושב לי לתומי ושומע רדיו דרך הטלפון, ופתאום נגן ה-WINAMP מופעל על דעת עצמו ומתחיל להתנגן איזה משהו, במקביל לרדיו! אז אוקיי, אני יכול להסיר את WINAMP, אני לא ממש משתמש בו ממילא. אבל העקרון - הוא זה שמדאיג אותי - שתוכנות מתעוררות ומופעלות על דעת עצמן. יכול להיות שזה סוג של וירוס? לא נראה לי שזה קרה בעבר, עד לפני כשבוע וחצי, ולא גלשתי בשום אתר מפוקפק בחודשים האחרונים, וגם לא התקנתי שום תוכנה שלא דרך המארקט.

DustMan

New member
לא, אין...

משהו אחר אולי? פייסבוק, ג'ימייל, פרינג/ICQ - מישהו מהם יכול לעשות כאלה דברים?

YosMan1

New member
לא פרינג פייסבוק ווטסאפ

יש לי את כולם (DESIRE) ואין לי בעיה כזו. אתה עם רום מקורי או אחר?

DustMan

New member
גם לי עד לפני שבוע וחצי לא היתה בעיה

ואני די סגור על זה שיש לי רום מקורי, כן.
Android version 2.2 Baseband version 32.49.00.32U_5.11.05.27 Kernel version 2.6.32.15-gf5a401c htc-kernel@and18-2 #1 Build number 2.29.405.5 CL293415 release-keys Software number 2.29.405.5 Browser version WebKit 3.1​

YosMan1

New member
כן, יש לנו את אותם נתונים בדיוק

ניראה לי הכי טוב תתחיל להסיר תוכנות כרונולוגית. מהאחרונה שהתקנת אחורה. אחרת פשוט תפרמט את המכשיר ותתחיל מההתחלה.

YosMan1

New member
אתה יכול לראות אילו תוכנות רצות ברקע

SETTINGS APPLICATIONS RUNNING SERVICES

DustMan

New member
טוב, עצרתי את כל מה שנראה לי חשוד

הבעיה אבל, שחלק מהתוכנות מתחילות לרוץ מעצמן, גם אם מאז הריבוט לא הפעלתי אותן כלל!

יNOT

New member
כן, אבל זה לא נותן לו מענה לבעייה שהעלה...

הוא צריך לראות מתי התחיל הסרוויס לפעול, ואיזה סרוויס "קרא" לאפליקצייה (כמו שציין שפתאום ווינאמפ התחיל לעבוד לו...) גם לי נראה שהפיתרון הכי טוב הוא להתחיל באלימינציה לנפות אפליקציות לפי סדר כרונולוגי של התקנה/עדכון ,היות ואני לא מכיר אפליקצייה שעונה על הקריטריונים האלה שציינתי קודם.

למעלה