ה-TOEFL החדש ו- GRE

farfromhome

New member
ה-TOEFL החדש ו- GRE

שלום לכולם, אני מתכננת לעשות את הדוקטורט שלי בארה"ב ולשם כך אני צריכה (בין השאר) TOEFL ו- GRE. הסתכלתי באתרים הקשורים אליהם, אמריקאים וישראלים, וקיוויתי שמישהו פה יוכל לענות לי על כמה שאלות שנותרו ללא מענה: קודם כל מנסיונכם, איך כדאי ללמוד לבחינות האלה? האם ערכת התירגול שמקבלים עם ההרשמה מספיקה או שרמתה קלה יחסית? מישהו מכם השתמש בספרים/קורסים מיוחדים כדי ללמוד לבחינות? (אם כן אני אשמח לשמוע המלצות ספציפיות...) לגבי ה- TOEFL: ראיתי באתר הרשמי שב- 2005 מבחן הטופל ישתנה, ובין השאר יכלול חלק של דיבור - מתקשרים אליך בטלפון ואתה צריך לענות על שאלות או משהו כזה. מישהו שמע משהו על זה? אתרים ישראלים שמציעים קורסי הכנה התעלמו מזה... (לפחות אלו שראיתי). האם כדאי להזדרז ולעשות את הטופל כבר עכשיו בגרסתו הנוכחית? לכמה זמן הוא תקף? תודה!

russian girl

New member
היי

אני יכולה לענות לך רק על השאלה על הטופל, ממה שידוע לי השינוי במתכונת של הטופל(כלומר הוספת החלק של הדיבור),יתבצע רק בספטמבר 2005(זה ממה שראיתי באתר של אחת החברות שעושות הכנה לטופל)..ככה שיש עוד שנה ,ולכן אף אחת מהחברות לא מציעה הכנה גם לחלק הזה.. נראה לי שהטופל תקף לשנתיים, אבל שמישהו יתקן אותי אם אני טועה..

farfromhome

New member
תודה!

זה כבר מרגיע. אני אשתדל להיבחן לפני ספטמבר.... אהבתי את השיר של יונה וולך :)

DaphneZ

New member
אני עשיתי

למעשה עשיתי אותו עוד כשהיה במחקר, לפני מספר חודשים. האוניברסיטה בה אני לומדת ביקשה מסטודנטים זרים להשתתף במחקר. לדעתי אין הבדל משמעותי בין ה-TOEFL הישן לחדש. ואם את מתכננת ללמוד בארה"ב אז החלק של הדיבור לא צריך להפריע לך בכלל כי הרי את בכל מקרה צריכה רמה מסויימת של אנגלית על מנת לעמוד בדרישות התואר.

TOEFL changes

ETS (the company that makes the TOEFL and the TSE - Test of Spoken English) announced that they were changing the TSE on a certain date and then changed it much earlier WITHOUT WARNING! I would hurry up and take the TOEFL as soon as possible. The TSE is a very difficult test. I have seen people with excellent English fail. I assume the new TOEFL will have some version of the TSE in it. You don't want to take this test if you don't have to. Trust me. I teach prep lessons for toefl, tse, gre and help with statements of purpose. If you have questions or want lessons, feel free to write to [email protected] Good luck!

למעלה