ה - QQ יאק החדש שלי ...

Tamir3d

New member
ה - QQ יאק החדש שלי ...

האלן חברים , בשעה טובה ומוצלחת סיימנו את הרכבת היאק ! ... (נשאר רק לשים 4 ברגים של המנוע חחח שטויות ) לאחר עבודה של כשבוע הוא 99 % מוכן... קצת על הטיסן : האיכות שלו קצת אכזבה אותי ( בהתאם למחיר ) אף על פי שידעתי ושמעתי שהאיכות לא הכי גבוה.. אך איך שהוא טס מפצה על הכל ! ההרכבה יחסית לא הכי מסובכת , החוברת הוראות נחמדה ביותר.. דבר טוב מאוד שהגיע עם הטיסן זה הציוד שלו ! הטיסן מגיע כולו מצוייד באביזרי HD באיכות מעולה ! כך ששמתי את כל החלקים שהגיע עם הטיסן... הסכימה לפי דעתי יפייפיה ! על הטיסן מותקן : DA 50 (עם אגזוז פיטס כנראה ... או קניסטר (תלוי בתקציב ) ) סרוואים של הייטק - 5955 TG כל סרוו נותן 25 קילו כמעט והם מהירים מאוד (מאוד ! חח ) סוללות של FROMECO ו TBM רגולטורים של FROMECO מערכת עשן של SULIVAN רדיו - FUTABA 9C מפסקים הבי דיוט (כל שאר הציוד כנ"ל) פרופלורים של VESS ו BIELA ( קארבון ) זהו בגדול...(אם יש עוד שאלות , בכיף.. ) אני רוצה להודות תודה ענקית ענקית לאיש יקר ! אפשר לומר אפילו אח גדול יקר ... גיא חנוך ! גיא אחי, תודה רבה רבה על כל ... על כל הבניה, בחירת המוצרים , ההזמנות, הנסיעות, הריצות, התיזוזים, על התמיכה המתמדת ועל כל הסבלנות ! יש עוד כל כך הרבה לשבך אבל את זה נעשה בפעם אחרת.. יאללה להתפנק בקצת תמונות ! תמונה ראשונה... אחי הקטן , דניאל , והיאק בחדר שלי...

Tamir3d

New member
עוד תמונות , אך הפעם עם צעצוע חדש !

עוד תמונה של היאק.. אך הפעם עם צעצוע חדש ה- רייבן ... החודש התחדשנו לנו גם כן ברייבן חדש ויפייפיה ! הטיסן פשוט מדהים ! איכות פגז גימור פגז וטיסה טיל שיוט מתקדם חחח מדהימה ! מותקן עליו מנוע האקר A30 14 L בקר האקר X 40 סרוואים של הייטק - HS 81 MG x2 HS 65 x2 סוללות EVO 25 - 2500 x2 וזהו בכללי... טיסן מדהיםםםםם !!! אז קבלו תמונה שלו ושל היאק...

Tamir3d

New member
הרייבן !

עוד תמונה של הרייבן היפייפה ! עם סימני ההכר חחח

Tamir3d

New member
הפרונט שלו...

הפרונט של הרייבן + מדבוקות יפות חחח סתם לידע כללי ... המנוע שלו מסובב פרופ 14 על 8 ... שזה כמו פרופ של סאיטו 82 !

Tamir3d

New member
ומאחור ...

החלק האחורי שלו.. שימו לב , הורנים מקארבון ! (מקבלים עם הקיט... א-י-כ-ו-ת ! )

Tamir3d

New member
שימו לב לפרופ !

שימו לב לפרופ .... קארבון ... בדיוק במידה ! חחחח מה אתם אומרים ... יסובב ?

Tamir3d

New member
לשם השוואה ...

רק לשם השוואה.. תראו את היד של אחי שנוגעת בקאול ליד הפרופ ! חחח המידה של הפרופ היא 22*8 חחח

Tamir3d

New member
הסרוו במאזנת...

הייטק ( 5955 TG ) במאזנת... פשוט סרוו אימתנייייייי !!!!

Tamir3d

New member
בפוזה ...

היאק ואחי בפוזה (דיי מפגרת למען האמת ) חחח ד"א הזרועות של כל הסרוואים הם מבית AIRWAILD

Tamir3d

New member
הראדאר ..

תמונה של הראדאר... מצד שמאל הרייבן בנייפ ומצד ימין ה QUSAR ובאמצע כמובן הראדר היפה חחח + בול לינקס

Tamir3d

New member
ואחרונה להיום...

תמונה ממש מדליקה... (כן כן.. אני יודע שהכנף לא בפנים חחח )

Tamir3d

New member
עד כאן חברים..

מקווה שנהנתם... אני מקווה לעשות טסט במהלך השבוע , נעדכן.... אני רוצה להודות תודה ענקית לשני אנשים שבלעדיהם הצעצוע הזה לא היה ממש ברשותי והם האבא היקר שלי ! וגיא חנוך... תודה רבה לכם ... תודה ענקית ! על ה-כ-ל ! טמיר פרוייליך 3DCrazy

SniR S

New member
אחלה טיסן תתחדש אחי

טיסן נראה טוב רק תעבור עם מגהץ על הציפיו והוא יהיה הרבה יותר יפה עוד הפעם תתחדש אחי שניר

ואי ואי....איזה טיסן יפההה !!!

לא כל יום רואיםם כאלה דברים !!! תיתחדש ! בהצלחה בטסט

epshay

New member
בהצלחה בטסט ושלא היטרסק

בהצלחה בטסט ושלא היטרסק משי אפשטיין

לוטן זק

New member
תתחדש טמיר!!!

סחטן על היאק והרייבן! וכמובן, בהצלחה בטסת! אגב, מה עשיתה עם היאק הקודם? לוטן

גיא ח

New member
תתחדש

עכשיו תיקח בנזין לבן ותנקה את כל הסימני אצבעות שעשית על הטיסן יא נזק!

td12

New member
טמיר תתחדש אחי!

נהייתם מעצמת טיסנים כל המשפחה שלך, יפה! תשמע מזמן לא ראיתי אותך, בוא לנען בהזדמנות נטיס ביחד.

למעלה