ה-NWO מתרחב !! ספוילר

zizizi

New member
ה-NWO מתרחב !! ספוילר

הייתי בטוח ש-HHH יצטרך ל-NWO בבאקלאש,אבל אנחנו יודעים שלא. ב-RAW, הצטרף חבר חדש-ישן : BIG SHOW.

Sid

New member
למה? זה גדול! nWo 4-Life!

סוף סוף הWWF עושים משהו עם הnWo עוד 2-3 חברים בnWo ואז הם באמת יהיו רעל קטלני!

לדעתי זה טוב ספוויילר

זה טוב שביג שואו הצטרף אליהם הם צריכים אנשים, ואם הווי ווי אף היו חכמים לדעתי היו צריכים לפתוח עוד קבוצה של הNWO גם בליגה של סמקדאון זה ממש מגניב ויאכלו לאט לאט את הווי ווי אף וזה יתן לדעתי יותר עניין בשתי הליגות, וחייבים להביא מתאבק גדול כמו סטיינר או ג´ארט או גולדברג ( כנראה שזה לא יקרה ) או לא יודע או אולי נגיד את טריפל או סופרסטאר אחר מהווי ווי אף

the Rain

New member
ספויילר בקשר למי ש/יצתרף

אני חושב דווקא שהרוק יצתרף לNWO כשהוא יהפוך להיל אבל זה יקרה עוד הרבה זמן בגלל שהוא עכשיו בקידום מחירות לסרט החדש שלו וזה ימשך כמה חודשים.

bralon

New member
no!!!

עם זה יקרה זה יהיה מאוד אבל מאוד מוזר מה הרוק יהיה ההיל לא ממש נראה לי אבל אולי בעתיד הרחוק אי אפשר לדעת אבל כרגע זאת לא נאת לי אפשרות

the Rain

New member
אםם..

הרוק בטוח היה היל וזה היה אחרי קידום המכירות שלו לסרט החדש כשהוא יחזור

רוק היה היל ב 98 ....

כל הסיפור הזה רוק מנקיינד, רוק היה ההיל ומנקינד היה הפייס

אולי ספוילר

אני חזרתי עכשיו מטיול שנתי ואני נכנס לאתר של וו וו אף ורואה את ביג שואו עם סקוט הול ואקס פהק הוא הצטרף יששששש

EXTENSION

New member
שאלה למומחים.

רוק ואוסטין ב-NWO ואם לא מה לדעתכם הסיכויים שהם יצאו נגדם ראש בראש כי אני מת לראות את רוק ואוסטין ביחד ( כמו בימים הטובים ) לפני שרוק הפך להיות בלתי מנוצח ואוסטין היה הפנומן של הWWF.

אין סיכוי ..........

אין סיכוי שרוק ואוסטין יהיו ב NWO אבל לא ב 100% אולי איזה אחוז קטן שאחד מהם יהיה שם, לדעתי הם היו נגד ה NWO עד עכשיו, ועכשיו בכלל נראה לי הולך להיות סיפור בין ביג שוו לאוסטין בגלל הבגידה ב RAW ובכללי בין אוסטין ל NWO כולו אולי רוק יצטרף אחרי המסע שלו לאוסטין ואולי הוא יהיה היל כמו שכמה אנשים אמרו פה ...

למעלה