ה MSDN הוא ר HELP או גם מוצרים ?

ה MSDN הוא ר HELP או גם מוצרים ?

הבנתי שה MSDN שוקל כמה ג'יגות, האם זה רק ה HELP, או שזה בעצם גם כל המוצרים של מיקרוסופט ? וראיתי גם באינטרנט שיש את ה MSDN (ה HELP) חינם ברשת, זה אותו MSDN ? כל כמה חודשים יוצא (MSDN (HELP מעודכן ?

yuval k

New member
אתה צריך להפריד בין ה-MSDN Library

לבין ה-MSDN Subscriptions שיש בהם מוצרים של מיקרוסופט (לפי החבילה שאתה נרשם אליה). נדמה לי שה-Library באינטרנט זו אותה ספריה שבאה על הדיסקים.

ואני יכול להוריד אותה מהאינטרנט ?

כלומר, שיהיה מותקן על המחשב שלי ישירות, ע"מ שאוכל לעבוד איתו גם ללא חיבור לאינטרנט, ישירות מתוך Visual Studio .Net ?

pagis

New member
ה Library באינטרנט לבין הCD

חוץ מזה שאתה יכל לגשת ישירות מהקוד שלך ל Library (נאמר ללחוץ לע F1 כשהסמן על טיפוס מסויים ולקבל את ה HELP הרלוונטי) אין ייתרונות ל CD, להיפך, ה Library באינטרנט מתעדכנת באופן תדיר יותר.

ולהיות מנוי ועלה כסף ?

אם אפשר להגיע למידע חינם באינטרנט, גם העדכונים צריכים להיות חינם..

yuval k

New member
עולה כסף

אל תשכח שאתה מקבל את זה ארוז יפה בדיסקים.

../images/Emo118.gifמה זה בדיוק Context,Marshel ?

קראתי מאמרים ב MSDN ולא ממש הבנתי את הנושא... מה זה בדיוק Context בפיתוח בדוט נט ? (הבנתי שזה ה"מצב" של האובייקט ?) למה בדיוק זה משמש, ואי משתמשים בזה ? שמתי לב שבאותה נשימה מוזכר MarshalbyRefObject ו MarshalByValueObject, ואם אני לא טועה, אובייקטים שרוצים להעביר אותם ע"י Remoting, צריכים לרשת מהם. זה השימוש של ה Marshal הנ"ל ?מה הקשר שלו ל Context ? ו 2 מילים נוספות שנשמעות חשובות הם : Proxy - בהקשר של Context/Marshal - האם אלו המתודות שאני יכול להפעיל באובייקט ? Channel - אובייקט חובה ע"מ להשתמש בפרוקסי ? בקיצור, ה MSDN וגוגל עשה לי יתר בלאגן ממה שהיה קודם לכן
אם מישהו יכול לעות לי סדר, ביאור וקשר בנוגע למילים : Context, Marshal, Proxy, Channel - אודה לו מאוד

למעלה