ה ipagים החדשים

• פותח הנושא boim
  • פורסם בתאריך

boim

New member
ה ipagים החדשים

אהלן. אני ניראה לי מעוניין לקנות את ה rx3700 שייצא. רק דבר אחד מפריע, המסך והרזולוציה. לפי מה שנראה, יהיה לו 3.5 QVGA 240 x 320 . עד כמה יהיה הבדל עם המסכים החדשים? מה בדיוק? זה שהם vga? הרזולוציה (איך אפשר בכזה מסך קטן לראות 640X480 בכלל????)

2cookie

New member
יש גם מסכי 320 על 240 פיקסלים

שנדחסו ל2.2 אינצ', ראה שארפ GX30. בכל מקרה, למה דווקא את ה3700? נראה שהוא יהיה יקר יותר ממכשיר חזק ממנו ועדיף... אמממ.... DELL X30
פרט למצלמה ולסוללה כמובן.... מעבד הסמסונג נשמע אנמי והמכשיר לא נראה קטן במיוחד.

boim

New member
אבל שירות

אם משהו קורה ל dell אין לי עם מי לדבר בארץ... בכל מקרה, מתי בכלל הוא צריך לצאת? (הrx3700)? אני אהיה בבנקוק בתחילת אוגוסט.. מה אתם אומרים? הוא כבר יהיה?? למישהו יש אלטרנטיבה?

mikeoreli

New member
הסבר

זה שמדובר ב640X480 זה לא אומר דווקא שהתצוגה תהיה קטנה יותר. זה אומר שמה שתראה יהיה מפורט יותר. במערכת ההפעלה החדשה מיקרוסופט הוסיפה אלגוריתם שמגדיל כל פיקסל פי 4 בתוכנות שתוכננו עבור רזולוציה של 320X240 כדי שזה לא יהיה כזה קטן ובלתי קריא. בתוכנות אחרות שתוכננו עבור 640X480 התצוגה תהיה באותו הגודל, רק הרבה יותר מפורטת. לגבי ההבדל במסכים, ההבדל הוא די גדול, גם במחיר וגם באיכות.

2cookie

New member
אני לא בטוח שהבנת אותו..

הוא התכוון שזה מפליא שהצליחו לדחוס כל כך הרבה פיקסלים בשטח כל כך קטן, והוא צודק. למעשה, שארפ הציגה כבר אב טיפוס של מסך VGA בגודל 2.6", שבוודאי יוצג באחד הסלולאריים של NTT דוקומו בשנה הבאה.

למעלה