דפנה בוסטון
New member
ה- ../images/Emo94.gif וה- ../images/Emo105.gif Rated R
אחד בא לרופא עם בעייה - "יש לי פין באורך 50 ס"מ ואני לא יכול לחיות ככה". הרופא מסתכל ואומר: "אין לי פתרון רפואי, אבל אם אתה מאמין במכשפות - יש לי כתובת של אחת שאולי תעזור לך. הבנאדם מגיע אל המכשפה ומספר לה על בעייתו. היא מסתכלת ואומרת לו: "יש לי פתרון: תיכנס ליער ותגיע עד הביצה שבקרחת. שם, על עלה חבצלת
, יושבת צפרדע
. תבקש ממנה להתחתן איתך וכשהיא תגיד 'לא' יתקצר לך הפין ב-10 ס"מ". הבחור הולך ליער ומוצא את ה-
. הוא מפשיל את מכנסיו והיא בוהה המומה בפין הענק - 50 ס"מ.
"צפרדע יקרה - את מוכנה להתחתן איתי?" "לא" צועקת ה-
. הוא מסתכל על פינו ומגלה לתדהמתו שהפטנט עבד - התקצר לו ב-10 ס"מ. זה עדיין ארוך בשבילו אז הוא מחליט לנסות שוב ופונה ל
: "צפרדע יקרה - את מוכנה להתחתן איתי?" "לא" צועקת ה-
שנית והוא מגלה שיש לו עכשיו רק 30 ס"מ. עוד פעם אחת, הוא חושב לעצמו, ואני מגיע לאידיאל: "צפרדע יקרה - את מוכנה להתחתן איתי?" "אידיוט" צועקת הצפרדע "אתה חרש?, כמה פעמים אני צריכה להגיד לך? לא!!!! לא!!! לא!!!"
אחד בא לרופא עם בעייה - "יש לי פין באורך 50 ס"מ ואני לא יכול לחיות ככה". הרופא מסתכל ואומר: "אין לי פתרון רפואי, אבל אם אתה מאמין במכשפות - יש לי כתובת של אחת שאולי תעזור לך. הבנאדם מגיע אל המכשפה ומספר לה על בעייתו. היא מסתכלת ואומרת לו: "יש לי פתרון: תיכנס ליער ותגיע עד הביצה שבקרחת. שם, על עלה חבצלת