ה
הגיעה

מצב
הנושא נעול.
ה../images/Emo58.gif הגיעה

ה
הגיעה
נעה ביום א' הקרוב תהיה בת 6 שבועות אז נתחיל בקרוב מאוד לנסות פעם נוספת בתקווה שיצליח טבעי ולא נזדקק לטיפולים אנו לא יכולים להרשות לעצמנו לחזור לטיפולים לילד שלישי מהפן הכלכלי זה המון המון כסף נתנאל הוא טבעי נעה היא IVF מה אתן אומרות? הבעיה שלנו היא אצל בן הזוג והיא כדברי הרופא נזילה (פעם טוב פעמיים לא טוב) מאחר ונמנענו מסקס במהלך ההריון בגלל התפר מה נראה לכן מצב התוצרת אצל הבעל? (כמעט שנה ללא...)

מאיו

New member
איך את יודעת?

ה
הגיעה
נעה ביום א' הקרוב תהיה בת 6 שבועות אז נתחיל בקרוב מאוד לנסות פעם נוספת בתקווה שיצליח טבעי ולא נזדקק לטיפולים אנו לא יכולים להרשות לעצמנו לחזור לטיפולים לילד שלישי מהפן הכלכלי זה המון המון כסף נתנאל הוא טבעי נעה היא IVF מה אתן אומרות? הבעיה שלנו היא אצל בן הזוג והיא כדברי הרופא נזילה (פעם טוב פעמיים לא טוב) מאחר ונמנענו מסקס במהלך ההריון בגלל התפר מה נראה לכן מצב התוצרת אצל הבעל? (כמעט שנה ללא...)
איך את יודעת?
האם הדימום אחרי לידה הפסיק ואז חזר דימום? כי אני לא הפסקתי לדמם אבל אתמול הדימום התגבר מאד, יכול להיות שזו המכשפה?

קודם כל מאחלת לך הריון ספונטי

ה
הגיעה
קודם כל מאחלת לך הריון ספונטי
לגבי הפאן הכלכלי כחברת מכבי +ביטוחים משלימים העלויות הן לא בשמים. את מקבלת תרופות כמו לילד ראשון ושני- באותה השתתפות עצמית. וטופס 17 ל ivf במשהו כמו 500 ש"ח לטיפול. לא יודעת עד כמה העלויות האלה גדולות עליך אבל חשוב שתדעי שבזה מסתכם העניין. אגב- עד סוף החודש את יכולה להצטרף למכבי ולביטוח המשלים ולהנות מן הזכויות ללא תקופת אכשרה. לגבי תוצרת הבעל- אין לי תשובה. אני אגב נכנסתי להריון ספונטני עם זרע בינוני למדי (אז- היו ימים
)חודשיים אחרי שסיימתי הנקה- אומרים שהסיכויים בעיתוי הזה טובים למדי- אני מכירה די הרבה הריונות כאלה המון הצלחה בעניינים

העין ה 3

New member
הלואי שגם את תצטרפי לספונטניות שלנו

ה
הגיעה
הלואי שגם את תצטרפי לספונטניות שלנו
אבל גם אני חושבת שאולי כדאי לך לעבור עכשיו למכבי - ליתר בטחון. אם לא יבוא ספונטני? עדיף להיות מוכנים כי במכבי העלויות הן באמת יחסית נמוכות. ולגבי מצב התוצרת אצל הבעל? אולי תבקשו לעשות בדיקה? לדעתי אין שום דרך לדעת/לנחש את זה חוץ מאשר לבדוק.

עמית@

New member
איזו מהירות... שיהיה בהצלחה..

ה
הגיעה

קבלו תיקון היא לא הגיעה../images/Emo4.gif

קבלו תיקון היא לא הגיעה

אתמול היו כל הסימנים כאבי מחזור ודימום והיום כלום גורנישט מאומה לשאלה של מאיו אז הדימום אצלי פסק לחלוטין לאחר 3 שבועות מהלידה יתכן כי הוסת בדרך ואתמול היה הסימן

עמית@

New member
גם אני חושבת שכדאי לעשות בדיקת

קבלו תיקון היא לא הגיעה

אתמול היו כל הסימנים כאבי מחזור ודימום והיום כלום גורנישט מאומה לשאלה של מאיו אז הדימום אצלי פסק לחלוטין לאחר 3 שבועות מהלידה יתכן כי הוסת בדרך ואתמול היה הסימן
זרע, ובקשר למחזור- גם לי היו "כאבי מחזור" לא פעם ולא פעמיים אחרי הלידה, ועש שהתחלתי שוב בטיפולים (10 חודשים אחרי הלידה) לא ראיתי שום דימום.

הייתי אצל הרופא

זרע, ובקשר למחזור- גם לי היו "כאבי מחזור" לא פעם ולא פעמיים אחרי הלידה, ועש שהתחלתי שוב בטיפולים (10 חודשים אחרי הלידה) לא ראיתי שום דימום.
הייתי אצל הרופא
6 שבועות עברו מהלידה שאל מה הלאה אני מתלבטת לחזור לטיפולים זה המון כסף כ7000 ש"ח לכל טיפול כי אני במאוחדת לנסות טבעי? אולי לאיים על המאוחדת שאם לא יאשרו לי כמו במכבי אז אני עוברת למכבי עד מתי נמשך המבצע של מכבי? מבחינה רפואית הכל תקין מלבד האזור של התפר שלא התאחה בצורה טובה הדרך היחידה לתקן את זה זה בצורה כירורגית ומאחר וזה לא מציק הוחלט לא לגעת בזה המחזור בדרך

העין ה 3

New member
המבצע של מכבי הוא עוד יומיים

הייתי אצל הרופא
6 שבועות עברו מהלידה שאל מה הלאה אני מתלבטת לחזור לטיפולים זה המון כסף כ7000 ש"ח לכל טיפול כי אני במאוחדת לנסות טבעי? אולי לאיים על המאוחדת שאם לא יאשרו לי כמו במכבי אז אני עוברת למכבי עד מתי נמשך המבצע של מכבי? מבחינה רפואית הכל תקין מלבד האזור של התפר שלא התאחה בצורה טובה הדרך היחידה לתקן את זה זה בצורה כירורגית ומאחר וזה לא מציק הוחלט לא לגעת בזה המחזור בדרך
המבצע של מכבי הוא עוד יומיים
עד סוף החודש.

עמית@

New member
איום ממש לא יועיל.

הייתי אצל הרופא
איום ממש לא יועיל.
אם הקופות היו מתכופפות אל מול כל אחד שמאיים- כבר מזמן המצב היה אחר

מצב
הנושא נעול.
למעלה