ה
ברחו לכם!!!

למה לא טבעונים וצמחונים?

בגלל זה אני לא יכול לחתום. אני צימחוני אבל אידיאולוגית טבעוני. נחשב?

smallאני

New member
אוף! הם גנבו לי את הרעיון

מצטער, השעה שתיים בלילה, אין לי כוח להחיליף ניק! ההסעות בשבת זה היה הרעיון שלי! אני האלתי אותו לפני חודשיים. לילה טוב

א.א.אפל

New member
אם אני לא טועה

רצ הפעילה אוטובוס שבת לפני בחירות 92. כלומר, יש בת מצווה לגימיק שנה הבאה. לא נורא

תיקון-מרצ הפעילה אוטובוס שבת

לפני בחירות 92. זה אפילו כתוב באינציקלופדיה שלי.

sweetcherry

New member
כמה עובדות חשובות../images/Emo70.gif

דבר ראשון-לא נראה לי שלשינוי יש איזשהי סיבה לחקות אותכם ובכלל מה הקשר בין הסרגל של שינוי אל הסטיקר של נוער מרצ. דבר שני-נראה לכם באמת שלמנהיגי תנועת שינוי יש איזשהו רצון לחקות את מעשיהם (או לא מעשיהם של תנועת מרצ),שלא נדבר על כך ששינוי היא זאת שהתחילה את עניין המפלגות הסוציאל-דמוקרטיות בישראל ואיגדה על עצמה את מרצ...

את יכולה להגיב לאשכול שמדבר על

מה שציינת. אמרתי שהיא השתמשה בגימיק שלנו. גם לנו אין סיבה לחקות את שינוי אבל נראה כאילו הם עשו זאת. מה שהראתי זה לא סטיקר, זה סרגל. בצד השני יש, בצורה של סרגל את המיקומים של המפלגות ביחס לחקיקה חברתית.

eviv

New member
שינוי ממש לא סוציאל-דימוקרטית

שינוי היא ממש לא סוציאל דימוקרטית. שינוי לפי מצעה ולפי סלוגן הבחירות שלה מייצגת את מעמד הביניים שהוא העשירות ה9 וה8 ואת החילונים כאמור היא לא מייצגת את המנוצלים כמו הפועלים וכמו השכירים אלא את החזקים יותר... כאמור ההחלטה של שינוי להצביע בעד התקציב רק מחזק את הטענה שאין קשר בין שינוי לבין הסוציאל דימוקרטיה

אוי באמת...

למה להיכנס לקטנות? להגיד ששינוי הייתה קודמת למרצ זו באמת שטות. 'רצ' של שולה אלוני קמת כבר בשנת 1973. שולה, בניגוד לרובינשטיין וחבריו, הבינה שמפא"י היא מפלגה של מושחתים, כוחניים, ודיקטטורים, עוד לפני מלחמת יום הכיפורים, שכל כך זעזעה את המדינה וגרמה לרובישנטיין ואנשיו להקים את 'שינוי'. אבל הויכוח הזה בכלל לא רלוונטי- כי מה שקרה קרה, שינוי ומרצ רצו ביחד, התפלגו בגלל איחוד הסיעות (שינוי הרי לא רצתה להתאחד עם מפ"ם), העבר מת.

אם אתה סוציאל דמוקרט...

אני מציע לך לשקול מחדש את חברותך בשינוי - מפלגה אשר אינה כלל וכלל סוציאל דמוקרטית, אלא ניאו-ליברלית מוצהרת.

sweetcherry

New member
../images/Emo18.gif בלתי מפלגתית

אני לא חברת שינוי,אך תמכתי בהם לפני הבחירות. ובתגובה לכניסה ל"קטנות",אני יכולה להגיד שאני רק מגיבה אליכם. ובצורה שאתם מגיבים,אני משיבה לכם. למה,השוואת הסרגל של שינוי לסטיקר או סרגל של מרצ זה לא קטנוניות. אני כבר לא תומכת בשינוי,אך בתגובה אל eviv אני יכולה להגיד שאולי היא באמת לא דואגת לשכבות החלשות בחברה,אך היא עושה הרבה יותר עבור כולם. ולא נראה לי שחבר הכנסת,טומי לפיד,יעלה בדעתו שלתמוך בשכבות בהם הוא נמצא.ושום טענה שתעלו לא מציאותית על-פני השטח. אחד מהסיבות שאיני משתייכת לנוער מרצ,ואיני תומכת במפלגה היא משום שאני רוצה בישראל השלמה,כולל השטחים שהאחים שלי נהרגו עליהם.(הסיבה השנייה היא שאני לא מעוניינת להיות מפלגתית) כן אני תומכת בפינוי התנחלויות (מה שגם "שינוי" תומכת בפינויהם),אך יש התנחלויות כל-כך גדולות שכבר בלתי הגיוני להוציא משם תושבים,ולהעביר אותם למקומות אחרים.
פיספסתם בהגדרת מסתננים אל פורום נוער מרצ...

MoonShield

New member
יש לך סתירה

"אני רוצה בישראל השלמה, כולל השטחים שהאחים שלי נהרגו עליהם." "כן אני תומכת בפינוי התנחלויות" זה סתירה כי פינוי כל התנחלות שהיא משמעו פגיעה ב'ארץ ישראל השלמה'. יותר מזה, בשביל שתהיה 'ארץ ישראל השלמה' צריך שגם עזה תהפוך לשטח ישראלי.

למעלה