ה
בפרוג

מורנא007

New member
ה../images/Emo190.gif בפרוג

לרגל התאריך 6.6.6, אתם מוזמנים לדבר על אלבומי שטן. אלבום ראשון הוא 666 של אפרודיטה צ'אילד. האם אתם מכירים/ממליצים על אלבומי
אחרים?

מורנא007

New member
מתוך SUPPER'S READY

אני מצטט: "
666 is no longer alone, He's getting out the marrow in your backbone, And the seven trumpets blowing sweet rock and roll, Gonna blow right down inside your soul. Pythagoras with the looking-glass, reflect the full moon,"​

Mr Mustard

New member
Lucifer Rising

אין מילים לתאר את האלבום הזה, אבל מצד שני מדובר בפורום, ולכן קשה לתאר דברים ללא מילים, ולכן אני אנסה. בשנות השישים המאוחרות התקבצו מספר מוזיקאים בסן-פרנסיסקו סביב במאי סרטים אוונגרדי העונה לשם Kenneth Anger. קנת' היה "שטניסט" אבל הוא לא היה דביל שלבש שחור (טוב, אולי הוא לבש שחור, אבל לכו תדעו), הוא לא רצח חתולים ולא צייר עם הדם שלהם כל מיני סמלים. קנת' היה כל כך אנטי דתי ואנטי ממסדי שהוא הפך את האנטיות הזאת לדת וממסד. קנת' סגד לLucifer, שהוא מבחינתו היה מלאך החופש, היצירתיות, הפתיחות והאומנות. באותה התקופה (בערך 1966) פעלה בסאן פרנסיסקו הלהקה Magik Power House of the Gods, הלהקה הנ"ל גם האמינה באמונתו של קנת' והיא הונהדה בידי הגיטרסיט המאוד מוכשר (ובלע השם המאוד בעייתי)- Bobby Beausoleil. הלהקה השתתפה בהפקה אדירה שארגן קנת' שבה סגדו המשתתפים לLucifer ע"פ טקס שנכתב ע"י בריטי המאה הקודמת (הוא היה הבסיס ל"דת" הזאת). לאחר ההופעה הציע קנת' לבובי להשתתף בסרט שהוא התכוון לעשות להנצחתו של האל Lucifer. בובי שהיה מאמין רציני למדי לקח את המשימה על עצמו לכתיבת הפסקול. לצערינו, בובי, מלבד היותי גיטרסיט מוכשר היה גם בן למשפחת מנסון (תקנו אותי עם אני טועה) וצרכן הרואין לא קטן, וכשסוחר סמים הביא לו הרואין לו תקין הוא חפר עמוק עמוק בגנים שלו ורצח אותו. בובי נשלח לכלא, הופסקה העבודה על הפסקול, וקנת' הלך לחפש מחליף שיכתוב לו את הפסקול (בין המחליפים היה אפילו חבירנו Jimi Page!). בזכות "חיבור שטני" קנת' איתר את בובי מחדש והם החליטו לכתוב את הפסקול יחד בכל זאת. בובי אסף כמה חברה מהכלא והקליט את הפסקול שם, ובצורה אירונית במיוחד קרה ללהקה החדשה שלו The Freedom Orchestra. המוזיקה היא מעלפת. זה ספייס רוק במלוא מובן המליה- חזק, מצמרר ויפהפה. פה ממש מדובר במה שנקרא "סוייטה פסיכדלית" ועוד בשישה פרקים. כל פרק הוא קצת שונה אבל בעל אותו סאונד וכולם המשכיים ומתחברים אחד לשני ליצירה אחת שלמה. ההפקה (מין הסתם) היא בזבל (או בכלא...) אבל היא מוסיפה עוד קסם לאלבום. מדובר באלסום סוחף ועותף והוא לוקח אותך לחלוטין למקום אחר- חשוך, קדמוני ומופלא. אין אלבום יותר מתאים להיום, במיוחד עם השמש הקופחת והחום המייקד. תהנו בקיצור.

RamiSun

New member
חחחח גדול.

חוץ מהקטע של האמינם שממש ממש גאוני, הכל נראה לי מפוברק. ושמע בוטן, אני מציע לחתימה הבאה שלך את "מילחמה ושלום".

jerur1

New member
וואו - זה גאוני

ברור שיש שם כאלו ששמו בכוונה - ELO מצחיקים - כי גם יש הקשר; אל ינקוביץ - ברור שבפרודיה ישתול את השטן אמינם - לא ממש ראוי להתייחסות בעיני והכי הדהים אותי הקטע מ"החומה" שפשוט לא הכרתי את המסר ההפוך. עוד נקודה לרוג'ר ווטרס, שגם לא לוקח יותר מדי ברצינות את הקטע הזה. נ.ב. - אגב שטניזם - מן הראוי לאזכר את המסר של איירון מיידן בשיר still life... ומי שלא מכיר: http://www.wootang.net/backmask/hardrock.html לקראת סוף העמוד. ואם כבר - אז יש גם עוד הסברים באנסרז דוט קום: http://www.answers.com/topic/backward-message

FunkyMonk

New member
אתר מוכר

ד"א, מה זותמרת "חוץ מאמינם הכל מפוברק"? תהפוך את השירים בעצמך - תראה ששומעים את כל הדברים האלה. יש כמה שעשו בכוונה בשביל שישמעו "הודעה חבויה", ויש כמה שזה פשוט נשמע כמו איזה משהו.

למעלה