ה
הודיע

ש י ר ה 42

New member
ה ../images/Emo128.gif הודיע ../images/Emo46.gif

שנוסע מתקופת החגים לחו"ל למשך מספר שבועות. הוא נעדר בפסח מהארץ לתקופה של למעלה מחודש, עכשיו זה עומד לחזור על עצמו לתקופה ממושכת יותר. משום מה, אני לא היחידה בבית הזה שכועסת על העיתוי (אבל לא משתפת פעולה בעניין, אלא מנסה להרגיע). בגדול, שיהיה לו לבריאות ויהנה, אך מרגישה סוג של "עוקץ". האם אני יכולה לדרוש כיסוי של מחצית חופשת סוכות? אני צופה בעיית סידורי שמירה, דבר שיצריך עלויות נוספות. (אל לשכוח שמעבר לכך השבתות שלי נדפקות, ובשוטף לא חסרים לו איחורים כשצריך לקחת והקדמות כשצריך להחזיר). האם למישהו יש מושג אם יש תקנות בעניין? משו? נקלעת
......... אלוהה
תודה מראש

a n a t i 3 3

New member
החוק אומר שזה זכות ולא חובה שאב

יקח את ילדיו
(כן,למרות החוזים וההסכמים שחתמנו עליהם בבית המשפט
) אבל... ישנם מקרים יוצאי דופן או תת חוקים ששופט חייב את האב לשאת בהוצאות שמרטפות וכלכלה בזמנים שהילדים צריכים להיות אצלו ומשום מה אינו לוקח אותם ככתוב בהסכם. לא חושבת שיש חוקים ברורים לזה.. יש פה עניין של מזל ליפול על שופט עם הגיון בריא ומצב רוח טוב

ש י ר ה 42

New member
ענתי../images/Emo140.gif

אני יודעת שהסדרי ראיה לאב הן זכות ולא חובה. אבל יש גבול לנטל כלכלי. יש גם חובה מוסרית ואם הוא לא ממלא אותה - שישלם !!! האמת היא, ולא מתביישת להודות, גמני זקוקה לחופש הזה לצבירת כוחות, להקדיש לעצמי. מותר לי וזה מגיע לי. את יודעת?, אמרה פעם מרגרט דראבל - סופרת בריטית : "כששום דבר לא בטוח, הכל אפשרי" אז מנסה ובודקת

ש י ר ה 42

New member
שיהיה ברור מעל לכל ספק

אין לי בעיה עם זה שאני בעלת המשמורת ויש לזה מחיר. זה לא המחיר היחיד שמשלמת, ואם יהיה צורך במחיר נוסף, מע"מ, מס הכנסה, ב.לאומי ועוד.......
אשלם גם אותם.

ר כ ל ן

New member
הבנתי אותך

אז מה איכפת לך? שילך לאן שילך כי אם הוא בוחר לנסוע דווקא בחגים במקום להיות קצת עם הילדים שלו שגם ככה הבנתי שהוא בקושי רואה אותם. אז שילך.

a n a t i 3 3

New member
ספרי לי על זה.. ../images/Emo8.gif

מיום גרושי הוא לא לקח אותם ללינה (אולי פעם או פעמיים - כשהם היו בבומבמלה). לא פעם ולא פעמיים חשבתי לפעול בנושא ולהילחם על הזכות של החופש שלי.. אבל תמיד וותרתי על הרעיון רק כדי לא לחזור שוב לאותן מלחמות מהעבר. בכל מקרה מאחלת לך המונים של הצלחה

שירה

אני לא יודעת בני כמה הילדים שלך (לעניין הוצאות בייביסיטר למשל) יש צורך לבדוק מה כתוב בהסכם/פס"ד שלכם לעניין הסדרי הראיה. בכל אופן, אם יש לך הוצאות גדולות שנגרמים כתוצאה מכך שהאב לא לוקח אותם - ובהנחה שסכום המזונות שנקבע בהסכם היה לאחר שקילת ההוצאות בהסתמך על כך שהאב לוקח חלק בהוצאות (בנוסף למזונות) בתקופה בה הילדים שוהים אצלו, את יכולה לפנות לבית המשפט בעניין. חוק/תקנה לא מצאי, אבל ישנה פסיקה.

למעלה