ה GBP מחק את כולם... חבל על החבר'ה

ה GBP מחק את כולם... חבל על החבר'ה

דיברו איתי שני מהנהלי חברות פורקס בארץ, כאשר הם צוהלים ושמחים וסיפרו לי איך כולם הפסידו את כספם... חבר שלי השאיר על העסקה הזאת 210,000 ש"ח ועוד חבר 100,000 דולר... אייי משתתף בצערכם, עמיאל פורקס, נקוה לימים שמחים יותר לכם {אני ב"ה הייתי מוץ למסחר, כרגע אני סוחר רק דולר יין)

החיליק

New member
לכל הסוחרים

תתרחקו מהבריטי הוא פשוט רוצח!! האמת שאני סוחר רק איתו אבל תמיד עם סטופ צמוד כי כשהוא משתולל זה בלי סוף ולכן אל תחכו שהמגמה תתהפך. זה קרה לרבים בסוף החורף של שנה שעברה באזור פסח גם אז הוא קפץ כ1000 פיפס וזה קורה גם עכשיו וכמו שעמיאל כתב אני שמעתי מרבים (לא מנהלים אלא הסוחרים עצמם) איך הםהפסידו את כל כספם לעומת זאת היורו קצת יותר עדין נסו גם אותו בהצלחה ושבוע טוב

|́îăאולי זאת שאלה טפשית ..אבל

על כל מי שהפסיד יש מישהו אחר שהרוויח (ואני לר מדבר רק על מנלים)...לא?~

החיליק

New member
לתלמיד השקדן

אני אסביר לך למה כנגד ההפסדים אין רווחים כאשר אנחנו בהפסד יש תקוה שעוד מעט עוד קצת זה ישתפר ולא ממהרים לסגור את העסקה רק מעמיקים את הסטופ וממקמים אותו כל פעם בהתנגדות\תמיכה הבאה כאשר אנחנו ברווח אנחנו סוגרים מהר כדי לא לאבד את מה שכבר קיים לדוגמא בבריטי שעלעו מדובר עלה ל550 נסגר רווח אבל מי משמכר ב460 קווה אולי ב600 יירד חזרה אולי ב700 אולי ב800 וכך הפסידו רבים בהצלחה

זה בכלל לא נכון

במט"ח ב90% מהמסחר אין אדם שסוחר מולך אלה אתה סוחר מול ה"עושה שוק" שלך, ויש כאלה שמתכסים כלומר: אם יש להפ קניות של פאונד ב 2,000,000 ומכירות של פאונד ב 10,000,000 אז הם מבצעים על ההפרש 8M כיסוי אבל רוב החברות לא מתכסות וסומכות על זה שתפסיד וגם על זה שהם יעזרו לך להפסיד.

זה על כל דולר מופסד יש דולר מורווח

לא על כל בן-אדם..... יש כרישים גדולים שבולעים הרבה סרדינים קטנים

זוכר מתי דברנו על הפאונד.....

הבטחונות לא חשובים כמו לדעת איפה לשים את הסטופ

אין פורווד בפאונד דולר כלומר..

אין הפרש בריביות לכן זה לא משנה. אבל מי שהלך פורווד דולר\יין למשל ב 118.00 אז זה ממש לא מזיז לו מה שקרה כי כל עוד שהשער מעל 113.00 הוא עדיין ברווח, והנסיון אומר שעוד קצת זמן... מה שהיה הוא מה שיהיה והפאונד יחזור למטה מטה.. ואז מה יקרה לדולר יין ??? נחיה ונראה

תשובה

כשדיברנו על הפאונד אמרתי לך שאני שורט מ 1.9000 ויש לי TP 100 פיפס מתחת ב 1.8900 וכבר לפני בערך חודש העסקה נסגרה ברווח של 2,000 דולר ב"ה,

הסיכוי. סיכון שלך גבוה

ב1.92 לא סגרת הפוזיציה אבל מהרת ב1.89 השיטה הזו נקראת להרוויח בטיפות ולהפסיד בדלאיים

amiro22

New member
עמיאל אתה זה שנתת לאנשים את השיטה

של טייק פרופיט קצר וסטופ לוס ענק אז אם מישהו עשה לפניי שבוע שורט בפאונד/דולר עם סטופ לוס של 500 או משהו כזה כמו שאמרת וטייק פרופיט של 30 אז הוא הפסיד והפסיד בענק לכן אני אומר שהשיטה שלך מסוכנת מידי

כך גרף אחורה ותראה

שבשיטה הזאת למשל בפאונד\דולר כל מי שהיה עושה אותהמחצי שנה לפני היה מרוויח כבר 6000 פיפס! ועכשיו פעם אחת מפסיד לכל היותר 900 5100 רווח זה משתלם, פשוט יצא עכשיו שהיתה הפריצה מה שאני אומר אם הפריצה יוצאת אחרי 100 פעם לפחות של דישדוש קטן תוך יומי אפילו, מה שבד"כ יש הרבה יותר אז יוצא חשבון פשוט מרוויח 3000 פיפס מפסיד 500 אפילו אם קודם תפסיד את ה500 לאחר מכן תרוויח 3000 , אבל בכל מקרה הכי טוב פורווד, סולידי מוצלח והרבה רווח סתם לצורך דוגמא באמת וכל האמת אני בחיים לא הפסדתי כסף בעסקת פורווד ב"ה. בהצלחה לכולם.

הפסידו אבל...

זה אחרי שהם הרוויחו המון מהדישדוש של הצמד למשל החבר אם ה100K הרוויח מעל 220K שם, אבל בכל מקרה לא נעים לאבד 100K תוך שבועיים

למעלה