ה - ELAN הגיעה לתורכיה

ה - ELAN הגיעה לתורכיה

נילה התקשרה לפניי כמה דקות ומסרה לי שהם הגיעו בשלום. היה ים מאוד סוער, היו רוחות חזקות אך הם התמודדו עם הכל. היא נשמעה קפואה, כאובה, עייפה אך מאושרת עד הגג. שתהיה לכולם הצלחה בתחרות שלומי

בת ים

New member
תמסור לה ../images/Emo24.gifחם.

מחזיקה לה ולצוות אצבעות.

sailorman

New member
טוב לשמוע../images/Emo13.gif

לאן הגיעו ומתי הן מתכוונות להמשיך למרמריס ? מתי הן יצאו? האם מישהו נוסף מכוחותינו הגיע איתן ??

Alex33

New member
הן יצאו ( צוות שלדי) ביום ו' בצהרים

ישירות למרמריס,גם יורם1004 משתתף, וגם רחל ,מבקרת נוספת באתר, על Team Israel . יורם אמור היה לצאת אתמול בערב , ואם כן יהיה לו מזג אוויר
..עוד פחות טוב..מהElan .

Alex33

New member
תמסור לה עוד../images/Emo24.gif חם ,ממני..

נחזיק להם אצבעות-שלה אני מקווה -הן בתוך כפפות..

Alex33

New member
תמסור לה ../images/Emo24.gif חם גם ממני...

כולנו מאחלים לה ולאחרים שייט מוצלח ומזג אוויר טוב יותר בתחרות...

Alex33

New member
הםםם...הודעה ראשונה בכל זאת יצאה..

המחשב בעבודה גם איטי וגם יש לו רצונות משלו... אז יצא שני
..אני יכול ליות עם זה...

zina71955

New member
מסור שלום גם ממני, ושתלבש כפפות

חמות, ושתשארנה חמות כל הזמן. מיום חמישי מתחיל שם מזג אויר טוב, שישתפר וילך לכמה ימים, כך זה נראה כרגע. מתי תאריך הזינוק?

מתוך אתר התחרות ../images/Emo26.gif

12. Regatta Program 12.1. The Regatta program and start time for are as follows: Dec 14th, 2003 (Sun) Final registration date. Dec 20th, 2003 (Sat) End of formalities 18.00 - Skippers meeting at Netsel Marina. 19.00 - Farewell cocktail party. Dec 21st, 2003 (Sun) Regatta starts 11:00 Dec 22nd, 2003 (mon) At sea Dec 23rd, 2003 (tue) At sea Dec 24th, 2003 (Wed) At sea Dec 25th, 2003 (thu) At sea Up to: Dec.26th, 2003 (fri) 11.00-official end of race at Herzliya Marina. Dec.26th, 2003 (fri) Prize Giving Ceremony - at Herzliya "Arena"

למעלה