ה-DVD!

ה-DVD!

דודה שלי נוסעת לארה"ב והיא הבטיחה לי לקנות את ה-DVD של הסדרה! אני רק מקווה שהיא לא תתחיל לשאול על מה הסדרה... זה עולה בערך 100$ נכון?

יאאאאא!...

איזה כיף לך! יש לך דודה ממש נחמדה...שלא כמו חברה שלי! היו לה חודשיים, ח-ו-ד-ש-י-י-ם! היא באמריקה(עדיין), ולפני שהיא טסה, ביקשתי ממנה שתחפש את חנות המזכרות של הכי גאים שיש, ושתקנה לי את הצמיד של בראיין...אמרתי לה שאני יחזיר לה את הכסף והכל. כתבתי לה מליון מכתבים...שלחתי לה תמונות של בראיין עם הצמיד, וכל הזמן הזכרתי לה שתחפש את החנות. היו לה חודשיים!(אני לא יפסיק להגיד את זה)...חודשיים!!! ומה ביקשתי? מה כבר ביקשתי? האם ביקשתי שתטוס לקנדה בשבילי ושתמצא את בראיין ושתיקח ממנו את הצמיד שלו? לא! לא ביקשתי את זה! רק ביקשתי שתקנה לי את הצמיד בחנות המזכרות, ושאני יחזיר לה כסף!!! אבל האם היא עשתה את זה? האם היא קנתה לי את הצמיד? לא!... לא! לא! לא! היא ביקרה במלא מקומות, ואפילו לא חיפשה את החנות! כלום! נאדה! אני נואשת, אני רוצה את הצמיד...אני יבכה. ולסיכום: היו לה חודשיים!!!

סילביא

New member
מה שמביא אותי שוב

להתעצבן על כך שהחנות הוירטואלית של התוכנית פתוחה רק בפני אנשים מארה"ב , כאילו שאם אנחנו גרות בישראל אסור לנו לרצו לקנות את הצמיד או את החולצה המדהימההה של "too busy to fcuk" מה יהיה ?!!??!1 את הדיוידי את יכולה לקנות יותר בזול באמאזון...של העונה ה1 עולה איזה 70 דולר.. של השניה אני לא יודעת אם יש עדיין. אגב, אתן יודעות אם התחילו כבר לצלם עונה 3? ושמעתן משהו על זה שלא ישדרו אותה עד יוני?!!?

עדיין לא...

יתחילו לצלם אותה רק בסוף ספטמבר. ויהיו בעונה השלישית וגם ברביעית רק 16 פרקים! אבל...כל פרק יהיה...שעה!!! שעה שלמה!

סילביא

New member
תודה

הבעיה היא מה נעשה עד שהם יביאו אותה לארץ.. כמה פעמים נצפה בכל ש"ח שהוקלט!?

מה שנעשה...

עד שהם יביאו אותה לארץ, זה...נוריד עוד איזה 10 אלף תמונות, ועוד 5 אלף סרטונים שבכולם מראים בבבדיוק את אותם הקטעים רק בסדר שונה ועם מוזיקת רקע שונה...ונראה את השידורים החוזרים כמובן...ו...נפוצץ את ערוץ 3 עם מכתבים...שלא יהיה להם משעמם...נכון שאנחנו חמודות?

סילביא

New member
חמודות חמודות

אבל אנחנו נשתגע עד אז!!!!!! בחיי שאני עוברת לארה"ב בשביל הטלויזיה...... עד יוני בלי ג´סטין על המסך?!!?!?!? הם רוצים שאני אמות מהתקף לב? בגילי אסור לי להתרגש(23)...

חחחחח...

צודקת, בלי ג´סטין...ובראיין(כמובן), גם אני לא יודעת איך אני יחזיק מעמד. נסתדר כבר איכשהו. כשנדע תאריך מדוייק לתחילת העונה, אז נעשה בפורום ספירה לאחור...זה תמיד עוזר.

סילביא

New member
אני בעד

לארגן ערב הקרנה של כל הפרקים.. מעין יום"הכי גאים" שכזה... ואז נתחיל את הספירה לאחור.... מי היה מאמין שבגילי אני התמכר לטלויזיה...

לא הגזמת...

את בת 23, לא 50! ואם את מרגישה זקנה, שפוט לחשבי על זה שגייל בן 33...ואז תרגישי מאוד צעירה. וזה לא בשליטתנו ההתמכרות הזאת...יש משהו בסידרה הזאת שאין בשום סידרה! זה משהו יותר חזק מאיתנו.

סילביא

New member
כן זה נכון....

באמת סדרה שאם כבר להתמכר אז רק אליה.... הוא בן 33?!!?!?!? טוב נו ורנדי בן 25 ונראה כמו בן 15

כן, לצערי...

הוא בן 33...נכון שאת מרגישה צעירה במיוחד? ורנדי לא נראה בן 15, אבל הוא נראה בן 17-18, אבל לא 25. אשל יש לי תמונות שלו שהוא עם זקן...בעעע...זה מגעיל ביותר! שם הוא לא נראה כמו בן 18...אבל שם הוא גם נראה מכוער!

סילביא

New member
תפרסמי כמה

כי קשה לי להאמין שבמצב כלשהוא רנדי הריסון מסוגל להראות לא טוב...

אוקיי...רק בשבילך! :)

הנה: תהני, אני יודעת שאני לא נהנתי. עד לקטע של הזקן הוא בסדר בתמונה הזאת, אבל ההמשך...לא משהו.

סילביא

New member
אני בגן עדן

הוא נראה שם מדהיייייייםםםםם יש לך עוד כאלה? אבל שוב , לדעתי הוא גם נראה טוב בתמונה עם המשקפיים... תמיד אמרו לי שיש לי טעם מוזר

מדהים?!

אם לא הזקן הזה...אז כן, הוא באמת נראה של מדהים! העיניים האלה...אני מתה על העיניים שלו. ועם המשקפיים...לא אהבתי.

סילביא

New member
אוי אוי אוי

עם משקפפים או בלי, עם זקן או בלי , עם בגדים או (רצוי) בלי....הוא תמיד נראה טוב

רק...

תסתכלי על התמונה הזאת בהגדלה, אוקיי? והנה עוד אחת, שבתמונה הזאת הוא נראה מסומם, שיכור...משהו כזה. בתמונה הזאת לעומת הקודמת...הוא פשוט בכלל לא נראה טוב, עם או בלי הזקן...רק שהזקן עושה אותו אפילו יותר גרוע. ג´סטין הוא בייביפייס כזה...ושלא ינסה לשנות את זה...כי אז זה פשוט מגעיל. בתמונה הזאת הוא...פשוט לא הוא.

סילביא

New member
אני מוכנה לבלוע אותו

גם כאן הוא נראה מקסים.....בהגדלה תסתכלי לו על העיניים ותגידי לי שהוא לא מקסים... עוד תמונות בבקשה!!!!:))))

אוקייייייי...

עכשיו את מתחילה להפחיד אותי...עיניים זה עיניים! בכל תמונה העיניים שלו מדהימות, אבל תסתכלי על כל התמונה, תסתכלי על הפרצוף שלו. לא אהבתי, בכל מקרה...תמונה אחרונה, אין לי עוד כאלה...יש לי רק עוד 160 תמונות(ממש ממש קצת) ששם הוא באמת חמוד. אז הנה...תהני.

למעלה