ה- DVD של ONE

שיקיליי

New member
ה- DVD של ONE

אנשים. ניראה לי שזה מתחיל להיות קצת מוגזם העיקוב של ה DVD. משהו יודע מה הולך להית עם זה? כל פעם אני מקבל אותה תשובה לא מספקת. שי

michalm83

New member
ריטה עדכנה בנושא...

לפני שבוע, באתר "ריטה סטאר"...
גמר חתימה טובה

יפיקה

New member
די וי די

יפה לריטה על ההתנצלות אבל מלכתחילה הייתה צריכה לנהוג ביושר ולהגיד לכל הקונים שאין מוצר מוגמר

pc girl

New member
צילמו את הדיוידי תוך כדי ONE

ולא חשבו שיקח כ"כ הרבה זמן לערוך אותו (בדרך הייתה גם המלחמה ועיכבה...) חוץ מזה שלריטה לוקח הרבה זמן עד שהיא מרוצה מהתוצאה הסופית של דברים כי היא רוצה שהם יצאו מושלם.. לכן, הוא מתעקב. לפי דעתי שווה לחכות עוד קצת ולקבל תוצאה מושלמת למופע מצויין, מאשר שיוציאו אותו מהר מהר ויצא... לא משהו.

אני מוכרחה להגיד משהו

זה היה ברור שאין מוצר מוגמר מלכתחילה - ה-DVD הוא של המופע ואיך יכול להיות שיהיה DVD לפני שהמופע התחיל ? יום טוב.

40גבי

New member
ממש לא ברור

לאנשים שצפו במופעים הראשונים נאמר שם שהDVD יצא *תוך כ-10 ימים*. ממש לא נאמר שרק בסיום המופעים. לדעתי גם הדידק של המופע הוא כמעט רמאות ידעו שאנשים נכונים להוציא כסף והם באוירה של המופע והדיסק הוא מינימלי גבי

יפיקה

New member
ה -די וי די , מישהו כבר קיבל את הדי

מה קורה חברים הבטיחו בתחילת אוקטובר האם מישהו כבר קיבל?, או שעכשיו יהיה תירוץ נוסף ה ח ג י ם

barmiz

New member
בכתבה שקראתי על חזרת המופע

נכתב שאם ואכן המופע יחזור שוקלים להפיץ את הDVD רק אחרי הסבב השני כדי שלא לפגוע במכירות הכרטיסים. אם תשאלו אותי, חוצפה.

יפיקה

New member
די וי די

אם כך הוא הדבר עלינו לתבוע את ריטה, לא ייתכן שתיקח מראש כסף ןעוד נחכה לסיבוב ההופעות הבא, זאת חוצפה שאין כדוגמתה , ולחשוב שהיא גייסה כבר את רב הכסף כדי לממן את הדי וי די מראש, עלינו לתבוע אותה תביעה ייצוגית, ישנו אתר צרכנות שאפשר להתלונן שם נדמה לי שהוא נקרא תלונה.

michalm83

New member
ומאיפה לך שזה נכון?

כי זה פורסם באתר מסויים? האמתי, באותו יום בדיוק ריטה פירסמה גם את ההודעה שלה... ו... אני מאמינה לריטה!!! עוד קצת סבלנות... זה שווה את זה... יום טוב

למעלה