ה B SIDE שלי...

פלוטו24

New member
ה B SIDE שלי...../images/Emo153.gif

אז על איזה B SIDE יצא לכם לחרוש לאחרונה? למה? האם היא עשתה טעות שלא כללה אותו כשיר רשמי באלבום? מה כל כך מיוחד בו? (מוזיקלית, תכנית וכו') תרצו שהיא תנגן אותו בהופעה? אם לא, למה?

Shame in you

New member
here in my head

מה מיוחד בו? הכל. המילים, הלחן, ובעיקר, הדרך שבה היא שרה את זה. יש בשירה שלה פה משהו נורא נוגע, בעיקר במשפטים כמו: come back, I'll show you the roses..., וכמובן ה ?do you know what tius is doing to me רוצה מאוד שהיא תנגן אותו.

Yishai A

New member
Drive All Night

הוא לא מוצלח במיוחד, המילים שלו לא מעלפות והלחן דיי בנאלי. אבל הוא ממכר. הוא משירי ה"לוּפ" המובהקים יותר. זאת התשובה בעיקר בגלל השילוב של "לחרוש" ו"לאחרונה", כי הוא בהחלט לא הBside האהוב עליי. סתם אחד חמוד שכזה. וכן, הוא בהחלט היה יכול להשפיע על ADP לטובה.

scarlet26

New member
upside down

שיר נהדר... טורי בעצמה טוענת שהוא אחד החביבית עליה.

Applebite

New member
גם אני מאוהבת ב-upside down

אהבתי אותו מהפעם הראשונה שמעתי אותו. יש בו משהו שמרגיש לי כן ואמתי, גם המילים עצמן וגם איך שהיא שרה אותן. ואי אפשר שלא לאהוב את chatter, chatter, chatter, chatter chatter והמקבילה shatter, shatter, shatter, shatter shattered. זה כל כך חמוד ונותן לשיר נופך קליל שמאזן את הכבדות וההרס העצמי
וכשהיא שרה i found the secret to life ומלווה ב-secret life, זה משנה טיפה את המשמעות בצורה זניחה אבל משמעותית בעיניי... כמו שאמרנו ברשרשור אחר, הדברים הקטנים
Bסייד נוסף שעושה לי את זה במיוחד הוא flying dutchman, בגלל המילים שאני ממש מזדהה איתן ואוהבת (ונורא מתחברות לי עם המילים של take to the sky, שנראה כמו הגרסה הבוגרת יותר) והליווי התזמורתי המגניב והמיוחד שנכנס כל פעם במקום אחר ומעלה את השיר בכמה רמות טובות.

noosh

New member
לחלוטין Here, In My Head

למה? כי הוא פשוט מצמרר אותי בדיוק שלו, ובלחן. ואנ יאוהבת את ההתמסרות שלה אליו. אני לא חושבת שהוא מתאים להיות חלק מאלבום כלשהו. אנ יודעת שהיא כתבה אותו כשהיא כתבה את פריטי גוד ייר, ובכל זאת, לא הייתי מוצאת אותו לא ב-LE ולא ב-UTP, למרות שיש בו קצת משניהם. הוא מיוחד בעיניי מהצילים הראשונים של הפסנתר (שממש מזכירים לי סחרור של פתיתי שלג) ועד הצעקות האחרונות שלה, והוא פשוט... לא יודעת, משקף כלכך טוב את הרגש שלה באותו הרגע? לא יודעת להסביר, הוא פשוט נוגע בי. ואני אוהבת את הקטע של ה-Come back הזה, ואני אוהבת את המילים, ואני ממש יכולה לראות אותו מצטייר לי מול העיניים. אני ממש ארצה שהיא תנגן אותו בהופעה, ויודעת שזה לא יקרה. זה מהשירים שאני הכי, הכי, הכי רוצה שהיא תנגן.

רעוּת

New member
יו. בדיוק שמעתי אותו באמ פי בדרך הביתה,

עזבי שהוא יוצא בדיוק אחרי iieee ותתחנני אלי |חותך|, והיא מדברת על גלידה שנמסה וכולי רוצה למות מחום או לפחות להתעלף (כי זה מהזה כיף), heyyyyyyyy do you knowwwwww heyyyyyyyy do you knowwwwww what this is doing to meeeeee here here here in my headddddddd זה כזה פסיכי.

Capitolinna

New member
Siren

בהחלט. מוזיקלית, הוא מסתדר לי הרבה יותר כחלק מFTCH מאשר שיר לפסקול. והקאבר שלי לCarnival. יש לו סאונד מאוד ייחודי, במיוחד אל מול כל הפראנק סינטרה ורוזמרי קלוני שאני חורשת עליהם עכשיו, כי אני יכולה.

פלוטו24

New member
שלי...

לי יוצא בזמן האחרון לחרוש הרבה על peeping tommi. יש בו איכויות מוזיקליות מדהימות. המשחק בין הקול שלה בו לצילילי הפסנתר פשוט גאוני ובכלל, זה שיר ממש גאוני. קשה לי להאמין שהיא תנגן אותו דווקא כאן בהופעה, אבל אם כן זה יהיה משמח מאד.

../images/Emo152.gif

אז על איזה B SIDE יצא לכם לחרוש לאחרונה? Upside Down. וגם מעט על Honey. למה? כי רציתי לשמוע אותו, ואז פשוט לא הפסקתי. האם היא עשתה טעות שלא כללה אותו כשיר רשמי באלבום? לא. אני חושבת שזה חלק מהקסם של הביסיידים. הם כמו סוגריים מאוד משמעותיים, ואני חושבת שאם הם היו בתוך אלבום זה היה קצת מקטין אותם כי הם היו עומדים פחות בפני עצמם, וחוץ מה האלבומים מגובשים ממש לדעתי ואין שם מקום לעוד משהו. מה כל כך מיוחד בו? (מוזיקלית, תכנית וכו') הכל. בעיקר הפעמונים האלה שיש בבית. והפזמון שלו. כאילו, הכל בפזמון. וה-Baby what have you been smoking? וכמובן הסינסינטי, וI find the secret to life וכו' תרצו שהיא תנגן אותו בהופעה? אם לא, למה? וואו. לגמרי כן. הוא מדהים לדעתי, יש בו ממש המון. ובכלל אני מעדיפה כמה שיותר חומר ישן
.

פלוטו24

New member
זה דווקא מזכיר לי את../images/Emo121.gif

happy phantom
או לחילופין מוחמד מיי פרינד

רעוּת

New member
ואם כבר,

אז הניק שלך מזכיר לי את פלוטו כלבלב מקיבוץ מגידו, יש לו הכל מרק ועצם זה טוב ויפה אבל בעצם נמאס לו לשבת כך סתם לבדו קרע את החבל נבח הב הבבבבבבבבבבבבב וכו'. (אל דאגה, בסוף הוא חזר
) או לחילופין, את פלוטו, כוכב הלכת הרחוק ביותר במערכת השמש שלנו, שאם הייתי מקשיבה לילד שאני שומרת עליו אולי הייתי יודעת עוד כמה דברים אודותיו
אני צריכה להתפטר, באמאשלי

רעוּת

New member
יש לך את המסור 2 להביא לי?! ../images/Emo7.gif

הבטחתי לחברה שלי שנראה ביחד המסור 3, אבל עדיין לא ראיתי את 2

פלוטו24

New member
עשו עליי חרם

פלוטו הוכרז לפני כמה חודשים כמנודה ממערכת השמש. הוא כבר לא כוכב לכת, המדענים עשו טעות.

gelrad

New member
פלוטו מזכיר לי את הבדיחה מ space balls

חללית מאבדת את הדרך במערכה השמש, הטייס נוחת בכוכב וניגש לעץ הקרוב ומקשיב ומיד מכריז שזה פלוטו, לפי ה bark... ( למי שלא מבין, bark זה הקליפה של העץ, ונשמע באנגלית כמו נביחה של כלב...)

למעלה