ה- 21 במאי הגיע

הרמוני

New member
נצל"ש. פטריק וקארי...

שהם באד והרייאט (תתביישו שלא ידעתם!) היו בצהריים ב"כוכבים בריבוע" בסטאר וורלד והיו מה-זה חמודים!

omer landau

New member
קורה משהו מיוחד היום?????

וה21 הוא רק מחר
כל הכבוד לצה"ל

omer landau

New member
הלוואי להיות אסטרונאוט......

הפרק של גאג??? חשבתי שהוא רק עוד חודש או משהו או פיינל של משחק ספורט שממש לא מעניין אותי חח

הרמוני

New member
טוב, אז לכל מי שלא ידע: מחר,

יום שישי, ה21 במאי ציון דרך משמעותי בסדרה "ג'אג"- פרק סיום העונה התשיעית. כמו כן, הסדרה צפוייה להמשיך לעונה עשירית. בתודה, צוות ה USS פיינל.

Nushi G

New member
איך אתם יכולים לקרוא לעצמכם אוהבי

ג'אג כשאתם לא יודעים מה יש ב-21 במאי!?!?!?!?! שיש!!!!!!

pachu

New member
מישהו מזהה? ../images/Emo35.gif

ידיד שלח לי קובץ של דקה , מתחילת אחד הפרקים של ג'אג.... עכשיו, הוא נתן לי יומיים לזהות מאיזה פרק זה... אם אני מצליחה, אני מקבלת משהו גדול
עזרתכם!!! בתור מעריצי ג'אג מושבעים ושיפרים.... בטח תדעו יש ברקע רעש של מטוסים, אז בטח הם על נושאת מטוסים או משהו... מאק אורזת מזוודה והיא לבושה תחתונים וחזייה יש דפיקה בדלת... mac: who is it? harm: harm m: just a second.. מתלבשת h:come on mac, what are you doing? open up m: ahh, packing h: so come on open up, let me help m: i'm also dressing h: i can help with that too ואז היא מסיימת להתלבש ופותחת לו את הדלת אני סומכת עליכם!!

pachu

New member
../images/Emo9.gifמממ... סליחה על הבורות... אבל

מה הניק ניים שלה????????

הרמוני

New member
:)) אין צורך להתנצל

הניק ניים שלה הוא SHIPPER HEART והיא המלכה של הפורום, היא פשוט יודעת את כל ג'אג בעל-פה. הבעייה היא שהמחשב שלה עושה לה בעיות אז לפעמים היא לא נכנסת לפורום תקופה ארוכה, כמו בשבועיים האחרונים בערך ואנחנו מתגעגעים בטירוף....נקווה שהיא תחזור בקרוב (לפיינל למשל?!) גל! איה את?????

Dark Storm

New member
אני חושב שזה....

מהפרק בעונה 2 שהם בדרום אמריקה או משהם עם הסוחר סמים הזה.... לא זוכר פרטים על הפרק....

pachu

New member
אין בעיה בכלל..

אני אדבר מחר עם ננסי, בטח לא יהיה לה אכפת לחלוק אותו ללילה אחד. בשבילך, אני אשיג אותו... עזרת לי לאללה... את משהו the best

למעלה